OBH saftpresser

Et godt alternativ til Philips saftpressere er de funktionelle frugtpressere fra OBH. På denne side vil vi komme med information, som vedrører OBH saftpresser, hvad angår funktioner, priser og ydeevne. Vi vil omtale specifikke OBH frugtpressere, som vi synes, at du skal tage et ekstra godt kig på. Vi har selvfølgelig lavet en test af disse frugtpressere, så vi kan udtale os om diverse funktioner og detaljer.

OBH saftpresser test

OBH

OBH er en forholdsvis stor og ankerkendt producent, som blev grundlagt i 2002. Virksomheden har nordiske rødder, da danske Ole Bødtcher Hansen A/S valgte at fusionere med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. Derved opstod virksomheden OBH Nordica, som i dag har kontorer i både Danmark, Norge, Finland, Sverige og Tjekkiet. OBH Nordica producerer alle slags produkter indenfor elektroniske husholdningsgrej og køkkengrej. Der er specielt fokus på design og funktionalitet, som også er kendetegnene for deres frugtpressere.

På trods af at OBH Nordica “kun” har været på markedet i 13 år, så er de alligevel markedsleder i norden. Det er desuden værd at bemærke, at OBH Nordica støtter velgørenhed, hvilket er en endnu en god grund til at støtte virksomheden. De har i gennem en lang årrække valgt at støtte Star of Hopes med fadderbørn, hvor de i øjeblikket betaler for skolegang, kost og hjælp til 25 fadderbørn.

Kilde: http://www.obhnordica.dk/

OBH saftpresser 6749

OBH saftpresser 6749

Bedømmelse: ♦♦♦♦♦♦ (6 ud af 6)

Pris: 549 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vores store favorit indenfor OBH saftpresser er modellen du ser til venstre, som har fået navnet “OBH 6749 prestige”. Det er næppe en  tilfældighed, at “prestige” er en del af produktnavnet, da der netop er masser prestige over denne OBH saftpresser. Som du kan se på billedet er denne OBH 6749 kåret som testvinder af Metro d. 4. december 2013.

Fantastisk saftpresser til prisen

Frugtpresseren er fremstillet af stål, har 2 forskellige hastigheder, har en beholder til opsamling af frugtkød, stor motor på watt og mange andre brugbare funktioner. Det er desuden muligt at putte alle frugtpresserens dele i vaskemaskiner pånær rivefilteret. Med en beskeden pris på 549 kr., får du en helt i gennem fantastisk saftpresser for pengene.

På trods af at der er blevet lanceret rigtigt mange saftpressere siden denne model, så er det en stadig en af de bedste modeller. Det er næppe muligt at få en bedre saftpresser i samme prisklasse. Prisen er lav, men kvaliteten er alligevel høj. Maskinen er nemlig fremstillet i stål, hvilket sikre dig en god og robust saftpresser. Det er nemt at skille og samle maskinen, når den skal rengøres. Alle dele undtagen rivejernet kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Dermed skal du ikke bruge en masse tid og kræfter på at vaske din saftpresser i hånden. Leder du efter en god og samtidig billig saftpresser, så kan vi anbefale modellen OBH 6749 prestige.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 800 watt
  • Hastigheder: 2
  • Juicekande: 1,2 liter
  • Beholder til frugtkød: 2 liter

OBH 6754

En anden OBH saftpresser er værd at tage et kig på er denne OBH saftpresser 6754. Der er desværre ganske få forhandlere af denne saftpresser, men det skulle være muligt at finde maskinen til en fornuftig pris. Modellen er nemlig udgået hos en lang række forhandlere, da man forventer at lancere nye OBH juicepressere indenfor den nærmeste fremtid. Der er et stort påfyldningsrør, hvilket gør at man uden problemer kan putte hele frugter- og grøntsager i maskinen. Saftpresseren kan med sin kraftfulde motor 700 W lave juice i løbet af ganske kort tid. Maskinen er udstyret med en rigtig praktisk sikkerhedsbøjle, som gør at maskinen ikke kan startes, hvis maskinen ikke er samlet korrekt.

Vi har testet denne OBH saftpresser 6754 og vil gerne give den et stort plus for rengøringsdelen. Alle dele er nemlig aftagelige, hvilket gør rengøringen nem og hurtig. Denne juicepresser er udstyret med gummifødder, som gør at maskinen er stabilt plantet til bordet. Beholderen til frugtkødet kan rumme op til 1,4 liter, mens selve kanden har plads til 1,25 liter juice.

Prisen for denne saftpresser er 799,75 kr.

OBH 6842

Sidst, men ikke mindst har vi denne OBH saftpresser 6842, som længe har været et stort hit blandt forbrugerne. Prismæssigt er denne OBH juicepresser en hel dyrere end de andre to frugtpressere, vi har skrevet om her på siden. Frugtkødsbeholderen kan indeholde op til 2 liter frugtkød, før den skal tømmes. Derudover er to hastigheder til både blød- og hård frugt / grøntsager. Den store fordel ved denne juicepresser er, at den kan tåle at komme i opvasken, hvilket gør rengøring meget nem. Den er desuden nem at samle- og skille ad, når man har behov for det.

Kigger man på det udvendige, så er det en rigtig stilfuld frugtpresser i rustfrit stål. Det er altså en maskine, som vil kunne pynte rigtig meget i køkkenet. Juicekanden kan indeholde 1,5 liter, hvilket giver en god mængde juice. Det eneste lille pris ved denne frugtpresser er prisen, som ligger på 1199 kr. For mange vil denne pris være rimelig høj, men vi vurderer alligevel, at OBH 6842 er alle pengene værd.

Kilde: http://www.obhnordica.dk/Default.aspx?ID=275&ProductID=PROD31

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk