Wilfa juicemaster

1

Wilfa juicemaster er efterhånden blevet et oplagt valg for mange forbrugere, som er på udkig efter en god slow juicer. Det er en model, som kan købes hos rigtigt mange forhandlere i hele landet. Gennem tiden har vi testet en lang række slow juicere, men det er de færreste, som kan præstere på samme niveau som denne juicer. Dermed er det en model, som vi ikke kan komme uden om at omtale på vores blog.

Populære saftpressere fra Wilfa:

Wilfa juicemaster – Test og anmeldelse

wilfa juicemasterPris (rustfrit stål): 795 kr.

Pris (hård plast): 528 kr.

Forhandler (rustfrit stål): Wupti.com

Forhandler (hård plast): Wupti.com

I forhold til de mange positive testresultater kunne man godt fristes til at tro, at Wilfa juicemaster er en dyr model, men det er heldigvis ikke tilfældet. Prisen kan variere fra forhandler til forhandler, med den vejledende udsalgspris er rigtig fornuftig. Vi henviser til Wupti, men du kan selvfølgelig også købe juiceren hos mange andre forhandlere.

Wilfa juicemaster test

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke er den første organisation, som har testet denne juicer. D. 19. februar 2015 udgav Politiken.dk en stor test / anmeldelse af saftpressere og slow juicere, hvor de netop kårede denne model til bedst i test. Sidenhen har modellen fået omtale i rigtigt mange medier, hvilket har været med til at øge kendskabet og efterspørgslen. Vi har selvfølgelig også lavet en omfattende test af netop denne model, hvor vi nærmest udelukkende har positive ting at sige om den.

Billig sjow juicer med høj effektivitet, minimal spild og høj sikkerhed

Generelt er der en opfattelse af, at slow juicere er dyre sammenlignet med saftpressere. Er man fast wilfa juicemaster sj-150windstillet på, at man vil have en slow juicer, så er det ikke ensbetydende med, at man behøves blive ruineret. Det er dog sjældent, at det kan lade sig gøre at købe en juicer for blot 895 kr., hvilket kan lade sig gøre med denne Wilfa juicemaster. Derfor er der ikke noget at sige til, at der er rigtigt mange danske forbrugere, som har valgt at takke ja til dette fine tilbud.

Effektivitet – Selvom juiceren kun er udstyret med en 150W motor, er det ikke ensbetydende med, at den ikke kan kværne både bløde- og hårde ingredienser. Vores indtryk er derimod, at Wilfa juicemaster er meget effektiv til at kværne og presse saften ud af alle slags frugter og grøntsager. Vi er desuden begejstret for den stillegående motor, som giver en behagelig arbejdsro og ikke forstyrrer andre i hjemmet. Juiceren er udstyret med en kemarisk kværn, som er megt effektiv.

Minimal spild – Er du typen, der sætter pris på, at du får så meget ud af dine ingredienser som muligt, så skal du købe en slow juicer. Denne model udnytter nemlig op til 50 % mere saft fra frugter og grøntsager sammenlignet med traditionelle saftpressere. Det er en fantastisk forbedring, som man ikke må undervurdere. Du får nemlig meget mere saft ud af ingredienserne, end du hidtil har været vant til.

wilfa juicer

Bevarer den sunde næring og friskhed – Når din Wilfa juicemaster kværner frugter og grøntsager, sker det med 75 omdrejninger i minuttet. Det foregår altså med en lav hastighed, hvor det er muligt at bevare den sunde næring i form af vitaminer, enzymer og mineraler. Takket være det lave antal omdrejninger er det muligt at holde juicen frisk og lækker i længere tid – op til 2 dage.

Høj sikkerhed og nem rengøring – Denne juicer kommer med høj sikkerhed, så den kan bruges af både børn og voksne. Den er helt fri for skarpe kanter, og den er særdeles nem at rengøre. Som udgangspunkt vil rengøringen tager under 5 minutter – afhængig af om man bruger en opvaskemaskine eller vasker i hånden. Det er i de fleste tilfælde muligt at rengøre delene under rindende vand, men det kan afvige alt efter, hvilke ingredienser man har valgt at bruge.

wilfa juicemaster tilbud

Flot og moderne design i to farver – Der er ingen tvivl om, at Wilfa har ramt plet ved at satse på et flot og moderne design. Det er et design, som de fleste forbrugere vil elske. Det er desuden vigtigt at bemærke, at denne Wilfa juicemaster kan købes i to forskellige farver. Du kan vælge mellem hvid plast og rustfrit stål – alt efter hvad du er mest til.

Beholder til frugtkød – Du behøves ikke bekymre dig for, om frugtkødet kommer til at svine over hele køkkenbordet. Frugtkødet bliver nemlig samlet i en beholder, som kan tømmes efterfølgende. Det kan du også se på nedenstående billede:

wilfa juicemaster test

Opskriftshæfte – Køber du en Wilfa juicer, medfølger der altid et opskriftshæfte. Hæftet indeholder en masse opskrifter, som er henvendt til både begyndere og erfarne.

Nem at bruge – Denne Juicemaster er nem at samle, anvende og rengøre. Der er kun én hastighed, så du skal ikke tage stilling til, hvilken hastighed der mon er bedst at bruge. Ydermere er det en model, som ikke fylder alverden i køkkenskabet, hvilket også er meget rart.

wilfa juicemaster

Wilfa juicemaster – SJ-150A eller SJ-150W?

Vil du købe en Wilfa juicemaster, skal du tage stilling til, hvilken udgave du vil købe. Du kan nemlig vælge mellem SJ-150A og SJ-150W, som har både forskelle og ligheder. Design- og funktionsmæssigt minder de to udgaver meget om hinanden. Når du skal vælge din foretrukne udgave, skal du tage stilling til, om du foretrækker en slow juicer i plast eller rustfrit stål. De vejlendede priser fremgår nedenfor:

  • SJ-150A – Vejledende pris: 895 kr. hos Wupti
  • SJ-150W – Vejledende pris: 528 kr. hos Wupti

Hvis man udelukkende gik efter den billigste Wilfa juicemaster, ville man naturligvis gå efter SJ-150W. Hvis man er kvalitetsbevidst, kan det være en god idé at betale lidt ekstra penge for SJ-150A. Den byder på et mere eksklusivt look, og den har generelt en længere levetid. Uanset om du vælger den ene eller den anden udgave, kan du glæde dig over de lave priser.

Kan jeg købe Wilfa juicemaster på tilbud?

Ja, du kan jævnligt finde den populære slow juicer på tilbud hos nogle af de førende forhandlere. I øjeblikket kan du spare 100 kr. på modellen hos Wupti, hvis du benytter dig af deres tilbud. Det er altså på ingen måde umuligt at finde gode tilbud på denne juicer, som forhandles i flere og flere butikker og webshops. Støder du på et godt tilbud, kan det være en god idé at slå til, før det er for sent. Vi har ingen oplysninger omkring, hvor længe de forskellige tilbud gør sig gældende.

Video

Specifikationer

  • Motoreffekt: 150 watt
  • Hastigheder: 1
  • Antal omdrejninger: 75 i minuttet
  • Materiale: Rustfrit stål eller hård plast

Læs mere på producentens hjemmeside: https://www.wilfa.dk/product/koekken/juicepresser/juicemaster-4/

1 kommentar

  1. Min juicemaster virker ikke. Når man sætter den i stikket bibber den, men starter ikke når man trykker på start. What to do?

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk