Smoothie blender

0

Denne test og artikel er tilegnet alle danskere, som ønsker den perfekte smoothie blender. Det er for dig, som elsker smoothies og vil nyde at eksperimentere med dine egne smoothie opskrifter. I testen har vi kigget på, hvilke blendere der er mest til formålet. Selvom der er mange gode blendere, så er det nemlig ikke alle, der er lige gode til at fremstille smoothies.

Bedste smoothie blender på markedet

smoothie blenderProducent: Espressions

Pris: 799 kr.

Forhandler: Wupti.com

I vores test har vi kigget på en lang række smoothie blendere, hvor vi bl.a. har testet denne Espressions EP7950. I følge vores test er dette den bedste smoothie blender på det danske marked. I de kommende underafsnit kan du læse om, hvorfor denne blender er alle pengene værd – og lidt mere til.

Stor kapacitet og 7 programmer

Er du helt vild med smoothie, og ønsker du at lave store portioner, så vil denne smoothie blender fra Espressions være det perfekte valg for dig. Det er nemlig en ideel blender for den store familie, som nyder et godt glas smoothie. Glaskanden har en kapacitet på 1,6 liter, så den er god mulighed for at lave smoothie til flere personer ad gangen.

Det er en kraftig blender med en motoreffekt på 600 watt. Der er 7 forskellige programmer, hvor du bl.a. kan vælge mellem “smoothie” og 6 øvrige programmer. Det kræver blot ét enkelt tryk på en knap for at vælge det ønskede program. Blenderen byder dermed også på fremragende brugervenlighed, fordi det er nemt og simpelt at vælge program. Designmæssigt er det ligeledes en fantastisk blender, som er kendetegnet ved et eksklusivt og praktisk design.

De 7 programmer er følgende:smoothie blender espressions

 1. Smoothie
 2. Cocktail
 3. Thich shake
 4. Milkshake
 5. Mix
 6. Puree
 7. Crush Ice

Som du kan se ud fra overstående liste, kan du både lave smoothies, cocktails, milkshakes, knuse is og meget mere med din nye blender.

Derudover er der også henholdsvis “høj” og “lav” hastighed, som du skiftevis kan vælge mellem. Der er også en “pulse” knap og “off” knap.

6 klinget kniv system

Det er en fleksibel smoothie blender, som kan håndtere alle frugter, grøntsager og øvrige ingredienser. Blenderen byder på et 6 klinget kniv system, som er aftagelige og kan rengøres efter brug. Det er ligeledes en blender, der er udstyret med et flot lys, som altid vil lyse, når blenderen er tændt.

Videopræsentation

I overstående video kan du blive endnu klogere på, hvad der er så specielt ved denne smoothie blender.

Specifikationer

 • Kapacitet: 1,6 liter
 • Motoreffekt: 600 watt
 • Antal programmer: 7

Smoothie med Severin blender

severin smoothie blenderProducent: Severin

Pris: 247 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er et alternativ til vores smoothie blender fra Espressions. Der er tale om en blender fra Severin, som er en af de billigste blendere på markedet. Læs en kort introduktion til blenderen og find ud af, om det er en model for dig.

Smoothie inkl. 2 drikkebeholdere

Køber du denne Severin blender, får du leveret 2 drikkebeholdere, som hver kan rumme 600 ml. Det er den absolut bedste blender, hvis du ønsker at have den med på farten. Det er en meget simpel blender, som ikke byder på nogle avancerede funktioner eller programmer. Den har kun ét program, og der er dermed ikke noget at tage fejl af, når man skal lave smoothies.

Det er ingen hemmelighed, at den er væsentligt mindre kraftfuld end vores testvinder. Blenderen har en smoothie blender severinmotoreffekt på blot 300 motoreffekt og har derfor visse begrænsninger. På produtkbilledet er blenderen fyldt med bær såsom jordbær, hindbær og brombær, men det er også muligt at anvende andre frugter og grøntsager. Dog vil den kunne få problemer med at håndtere hårde frugter og grøntsager såsom gulerødder og æbler pga. den lave motoreffekt

Non slip fødder og nem rengøring

Som du måske kan se på produktbilledet, så er blenderen udstyret med non slip fødder. Det er en stor fordel, da blenderen vil stå bedre og mere sikkert fast på bordet. Knivene er fremstillet i rustfrit stål, og de er nemme at vaske efter brug. Generelt er det en meget rengøringsvenlig smoothie blender, som man kan rengøre i løbet af få minutter.

Det er det billige alternativ til en smoothie blender, som kan være ideel for dig, som ofte er på farten. Søger du den perfekte blender til hjemmet, så vil vi vurdere, at der findes bedre alternativer. Dog skal man naturligvis også bemærke den meget lave pris. I forhold til kvalitet for pengene får man en ganske glimrende maskine.

Videopræsentation

I overstående video bliver du præsenteret for den omtalte Severin blender (videoen er med tysk tale)

Specifikationer

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Motoreffekt: 300 watt
 • Antal hastigheder: 1

GEAR smoothie blender

gear smoothie blenderProducent: GEAR

Pris: 218 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her har vi endnu en smoothie blender i den lave prisende. Det er en blender fra GEAR, som er kendt for deres mange køkkenmaskiner i høj kvalitet.

Flot og billig blender med isknuserfunktion

Når man ser på denne GEAR blender, kan man næsten ikke forstå, at den kun koster 218 kr. Det er ikke desto mindre den aktuelle pris, som du finder hos forhandleren Wupti.com. Det er en ganske stilfuld model, som blandt andet kan købes i farven sort. Såfremt du ønsker en anden farve, kan du rent faktisk også finde denne model “Alica” i farverne rosarød og mint. Der er tale om flotte og populære farver, som vil passe ind i de fleste køkkener. Ikke desto mindre er det rart at have en praktisk og pæn maskine fremfor en stor og klodset maskine.

Modellen GEAR Alice byder på en praktisk isknuserfunktion, som er helt perfekt at bruge, når man skal lave smoothie og lignende. Motoreffekten er på 350 watt, så det er en relativ kraftfuld model.

Flere hastigheder, puls og lang ledning

Det er en blender med to forskellige hastigheder, som du kan skifte mellem ved at bruge drejeknappen. Det er er igen en meget simpel model, hvor du ikke skal tage stilling til en masse programmer eller funktioner. Du kan dermed altid vælge den hastighed, som passer til det, du skal blende. Skal du f.eks. blende mere krævende frugter og grøntsager, vil det være ideelt at bruge den høje hastighed.

Vi har lige givet et plus i forhold til brugervenlighed, fordi modellen er udstyret med en lang ledning. Ledningen måler 1,1 meter, hvilket har den fordel, at den ikke behøves blive placeret lige op af en stikkontakt.

Overskuelig rengøring

Kapacitetsmæssigt er det en mellemstor blender, som kan rumme op til 0,8 liter. Det er en maskine, som er ekstremt nem at rengøre. Det er nemlig muligt at fjerne både glasbeholder og knive efter brug. Typisk kan du blot vælge at skylle beholderen under rindende varmt vand. Afhængig af hvilke ingredienser du har anvendt, kan der være grundlag for lidt mere grundig rengøring.

OBS: Undgå at vaske knivene i opvaskemaskinen - Vi anbefaler altid vask i hånden

Professionel blender fra RAW

professionel blender smoothieProducent: RAW

Pris: 1735 kr.

Forhandler: Wupti.com

Sidst, men ikke mindst har vi en professionel smoothie blender fra RAW. Modellen RAW PRO befinder sig i en lidt højere prisklasse end vores øvrige blendere, men det er der naturligvis flere gode grunde til.

Blender med stor motor

Dette er den eneste professionelle blender i vores test, som bliver leveret med 2 HK motor. Man kan hurtigt slå fast, at denne model er en af de mest kraftfulde på det danske marked. Det er en blender, som er oplagt til at blende frossen frugt, is, frugt og grøntsager. Der er altså tale om alle de ingredienser, som man kan bruge til at lave den perfekte smoothie.

Høj kvalitet og nem montering

Kvalitetsmæssigt er det en blender i høj, høj klasse. Når man betaler en høj pris, forventer man naturligvis også høj kvalitet. På det punkt bliver du bestemt ikke skuffet, da det er tydeligt, at blenderen byder på kvalitet udover alle grænser. Selvom det er en relativ avanceret model, så er den nem at montere. I de fleste tilfælde vil det ikke være nødvendigt at følge en brugsanvisning. Ydermere er det en smoothie blender, som er nem at montere og afmontere, når den skal rengøres efter brug.

På trods af en meget høj motoreffekt, så er støjniveauet på et fint niveau. Det er naturligvis ikke en lydløs blender, men den støjer ikke uudholdeligt. Hvis blenderen er halvt fyldt, vil man opleve et støjniveau på 89 dB. RAW PRO er udviklet med 8 klinger, som er ekstra skarpe og fremstillet i hærdet rustfrit stål. Det er altså nogle meget kraftige knive, som har en lang holdbarhed. Med en kapacitet på 2 liter kan du igen lave store mængder smoothie.

Specifikationer

 • Kapacitet: 2,0 liter
 • Motoreffekt: 1500 watt

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk