Philips saftpresser HR1861

3

Philips saftpresser HR1861 er en glimrende saftpresser, som fortjener en masse opmærksomhed i form af en artikel for sig selv. Vi har fået fornøjelsen af at teste denne juicer fra Philips og har glædet os til at komme med vores vurdering.

Ligesom vi gjorde med HR1869 og HR1871 har vi testet saftpresseren på de vigtigste punkter. Philips HR1861 har længe været betegnet som en af de bedste juicere på markedet. Dermed har det været enormt spændende at se, om den lever op til de høje forventninger.

Philips juicer HR1861

philips saftpresser hr1861Samlet vurdering: ♥♥♥♥♥ (5 ud af 6)

Vejledende udsalgspris: 1499 kr.

Forhandler: Wupti.com

Det er efterhånden svært at finde forhandlere, som har denne saftpresser på lager. Det skyldes, at der er kommet en nyere udgave som hedder HR1871. Designet er gennemført med stilrene kanter og et meget eksklusivt look.

Hastighed

Det er de færreste danskere, der har en evighed til at lave friskpresset juice. Dermed er det en stor fordel, hvis man kan lave hjemmelavet juice på få minutter. Philips saftpresser HR1861 er en meget effektiv maskine, som med en 700 W motor hurtigt kan få presset noget juice i gennem. I den forbindelse er det også en stor fordel, at den har to forskellige hastigheder. De to hastigheder er til henholdsvis bløde- og hårde frugter / grøntsager. Påfyldningsrøret er XL, så du rent faktisk kan putte hele appelsiner og æbler i maskinen.

Priser

Du kan sammenligne priser på Philips HR1863 (erstatningen til Philips HR1861) nedenfor:

 

Lav store mængder juice

Hvis man er en hel familie, der gerne vil have friskpresset juice, er det vigtigt at kigge på kapaciteten. Med en 1,5 liter juicekande er det muligt at lave en stor portion saft på én gang. Frugtkødsbeholderen kan desuden indeholde 2 liter ,så den ikke behøves tømmes lige med det samme. Som vi har anbefalet før, så bør man ikke lave mere juice, end man kan nå at drikke på 24 timer. Holdbarheden kan desuden variere alt efter, hvilke frugter og grøntsager man bruger.

Rengøring

Det er de færreste, der synes det er særligt spændende at gøre rent. Det er ikke heller ikke sjovt at rengøre Philips saftpresser HR1861. Dog er det meget nemt, da alle dele kan gå i opvaskemaskine. På grund af denne juicers overflader, er den desuden nem at tørre af med en klud.

Støjniveau og stabilitet

Selvom det ikke tager så lang tid at presse juice med en saftpresser, så er det alligevel relevant at kigge på støjniveauet .Vi vurderer, at denne HR1861 har et mellem støjniveau, som dog ikke generer dig eller andre i din husstand i særlig høj grad. Bruger man den hurtigste hastighed, kan man forvente, at støjniveauet stiger en smule.

Når man laver friskpresset juice er det vigtigt, at juiceren står stabilt på bordet. Philips HR1861 er udstyret med støttefødder med sugekopper, så den ikke vælter eller rykker sig undervejs. Derudover har den en fin størrelse i forhold til, at kapaciteten er så stor.

Udnyttelse af frugter / grøntsager

Der kan være stor forskel på juice-udbyttet fra saftpresser til saftpresser. HR1861 er enormt god til at presse størstedelen af saften ud af bl.a. æbler og appelsiner. Dog har den svær ved at udnytte alt saften fra bløde grøntsager som f.eks. jordbær. I dette tilfælde gør dens storebror HR1871 det en anelse bedre.

Holdbarhed / garanti

Det kan være svært at sige noget om, hvor lang tid en saftpresser vil holde. Det afhænger i høj grad om, hvordan man behandler maskinen. Køber man en Philips saftpresser HR1861 eller en af deres andre modeller, kan man forvente, at kvaliteten er i orden. Med 2 års garanti er du ikke desto mindre sikker på, at maskinen vil være funktionel i denne periode. Skulle den mod forventning gå i stykker inden to år, så kan du få lavet den kvit og frit. Min erfaring er, at Philips saftpressere faktisk har en længere holdbarhed end de to år.

Øvrige detaljer

En anden fin detalje ved HR1861 er, at det er muligt at opbevare ledningen i bunden af maskinen. På den måde slipper du for at have ledninger flydende over det hele. Denne ledning er på 1,2 liter, hvilket er en fornuftig længde. Du er altså ikke tvunget til at placere din HR1861 lige op af en stikkontakt.

Håndtering af maskinen

Vi har testet rigtig mange saftpressere, men HR1861 er en af favoritterne, når det kommer til brugervenlighed. Denne Philips juicer er først og fremmest nem at samle og skille ad. Derudover er den nem at håndtere, når det kommer til justering af hastighed m.m. Skulle du være i tvivl om noget, følger der heldigvis en grundig guide med i pakken.

Samlet vurdering

Samlet set er det en fantastisk saftpresser, som opfylder langt de fleste krav. Vi har givet den 5 ud af 6 stjerner, hvilket hænger sammen med vores store tilfredshed. I dette tilfælde vi dog anbefale at købe HR1871 i stedet, da den lige er en tand bedre.

Juice på under et minut

I nedenstående kan du se, hvordan HR1861 fungerer. Du kan tilmed få en fornemmelse af, hvor hurigt det er at lave et glas friskpresset juice. Juicen indeholder spinat, squash, citron og et æble. Videoen er lavet af Mads fra High On Life, som er en person, man bør kende til:

Kilde: Philips.dk – Beskrivelse af Philips HR1861/20

3 kommentarer

    • Ulla Steenvinkel den

      Hej – jeg ser lige at der er en der siger at huln ikke kan skille sin saftpresser – jeg har nøjagtig det samme problem – det er selve skæredelen som ikke er til at få op – den sidder totalt stramt. Og nu har den stået i flere dage da det ikke er muligt — jeg har desværre ingen brugsanvisning måske er der en lille dims jeg skal trykke på???

      Ulla Steenvinkel

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk