Alle har råd til at leve sundt

Betalt indhold

En dårlig privatøkonomi er ingen lovlig undskyldning for at leve usundt. Faktum er nemlig, at alle har råd til at leve sundt. Der er i hvert fald rig mulighed for at købe både frugt og grønt uden at blive ruineret. I dag vil vi gøre dig meget klogere på, hvordan du kan bære dig ad med at finansiere din nye og sunde hverdag. Det er ikke raketvidenskab.Sund livsstil

Dyk ned i ugens tilbudsaviser

Gode tilbud hænger ikke på træerne – eller gør de?

Er du træt af at komme hjem til en overproppet postkasse, så er det på rette tid, at du gør både dig selv og miljøet en tjeneste. Du har nemlig mulighed for at sige nej til fysiske reklamer. Det kan vi varmt anbefale dig at gøre, da fremstilling af tryksager koster dyrt for miljøet.

I vores moderne verden behøver man ikke at modtage fysiske tilbudsaviser for at holde sig opdateret på de seneste tilbud. Dette kan nemlig nemt klares via internettet. Tjek for eksempel den seneste Netto tilbudsavis ud. Netto er garant for gode tilbud på dagligvarer.

De bedste tilbud er kun få klik væk

Det er som bekendt ikke nødvendigt at bladre igennem den ene tilbudsavis efter den anden for at stifte bekendtskab med ugens bedste tilbud. Ejer du en smartphone, tablet eller laptop, kan du via www.kimbino.dk få adgang til en verden af tilbudsaviser fra bl.a. byggemarkeder og supermarkeder. Du kan for eksempel gå på udkig efter en ny saftpresser eller andre maskiner til køkkenet. Der er stort set ingen grænser for, hvilke produkter man kan finde på tilbud. Dog er det uden tvivl mest udbredt at søge efter tilbud på dagligvarer.

Spar store summer på sund mad

Ønsker du at leve sundere, men er du ikke interesseret i at lade dine madudgifter stige, så gør du klogt i at vække din indre tilbudsjæger til live. Du kan nemlig ofte spare op til 20-25 % på bl.a. frugt og grønt, hvis du slår til, når de gode tilbud melder sig. Netto og Rema 1000 er nogle af de supermarkeder, som ofte har gode tilbud på frugt og grønt.

Det er ikke kun muligt at gøre en god handel på frugt og grønt. Benytter du dig af de aktuelle tilbud, kan du også spare en mindre formue på fedtfattigt kød, kosttilskud, nødder og meget andet. Du kan evt. starte med at skimme den spritnye Rema 1000 tilbudsavis, som indeholder en masse uimodståelige tilbud.

Uanset hvad du planlægger at købe, så anbefaler vi dig at lave en indkøbsliste, så du ikke kommer hjem og indser, at du har glemt halvdelen af de tiltænkte varer. Sæt dig evt. til rette med en Rema 1000 tilbudsavis, når indkøbslisten skal skrives.

Modtag de nyeste tilbudsaviser digitalt

Det er både nemt, gratis og miljørigtigt at modtage tilbudsaviser digitalt. Derfor ser vi ingen grund til ikke at benytte sig af dette tilbud. Følg nedenstående trin-for-trin-guide for at komme i gang:

  1. Besøg www.kimbino.dk
  2. Klik på Registrering i højre hjørne
  3. Klik på Opret konto eller Tilmeld dig via Facebook
  4. Tilføj dine foretrukne butikker (for eksempel Rema 1000 eller Netto)

Kimbino

Oprettelsen tager under to minutter, så hvad venter du på? Opret dig i dag og skån din privatøkonomi samt miljøet. Det er sund fornuft. Kimbino er din genvej til de bedste rabatter på en verden af varer.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk