Wilfa SJ-150A

0

Den opmærksomme læsere vil bemærke, at vi før har skrevet en artikel om Wilfa saftpressere. Her nævnte vi b.la. Wilfa SJ-150A, som vi nu vil komme med en komplet anmeldelse af. I denne artikel kan du læse hvilke fordele og ulemper der er ved SJ-150A, ligesom vi vil linke til en webshop, hvor du kan købe den omtalte saftpresser til en fornuftig pris.

Wilfa SJ-150A test

wilfa saftpresserPris: 989 kr.

Forhandler: Wupti.com

Wilfa har lanceret en masse saftpressere igennem tiden, men der er ingen tvivl om, at SJ-150A er deres absolutte bestseller. Denne slow juicer bliver forhandlet i en lang række butikker og ikke mindst på store webshops i Danmark. Wupti er en af de forhandlere, som sælger juiceren til en overkommelig pris på blot 888 kr. Det vil under normale omstændigheder være kompliceret at finde en god slow juicer til under tusinde kroner, men det er muligt med Wilfa SJ-150A. Det er en kompakt juicer, som ikke fylder meget og desuden passer godt i de moderne, danske køkkener.

Billig saftpresser i høj kvalitet

Philips har længe været kendte for at producere saftpresser i høj kvalitet til billige penge. Dog er det ikke kun Philips, men også den norske producent Wilfa, som kan tilbyde kvalitet til få penge. Vi ser på en Wilfa slow juicer, som byder på moderne og stilrent design. Juiceren er bl.a. blevet brugt af Louisa Lorang i Go’morgen Danmark, ligesom den er anvendt af mange kendte, danskere bloggere.

Saftpresseren kører på blot 150 watt, hvilket giver to fordele. Det er en fordel, da strømforbruget er wilfa sj-150a
minimalt, ligesom at støjniveauet er meget lavt. Med kun 75 omdrejninger i minuttet vil resultatet være en lækker juice, som er fyldt med vitaminer, mineraler og enzymer. Det er et faktum, at sundhedsværdien i et glas friskpresset juice er højere, hvis man bruger en slow juicer fremfor en traditionel saftpresser. Juiceren skulle eftersigende kunne udnytte op til 50 % flere vitaminer i frugter og grøntsager pga. det innovative kværnsystem. Det vil i de fleste tilfælde være muligt at opbevare juicen på køl i op til 48 timer.

Der er endnu en fordel ved saftpresseren, når det kommer til rengøring. Den har nemlig ingen skarpe
blade eller kanter, som man kan risikere at skære sig på. De forskellige dele er aftagelige og kan nemt rengøres efter brug. Der er ikke nogen decideret filtersi i maskinen, hvilket gør den yderst simpel at rengøre. Det vil dermed langt hen af vejen være muligt at rengøre maskinen under rindende vand.

Ulemper ved denne Wilfa saftpresser

Som vi nævnte i indledningen er der naturligvis nogen få ulemper ved denne saftpresser, som vi vil komme ind på. I vores test erfarede vi, at Wilfa SJ-150A kan have svært ved at håndtere enkelte grøntsagere. Kigger man på de forskellige dele, så består en stor del af plastik, hvilket har en svingende holdbarhed. Derudover skal man forvente, at der vil komme små klumper / frugtrester i juicen.

Konklusionen er dermed, at det ikke er den komplette slow juicer, men det kan alligevel være et fint valg. Det er en anbefalelsesværdig juicer til nybegynderen, som gerne vil igang med at lave friskpresset juice.

Øvrige artikler om Wilfa:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk