Philips saftpresser HR1869

Har du set vores store saftpresser test på forsiden, så ved du, at Philips HR1869 er kåret som den store testvinder. Vi har tidligere givet en lille introduktion af denne saftpresser, men nu er det på tide at gå meget mere i dybden med netop denne saftpresser. Vi har lavet vores egen personlige vurdering af saftpresseren, samtidig med at vi giver dig chancen for at bedømme maskinen. Såfremt du har erfaring med Philips saftpresser HR1869, så må du meget gerne give din mening til kende. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke er den første, der laver en test af Philips saftpresser HR1869. Derfor vil vi naturligvis også omtale nogle andre anmeldelser af saftpresseren, man kan finde på nettet.

Philips saftpresser HR1869 test

Jeg er selv ejer af denne saftpresser og har derfor gode forudsætninger for at lave en test af maskinen. Testen er foretaget d. 18. februar 2014, og resultatet fremgår nedenfor:

Bedste saftpresser

Vores vurdering – ✪ ✪ ✪ ✪ ✪

Pris – 977 kr. 

Forhandler: Wupti.com

Følgende saftpresser er testet på:

  • Design
  • Påfyldningsrør
  • Rengøring
  • Kapacitet
  • Motor + lydniveau
  • Hastigheder
  • Håndterlighed

 

Selvom man ikke behøves lave den helt store test for at vurdere designet, så vil det alligevel være relevant at nævne designet. For nogen betyder designet ingenting, når de skal købe en saftpresser, mens det for andre betyder en hel del. Ikke desto mindre er Philips saftpresser HR1869 en meget elegant maskine, som vil pynte i et køkken. Modsat mange andre frugtpressere, der er forholdvis klodset, så vil denne saftpresser ikke stjæle negativ opmærksomhed i et køkken. Netop denne saftpresser kan købes i to forskellige farver – nemlig sølvgrå og sort. Praktisk set vil det være bedst med at vælge den sorte model, men der er ingen tvivl om, at den sølvgrå saftpresser er mere stilfuld. Frugtpresseren er kendetegnet ved sine runde kanter og glatte overflader. Den sorte model hedder HR1869/00, mens den sølvgrå hedder HR1869/30. Under normale omstændigheder behøver du ikke være opmærksom på disse numre, men det kan være relevant, hvis du handler på nettet.

Jeg valgte at købe min Philips saftpresser HR1869 på nettet og var lidt nervøs over, hvor stort påfyldningsrøret mon var. Frugtpresseren har et XXL-påfyldningsrør med på 88mm. Netop påfyldningsrøret er et stort plus ved maskinen, da man kan putte hele frugter og grøntsager i maskinen. Som du kan se på det øverste billede er der f.eks. plads til 3 mandariner og på billedet længere nede på siden rummer påfyldningsrøret 3 små æbler. Jeg har testet en lang række frugtpressere, men HR1869 er uden tvivl den saftpresser med det største påfyldningsrør.

Philips saftpresser HR1869 rengøring

 

 

Før man kan sige noget om, hvor let (eller svær) en saftpresser er at rengøre, er det nødvendigt at tage den i brug.  Jeg fulgte en lækker juice opskrifter, der hedder Hallo Wake-up, som består af gulerod, æble, kiwi og persille. Jeg havde lagt mærke til, at der var tilknyttet en frugtkødsbeholder, som du  kan se et billede af ovenfor. Denne frugtkødsbeholder viste sig at være rigtig effektiv, da den gjorde rengøringen meget nemmere. Maskinen er bygget sådan op, at den ikke har overflader uden hjørner eller sprækker, hvilket gør den meget nem at rengøre. Udover frugtkødsbeholderen vil jeg også gerne fremhæve den innovative si, som er et plus i forhold til rengøringen. Jeg havde hørt at Philips saftpresser HR1869, hvilket jeg havde svært ved at tro på. Det viste sig dog ikke at være helt forkert, for det mig blot 2 minutter at rengøre denne frugtpresser. Man har dog også muligheden for at skille maskinen ad og putte de forskellige i opvaskemaskinen.

Philips saftpresser 2,5 liter

Vi har selvfølgelig også taget et kig på kapaciteten, hvor vi har kigget på, hvor meget saft maskinen lave ad gangen. Netop saftpresseren med modelnavnet HR1869 kan lave op til 2,5 liter pr. gang, hvilket er meget imponerende. Philips imponerer med med et innovativt juice-system som med den omtalte si giver op til 10 % større juiceudbytte sammenlignet med de tidligere Philips frugtpressere. Mængden du kan lave ad gangen afhænger dog i høj grad om, hvilke frugter og / eller grøntsager du benytter. Den kan altså klare op til 2,5 liter pr. omgang, før man skal tømme frugtkødsbeholderen.

Næste punkt på dagsordenen var et kig på motoren, som også har en stor betydning. I den forbindelse kiggede vi også på lydniveauet, som hænger sammen med motoren. Philips HR1869 har en kraftfuld motor, der kører på 700W. Jeg havde frygtet, at saftpresseren ville larme meget pga. den kraftfulde motor, men det var heldigvis ikke tilfældet. Den er naturligvis ikke hundrede procent lydløs, men dens lydniveau er uden tvivl godkendt.

Saftpresseren har 2 hastigheder, som kan håndtere henholdsvis bløde- og hårde frugter / grøntsager. Jeg skulle naturligvis teste disse to hastigheder og synes, at det fungerede rigtig fint. Som jeg nævnte tidligere, så puttede jeg bl.a. gulerødder i, hvor jeg valgte den hurtigste hastighed, mens jeg valgte den mildeste hastighed ved kiwi.

Philips HR1869

Det sidste punkt vi har kigget på ved denne frugtpresser er håndterlighed. Det handler i alt enkelthed, om hvor nem HR1869 er at håndtere. Jeg synes personligt, at maskinen er rigtig nem at håndtere. Det tog mig ikke mange minutter at samle saftpresseren ved modtagelse, ligesom at den er nem at skille ad ved rengøring. Man behøves ikke læse nogle lange guides for at finde ud af at bruge HR1869 saftpresser. Det handler blot om at sætte ledningen i, putte frugten i påfyldningsrøret og vælge en af de to hastigheder. På minutter har man et friskprisset klar, som man kan nyde på en hver tid af dagen.

Er den pengene værd? Prisen for denne Philips saftpresser HR1869 er 999 kr., hvilket er en forholdsvis billig pris for en frugtpresser. Man skal under normale omstændigheder være en smule skeptisk, inden man køber en billig saftpresser. Denne frugtpresser har dog vist at være alene pengene værd, da den overholder alle vores krav til en god juicemaskine. Det er tilmed ikke en tilfældighed, at netop HR1869 er kåret som vores testvinder hos Saftpresseren.dk. Behandler du maskinen ordentlig, så er det uden tvivl en saftpresser, som du kan bruge mange år fremover. Det er en robust frugtpresser, som kan holde til lidt og hvert. Nedenfor kan du få et overblik over forhandlere af Philips HR1869/00 og HR1869/30:

[table id=1 /]

Wupti er forhandleren, som vi anbefaler i denne sammenhæng. De lover 100 % tilfredshed eller pengene tilbage. Bestiller du inden kl. 15:45 på en hverdag vil saftpresseren allerede blive leveret dagen efter. De har desuden fri levering, så du ikke skal betale yderligere for at købe maskinen på nettet. Du har selvfølgelig også 2 års reklamationsret, hvilket gør sig gældende hos en hvilken som helst forhandler.

Din vurdering

Ejer du, eller har du ejet saftpresser HR1869, vil vi meget gerne høre fra dig. Du må meget gerne skrive en kommentar nedenfor, hvor du skriver din ærlige mening om frugtpresseren. Du skal også være velkommen til at give saftpresseren en karakter fra 0 til 5, hvilket du kan gøre øverst på siden.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk