Tre gode ordninger arbejdspladser kan indføre

0

Mangler I inspiration til at forkæle medarbejderne? Virksomheder har i stigende grad erkendt vigtigheden af at tilbyde forskellige ordninger og fordele. Mangler I som virksomhed inspiration, finder I det her.

Ordning med forskellig frugt

En af de enkle, men effektive ordninger, de kan implementere, er en Firma Frugtordning til erhverv, hvor der regelmæssigt leveres frisk frugt til arbejdspladsen. Dette giver medarbejderne forskellige snackmuligheder, som kan være nemt tilgængelige, da de ikke skal stå på køl. Frugtkurven kan stå frit fremme og løbende fyldes op. Firmafrugt kan bestilles i forskellige størrelser af frugtkurve, så i kan vælge en frugtkasse, der passer til jeres antal af medarbejdere.

Forskellige motionstilbud

En anden populær ordning, som virksomheder kan tilbyde, er motionstilbud. Dette kan omfatte gruppetræning, yoga eller løbeklubber, enten arrangeret direkte på arbejdspladsen eller ved at give tilskud til fitnesscentre i nærheden eller have et i virksomheden. Disse motionstilbud giver medarbejderne mulighed for afkobling og at prioritere deres fysiske velvære, samtidig med at de kan nyde fællesskabet og samværet med deres kolleger. Undersøgelser viser nemlig, at motion både har en positiv indvirkning på ens fysiske og mentale sundhed.

Overvej en rabatordning

Rabatordninger er en anden attraktiv fordel, som virksomheder kan tilbyde deres medarbejdere. Dette kan omfatte rabatter hos forskellige butikker og spisesteder eller interne rabatter på produkter, virksomheden selv sælger. Disse rabatter giver medarbejderne mulighed for at spare penge på dagligvarer eller fornøjelser, samtidig med at de føler sig værdsatte og belønnet af deres arbejdsgiver. Interne rabatordninger på virksomhedens produkter kan også styrke medarbejdernes tilknytning til virksomheden og øge deres interesse i at repræsentere virksomhedens brand udadtil.

Alt i alt er der en række forskellige ordninger, som virksomheder kan overveje at implementere.  Der er blot en af mange måder, hvorpå I kan skabe en positiv arbejdskultur, der kan gavne både medarbejderne og virksomheden som helhed.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk