Guide: Tab dig med træning og sund kost

Spo1

Hvis du vil tabe dig, skal du blot sørge for at indtage færre kalorier, end du forbrænder.

Det lyder måske meget simpelt, men det er desværre ikke alle mennesker, som har lige nemt ved at tabe sig. I denne guide kan du læse om, hvordan du effektivt kan tabe dig med træning og sund kost.

Træning

Det er meget tvivlsomt, at du kommer til at tabe dig, hvis træning står nederst på din prioriteringsliste. Du er nemlig nødt til at træne flere gange om ugen – gerne hver dag – hvis du vil smide nogle overflødige kg.

Kombinerer du cardio og styrketræning, kan du hurtigt komme ned i vægt og på et tidspunkt få den krop, du altid har drømt om. Føler du dig tryggest ved at træne derhjemme, kan du købe forskelligt udstyr til din hjemmetræning. Det er i den anledning oplagt at købe justerbare håndvægte, træningsmåtte, sjippetov og hulahopring, da du er sikret en god, effektiv og afvekslende træning med dette udstyr.

Træning

Sund kost

Første skridt på vejen er at træne flere gange om ugen, men du skal også sætte fokus på din kost. Det er nemlig alfa omega, at du indtager de rigtige fødevarer, hvis du skal kunne tabe dig inden for en rimelig tidsramme.

Det kan være svært at definere sund kost, men du ved helt sikkert godt, hvilket mad og hvilke drikkevarer du helst ikke skal indtage. Slik, sodavand, alkohol og chips er forbudt under et vægttab.

Sund kost omfatter bl.a. følgende:

  • Friskpresset juice
  • Fedtfattigt kød og fisk
  • Æg
  • Frugt og grønt
  • Nødder i moderate mængder
  • Rugbrød

Det er afgørende, at du formår at reducere dit indtag af fedt og sukker, da fødevarer med et højt fedt- og sukkerindhold ikke ligefrem gør noget godt for din krop. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at kroppen naturligvis har brug for en vis mængde fedt og sukker.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk