Wilfa BL1200

0

Efter offentliggørelsen af vores store blender test har vi fået en lang række ønsker om en længere anmeldelse af Wilfa BL1200, som vi kårede som testvinder. Vi har allerede skrevet kort om blenderen, men i denne artikel vil vi kigge mere dybdegående på testvinderen. I artiklen kan du læse alt om, hvad du kan forvente af Wilfa BL1200 blender.

Wilfa BL1200 blender

Wilfa blenderPris: 539 kr.

Forhandler: Wupti.com

Elegant design

Da vi skulle teste denne Wilfa blender, startede vi først og fremmest ud med at kigge på designet. Blenderen er lavet af rustfrit stål, hvilket må antages som det bedste materiale til blendere. Udover at materialet er holdbart, så er det også elegant at se på, samtidig med at det er praktisk i forhold til rengøring. Vi har givet den topkarakter i forhold til rengøring, da det er en moderne blender, som man kan tillade sig at have stående fremme i køkkenet.

Er du ikke så vild med farven, så kan du også købe Wilfa BL1200 i sort til samme pris.

Kraftig motor

Blenderen har en kraftfuld motor på 1200W, hvilket er en stor fordel. Det er nemlig intet problem at knuse is, samtidig med at den kan bl.a. kan purere grøntsager til suppe på et øjeblik, lave hummus, pesto og meget mere. Den eneste ulempe ved den robuste motor er, at den larmer en anelse. Dog er det ikke muligt at finde en lydsvag blender med tilsvarende motorstørrelse.

Glaskande med stor kapacitet

Med en glaskande som kan indeholde 1,8 liter, har du mulighed for at lave store portioner smoothies. Får du venner på besøg, kan du med fordel lave smoothies til alle på én gang. Det er naturligvis også muligt at opbevare overskydende smoothie i køleskabet for en kort stund. Som du måske kan se på billedet, er der måleangivelse på kanden. Dermed har du mulighed for at lave en tilpas mængde suppe, smoothie eller en helt tredje ting.

Forskellige programmer

Denne blender skiller sig ud fra mængden ved at have en række forskellige programmer. Der findes bl.a. et isknusningsprogram og et rengøringsprogram, hvilket er ganske praktisk. Det er nemt og hurtigt at skifte mellem de forskellige programmer, hvilket vil vi også har noteret i forhold til brugervenlighed.bl1200

Godt alternativ til en saftpresser

BL1200 er ligeledes et rigtig fint alternativ til en traditionel saftpresser. Fordelen ved at lave hjemmepresset juice med denne blender er, at det typisk vil hurtigere at presse saften ud fra frugterne. Derudover består en blender kun af meget få dele, hvilket gør den nem at rengøre. Blenderglasset kan komme i vaskemaskine, men det er selvfølgelig også muligt at vaske den i hånden, hvis man skal bruge den hurtigt.

Påfyldningsrør

En anden fantastisk detalje ved denne Wilfa blender er, at den har et smart påfyldningsrør. Når blenderen er startet, har du nemlig løbende mulighed for at fylde ingredienser i kanden. Påfyldningsrøret sidder i låget, således at der ikke er fare for at få fingrene i klemme.

God stabilitet

Blenderen er udstyret med gummifødder, så den står stabilt under brug. Du behøves ikke bekymre dig, om den lige pludselig kommer ud af balance – selv ikke ved den højeste hastighed.

Din mening

Du er velkommen til at komme med din mening om Wilfa BL1200 blender i kommentarfeltet nedenfor:

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk