Greenie – Sund juice til ungerne

Betalt indhold

Oplever du problemer med at fylde grøntsager i ungerne? Er du træt af, at dine ideer omkring sundhed ikke rigtig vil blive en del af familiens daglige rutiner? Måske kan løsningen for jer være grøntsags juice – også kendt som greenie.

En greenie er kombinationen mellem en lille mængde frugt og en stor mængde grøntsager. I visse tilfælde består en greenie endda udelukkende af grøntsager. Du har altså her en sund drik, som både store og små vil registrere som juice. Vigtigst af det hele er, at en greenie smager super godt, at greenien er en kanon kilde til vitaminer – drikken er ren sundhed.

Mor og sønEngang imellem må man gerne snyde

Man kan måske argumentere, at en greenie er snyd. Her får ungerne ikke det sukkerfix, som en almindelig smoothie eller frugtjuice kan tilbyde dem. Men engang imellem er det altså til alles bedste at snyde lidt. Det gælder især, når den snyd du laver, er både sunde og nærende grøntsager.

Lækre opskrifter til hele familien

Der findes et væld af gode opskrifter på lækre og sunde greenies, som helt sikkert vil være et hit hos familiens børn. Vil du gerne finde en god basisopskrift, hvor du kombinerer grøntsager og frugt i en lækker greenie, så kan du klikke dig videre her.

Leg med indholdet i din greenie

Det er en god ide at lege sig frem til de perfekte blandingsforhold i dine hjemmelavede greenies. Ovenstående opskrift er et godt udgangspunkt og rigtig lækker, men med en greenie har du også mulighed for at eksperimentere. Prøv for eksempel versioner uden frugt ved at bruge persille, citron, spinat og agurk. Kom det hele i din juicemaskine og få en helt grøn og lækker drik. Denne er især god for din hud og dit hår.

Ordet greenie vækker associationer til grønne juicer, men en juice med gulerod, citron, grape og frosne hindbær er ikke grøn i farven, til gengæld smager den helt fantastisk. og så er den spækket med vitaminer og mineraler. Sørg endelig for at servere din greenie på rigeligt is. Greenies smager bare bedst helt kolde.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk