Mini blender

0

I sin tid offentliggjorde vi en stor blender test og sidenhen har vi modtaget mange ønsker om en tilsvarende test af mini blendere. Der er mange gode grunde til at købe en mini blender, hvilket du vil blive introduceret for i denne artikel. Vi har fundet frem til 4 x mini blendere, som du med fordel kan kigge nærmere på.

De bedste blendere lige nu:

 

Electrolux ESB2400 mini blender to go

electrolux mini blenderPris: 428 kr.

Forhandler: Wupti.com

Skal vi pege på den bedste mini blender på markedet, så må valget falde på denne Electrolux ESB2400 sportsblender. Det er en af de mindste blendere på markedet, som dog har rigtigt mange fordele.

Blender to go

Her får du en lille blender med en kapacitet på 0,6 liter, som er nem at have med på farten. Det helt store hit ved denne model er, at den er udviklet med indbygget drikkedunk. Det giver dig hel en unik mulighed for at lave og nyde smoothie, uanset hvor du befinder dig i verden. Denne Electrolux blender fylder minimalt i en sportstaske eller rygsæk.

Blenderen er udstyret med kraftige knive udført i rustfrit stål. Knivene er aftagelige, og de øvrige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Glasset er naturligvis 100 % BPA fri. Der er desuden ledningsopbevaring, så du ikke døje med en irriterende ledning.

Selvom det er en billig mini blender, så er det ikke en blender helt uden funktioner. Designmæssig og funktionsmæssigt og den meget enkel, men den har ikke desto mindre en pulse-funktion. Det er den en af de mest effektive mini blendere i vores test, som er effektiv takket være den kraftige motor.

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Kapacitet: 0,6 liter

OBH 6630 mini smoothie blender

mini blender testPris: 255 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er endnu en smoothie blender i lille udgave. Denne model er fra OBH Nordica, som er kendt for at fremstille fremragende køkkenmaskiner.

Billig mini blender

Denne OBH 6630 smoothie twister koster næsten kun halvdelen af testvinderen fra Electrolux. Selvom det er en fin lille blender, så er der flere grunde til den lave pris. Denne blender er designet og udviklet til to go. Det er en blender, som man kan tage med sig på arbejdspladsen, i skolen eller et helt tredje sted. Kanden er lavet af plast og har derfor ikke den samme robusthed som de dyrere blendere.

Lav smoothie på få sekunder

Med denne mini blender ved hånden kan du lave smoothie på ingen tid. Selvom det er en mindre model med en relativ lille motor, så kan den håndtere frugter og grøntsager såvel som is. Med i pakken får du leveret 2 bægere á 0,6 liter. pr. stk. Denne mini blender er desuden udstyret med en lille grøn drikketud. Denne drikketud er netop valgt, så det er nemmere at nyde smoothie på farten.

Den har kun ét hastighedstrin, så det er begrænset, hvor meget der kan gå galt. Derudover har den en praktisk momentfunktion, som du kan bruge, når du skal fremstille smoothie.

I forhold til specifikationer har den helt samme motoreffekt og kapacitet som blenderen fra Electrolux.

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Kapacitet: 0,6 liter

Severin blender

Pris: 324 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her har vi så endnu en blender to go. Det er en blender fra Severin, som er en af de mest populære mini blendere i øjeblikket. Blenderen befinder sig i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Praktisk blender til hverdagen

Vi vil våge påstå, at dette er den perfekte mini blender til hverdagen. Vil du nyde smoothie hele dagen igennem, kan du med fordel tage denne Severin blender med dig på din vej. Der medfølger 2 drikkebeholdere (600 ml.), 1 hastighedsregulering, knive i rustfrit stål samt fornuftig motoreffekt. Selvom det er en mini blender, så kan den sagtens stå på borde og andre flader uden at vælte. Den er nemlig udstyret med slip on fødder, som sikrer den bedste stabilitet.

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Kapacitet: 0,6 liter

Ariete Drink’N Go blender

Pris: 349 kr.

Forhandler: Wupti.com

Afslutningvis har vi også denne flotte Ariete Drink And Go blender i navygrøn. Det er et mindre kendt mærke, som dog er ved at opnå en relativ kendskabsgrad på det danske marked.

To go smoothie blender

Har du brug for en mini blender, du kan tage med på farten, så kan du overveje denne udgave. Du kan fylde blenderen med frugt, grøntsager, yoghurt og andre lækre ingredienser. Når du har fyldt den op med de ønskede ingredienser, så sætter du blot låget på, og så klarer blenderen resten.

Som du kan se på produktbilledet, så medfølger der en lille flaske på 300 ml. Derudover medfølger der  rent faktisk også en opskriftsbog med en masse lækre juice opskrifter. Når man kigger på prisen, så synes vi, at denne blender er rigtig fin til prisen.

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Kapacitet: 0,6 liter

Hvad er en mini blender, og hvilke fordele er der?

En mini blender er naturligvis en blender, som er mindre end gennemsnittet. De små blendere har typisk en kapacitet på mellem 300 og 600 ml., som er beregnet til 1 person. De små blendere har typisk også en begrænset motoreffekt på mellem 100 og 300 watt. Trods den begrænsede motoreffekt, så er der rig mulighed for at blende de fleste ingredienser. Derudover er prisen også væsentligt lavere end de traditionelle blendere. De små blendere vil typisk koste mellem 200 og 500 kr.

En mini blender er for dig, som lever en travl hverdag med karriere, børn, fitness og / eller skole. Enhver person med en travl hverdag fortjener en mini blender, som man kan tage med sig på farten. Det giver nemlig mulighed for, at man kan nyde smoothie og juice uanset tid og sted. Mini blendere er designet og udviklet til at være nemme at opbevare, transportere og rengøre.

Kilder:

  • Tænk.dk – Sådan kan du teste blendere 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk