Driver du en juicebar? Sådan klæder du dine ansatte på

Betalt indhold

Juicebarer er i sandhed kommet for at blive. I de seneste årtier er juicebarerne blevet enormt attraktive blandt danskerne, idet de kolde og sunde forfriskninger passer til enhver lejlighed.

Er du en af de mange ejere af en flot og innovativ juicebar, så har du garanteret et ønske om at skille dig ud fra mængden. Dette kan i første omgang gøres ved at tilbyde smagfulde og unikke juicedrikke, som kunderne aldrig har oplevet lignende. Dernæst kan du gøre din juicebar unik ved at investere i nogle fede t-shirts eller sweatshirts med din butiks logo på. Når kunderne går ind i din butik, vil de dermed aldrig være i tvivl om, hvor de er gået hen. Derudover kan noget nyt og fedt arbejdstøj være en fordel, hvis du ønsker at ansætte flere glade medarbejdere i din butik. Tit og ofte kan fede t-shirts sammen med den generelle gode stemning og atmosfære nemlig være dét, der får nye og håbefulde unge til at sende en jobansøgning afsted til butikken.

Friskpresset appelsinjuice

Hvilket tøj skal dine ansatte bære?

Når du skal finde ud af, hvilket slags tøj dine ansatte skal have på, når de går på arbejde, skal du i første omgang afgøre med dig selv, hvilken stemning og stil din butik skal have. Skal din juicebar udtrykke en afslappet stemning med moderne musik og højt til loftet? Så kan det være en fordel at gå efter moderne sweatshirts med din butiks logo på. Når kunderne ser, at dine ansatte er afslappet klædt på, så vil din butik automatisk emme af ro og hygge.

Sigter du derimod efter, at din juicebar skal være kendetegnet ved ekstraordinære juices, højt niveau af professionalisme og stilrent design, så er det måske en stilfuld polo, du bør investere i til dine ansatte. En polo med et simpelt print på brystet vil automatisk sende et signal om, at din butik går højt op i det produkt, der leveres. Dertil vil atmosfæren også afspejle den mængde af professionelt håndværk, der bliver lagt i det solgte produkt.

Hvor finder jeg noget fedt tøj til mine ansatte?

Når du har fundet ud af, hvilken atmosfære og stil din juicebar skal bære præg af, er det bare at finde frem til den rette forhandler. Et rigtig godt eksempel på en sådan forhandler, der tilbyder arbejdstøj i allerhøjeste kvalitet, er mærket TEE JAYS. TEE JAYS formår i sandhed at levere en ordentlig vare til alle deres kunder. Du kan altid være sikker på, at tøjet der bliver leveret herfra, er bæredygtigt og ikke er fyldt med farlige kemikalier.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk