Kontakt os

Såfremt du har interesse i at komme i kontakt med indehaveren bag Saftpresseren.dk, så har du naturligvis mulighed for det. Vi har stor interesse i at være i nær kontakt med vores besøgende, læsere og eventuelle samarbejdspartnere. Derfor tager vi imod både private- og kommercielle henvendelser pr. mail.

Hos Saftpresseren.dk har vi specialiseret os i saftpressere, slow juicere, blendere og lignende køkkenmaskiner. Vi har dermed opbygget en stor viden, erfaring og ekspertise inden for dette område, som vi gerne vil dele med vores besøgende. Du er dermed mere end velkommen til at skrive ind til os med spørgsmål, kritik eller ros af vores tests, omtalte produkter og øvrige anbefalinger og gode tips. Vi kan ligeledes være behjælpelige, hvis du skal have hjælp med at finde den helt rette saftpresser på baggrund af dine krav og behov. Ønsker du at klage eller returnere et specifikt produkt, så kan vi derimod ikke være behjælpelige. Med hensyn til klager, reklamerationer og returneringer henviser vi dig i stedet til den forhandler, hvor du har købt varen. Det er i den forbindelse vigtigt at bemærke, at vi ikke forhandler saftpressere, men udelukkende formidler vores viden, ekspertise og tips.

Vi sætter stor pris på henvendelser og vender altid tilbage med et svar inden for en kort tidsramme. Du kan enten vælge at udfylde nedenstående kontaktformular eller sende en mail direkte til kontakt@saftpresseren.dk. Herefter kan du forvente at få svar på din henvendelse inden for 12-24 timer. Kontakter du os, så kan du altid forvente at få et hurtigt og ikke mindst brugbart svar retur. Vi svarer på alle henvendelser og tager glædeligt imod både ris og ros. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har noget på hjertet og ønsker at komme i kontakt med os. Har du en henvendelse, der vedrører køb, brug eller vedligeholdelse af saftpressere, så kan vi med garanti hjælpe dig.

 

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk