Philips saftpresser

Philips saftpresser

Man kan nærmest ikke komme uden om Philips, når man snakker om saftpressere. Philips er et meget populært mærke indenfor elektronik, som udover saftpressere også er kendt for fjernsyn, højtalere, barbermaskiner og mange andre produkter. Philips er en hollandsk producent, som har prydet butikkerne med deres produkter i mere end 120 år. De har fokus på innovative forbrugsprodukter, som kan gøre livet lidt nemmere og sjovere. De har derfor fokus på forbrugernes behov og ønsker, hvilket tydeligt kommer til udtryk ved deres produkter. Design, kvalitet og brugervenlighed er bare nogle af de ting, der kendetegner Philips og deres produkter.

Populære saftpressere fra Philips:

Philips er et mærke, som vi vil have rigtig meget fokus på i forbindelse med vores anmeldelser af frugtpressere. Kigger man på udvalget af saftpressere i butikkerne og / eller på nettet, så vil man se hvor mange frugtpressere, der rent faktisk kommer fra Philips. I  kan derfor forvente en masse tests af Philips saftpressere i fremtiden, hvor vi vil teste de mest populære frugtpressere fra Philips. I vores store saftpresser test som vi har offentligtgjort på forsiden, er det netop en Philips saftpresser, der er blevet vores testvinder.

En stor del af forbrugerne går efter velkendte mærker, når de er ude og kigge på en ny saftpresser. Langt de fleste danskere kender til Philips og vil derfor være tilbøjelig til at vælge en Philips frugtpresser. Til sammenligning er Kenwood og Magimix også to mærker, der laver nogle pragtfulde saftpressere, men de er ikke så velkendte hos forbrugerne. Derfor vil de fleste naturligt vælge Philips fremfor to ukendte mærker. Det kan både være en god og dårlig ting, at man går efter de mærker, som man kender i forvejen. Lige i dette tilfælde er det et klogt valg, da Philips har gjort det rigtig godt i forhold til produktion af saftpressere. Man vil næppe blive skuffet, hvis man køber en Philips frugtpresser.

Selvom Philips saftpressere både er praktiske, brugervenlige og har en masse funktioner, så koster de alligevel ikke alverden. Philips er en af de få mærker indenfor saftpressere, hvor jeg mener, at man får rigtig for pengene. Den Philips saftpresser som vi kårede som testvinder i vores store saftpresser test indeholder alt hvad man kan forvente af en frugtpresser, hvilket gør at 999 kr. er temmelig billigt. Langt de fleste Philips saftpressere koster i mellem 699-999 kr., hvilket ligger indenfor de flestes budget.

Kilde: Philips.dk

Philips saftpressere

Disse Philips saftpressere er de mest populære i øjeblikket: 

  • HR1871
  • HR1869
  • HR1861
  • HR1855

Hvis du er interesseret i at købe en Philips frugtpresser, så vil jeg anbefale, at du går efter nogle af overstående modeller. Vi arbejder på at få lavet en gennemgående test for hver af de fire nævnte Philips frugtpresser. Indtil vi får lavet disse tests, kan du læse en lille introduktion til Philips juicepresser her:

Philips HR1871

Philips saftpresser HR1871

Bedømmelse: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ (6 ud af 6)

Pris: 1149 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er endnu en saftpresser, som er værd at kigge nærmere på. Der er tale om den populære model HR1871. Laver du en simpel Google søgning, så vil du kunne læse, at denne frugtpresser er blevet positivt omtalt på rigtig mange hjemmesider. Men hvad er der så specielt ved denne saftpresser med modelnavnet HR1871? Det kan du få et overblik over nedenfor:

Derfor er HR1871 bedst i test

Denne Philips saftpresser er flere gange blevet kåret som bedst i test af eksterne virksomheder. Senest er den blevet kåret som testvinder hos Tænk i august 2015.

Det er en meget kraftfuld juicer, som er udstyret med en stor med en effekt på 1000 watt. Modellen har indbygget rengøringsfunktion, ekstra stort påfyldningsrør, stor frugtkødsbeholder og drypstop-funktion. Denne model anses i øjeblikket som topmodellen fra Philips, hvilket tydeligt ses på salgstallene. Det er en fremragende saftpresser, som kommer med alle de nødvendige funktioner, hastigheder og tilbehør. Den er nem at anvende, og den er hurtig at rengøre efter brug. Derudover er det en stor fordel, at den kan købes til en pris, hvor de fleste kan være med. I vores test har vi valgt at give HR1871 topkarakter med 6 ud af 6 mulige stjerner.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 1000 watt

Philips HR1869

Bedste saftpresser

Bedømmelse: ♦  ♦ ♦ ♦ ♦ (5 ud af 6)

Pris: 977 kr.

Forhandler: Wupti.com

Der var slet ingen tvivl om, at denne saftpresser med modelnavnet “HR1869” skulle med på vores liste over de bedste Philips frugtpressere. Har du set vores saftpresser test, ved du, at vi har kåret netop denne Philips saftpresser HR1869 som den store testvinder.

Fordele ved Philips saftpresser HR1869

Philips HR1869 er ligeledes en saftpresser, som lever i bedste velgående. Mange tusinde danskere ejer allerede denne saftpresser, og det er tydeligt, at efterspørgslen fortsat er stort. Har man blot én gang stiftet bekendtskab med Philips HR1869, så er man ikke i tvivl om, hvorfor populariteten er så stor.

Den er en anelse mindre kraftfuld end HR1871, men har alligevel en robust motor, som arbejder på 900 watt. Du får glæde af en juicer med QuickClean teknologi for hurtig rengøring samt en ny og innovativ si. Med denne juicer har du mulighed for at lave store portioner juice. Takket være et simpelt og brugervenligt design vil du hurtigt blive komfortabel med HR1871. Denne Philips saftpresser er designet til at enhver uanset erfaring i et køkken kan lave friskpresset juice.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 900 watt

Philips saftpresser HR1855

Philips saftpresser HR1855

Bedømmelse: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ (5 ud af 6)

Pris: 638 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den sidste Philips saftpresser vi har valgt at fremhæve er denne frugtpresser med modelnavnet “HR1855”. Denne saftpresser skal du købe, hvis du ønsker en frugtpresser, som har de mest basale funktioner. Den er ikke lige så produktiv som mange af de andre Philips saftpressere, men prisen er dog rigtig skarp.

Effektiv og billig saftpresser

Køber man en billig saftpresser, så skal man ikke forvente den højeste kvalitet. Dog synes vi alligevel, at man får rigtigt meget kvalitet for pengene, hvis man køber HR1855 fra Philips. Det er efterhånden en ældre model, som dog kan prale med at have en lang række nyttige funktioner.

Først og fremmest er det imponerende, at man kan anskaffe sig en saftpresser, som kan rengøres på 1 minut. Modellen kan presse alle slags frugter og grøntsager og har kun ganske få begrænsninger. Maskinen kan f.eks. have problemer med at håndtere bladgrønt.

Alt frugtkødet bliver samlet ét sted – i en stor beholder. Denne beholder kan rumme 1,2 liter frugtkød og kan nemt og hurtigt tømmes og rengøres efter brug. Denne Philips saftpresser HR1855 er kendetegnet ved sine glatte materialer og overflader, som er nemme at rengøre. Overfladen kan blot rengøres med en fugtig klud, hvorefter den skinner og er så god som ny igen.

Modellen er desuden udstyret med en lang og praktisk ledning og har høj brugervenlighed.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 700 watt

Philips HR1861

Philips saftpresser HR1861

Bedømmelse: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦♦ (5 ud af 6)

Pris: 1499 kr.

Forhandler: Philips.com

Selvom modellen HR1861 mere eller mindre er udgået på det danske marked, så er den alligevel værd at nævne. Der er kun ganske få forhandlere, som sælger denne model, men modellen bliver fortsat solgt i stor stil hos bl.a. Den Blå Avis og Gul og Gratis. Vi har heldigvis sikret os et eksemplar af Philips saftpresser HR1861, så vi kan komme med en kort introduktion / anmeldelse.

Flot og robust Philips saftpresser

Kigger man først og fremmest på selve designet, så kan man ikke komme med mange negative betragtninger. Det er en flot og stilren saftpresser, som er fremstillet i stærke og flotte materialer. Takket være de mange kvalitetsmaterialer er det desuden en saftpresser med en lang holdbarhed. Den er meget robust, hvilket gør at den kan klare alle opgaver med at presse selv de hårdeste ingredienser. Der er ledningsopbevaring i bunden, sikkerhedsklemmer, flere hastigheder og medfølgende rensebørste. Man må desuden rose denne Philips saftpresser for at være meget rengøringsvenlig. Alle dele (undtagen motoren) kan nemlig gå i opvaskemaskinen, så man sparer en masse besvær med rengøringen.

Selvom det er en flot og effektiv saftpresser, så er det værd at bemærke, at den er temmelig stor. Det er en saftpresser, som fylder meget på køkkenbordet og ikke mindst i køkkenskabet. I forhold til opbevaring er det derfor ikke den mest praktiske juicer, som man kan købe.

Specifikationer

  • Motoreffekt: 700 watt

Forhandlere af Philips saftpressere

Der er overordnet set et stort udvalg af Philips frugtpressere i Danmark, men man bør alligevel overveje, hvilken forhandler man skal vælge. Produktet er det samme, men der kan være forskel på pris, service og garanti. Hos disse forhandlere kan du bl.a. købe Philips HR1894/80, som er det nyeste skud på stammen på Philips. Nedenfor har vi lavet en liste over de forhandlere af Philips frugtpressere, som vi anbefaler: 

Wupti.com – Denne forhandler har et fornuftigt udvalg Philips frugtpresser, som dækker over mange forskellige modeller. Deres priser er meget fornuftige, samtidig med at de har fri- og hurtig levering til hele Danmark. Derudover har man 14 dages returret og 2 års reklamationsret, når man handler hos Wupti.

Whiteaway.com – Whiteaway har ligeledes et acceptabelt udvalg af Philips saftpressere. Dog er sortimentet begrænset sammenlignet med Wupti. Denne forhandler udbyder typisk kun de mest populære modeller, men det vil ikke desto mindre være et besøg værd. Du kan få glæde af en forhandler, som tilbyder fri fragt, gratis retur og ikke mindst prisgaranti.

Philips-shop.com – Der kan ikke herske noget tvivl om, at Philips egen shop er den mest oplagte. Deres udvalg består lige nu af 8 forskellige Philips saftpressere. Umiddelbart er deres priser dog en smule dyrere end hos Wupti. F.eks. koster Philips HR1869 1199 kr. hos Philips-Store.dk, mens den koster 999 kr. hos Wupti. Dog har de gratis levering og levering på 3-4 dage, som også er ganske fint.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk