cookie

Om os

Om Saftpresseren.dkMit navn er Martin Stendahl Dyrhøj, og jeg er den stolte ejer af Saftpresseren.dk. Jeg har etableret dette website, da jeg har en stor interesse for sund og nærende kost. Jeg mener, at alle danskere vil gøre sig selv en stor tjeneste ved at drikke friskpresset juice dagligt eller i hvert fald jævnligt. Skal man nyde friskpresset juice derhjemme, vil det være nødvendigt at eje en saftpresser.

Hjemmesiden blev lanceret i januar 2014, og siden da er der sket rigtigt meget. I sin tid kunne man kun læse vores officielle test af saftpressere. Der er kommet mange nye og bedre saftpressere på markedet siden, og vi har derfor været nødsaget til at opdatere testen løbende. Vi omtaler ikke blot de bedste saftpressere, men henviser også til de bedste forhandlere og nettets bedste priser. Du kan trygt handle hos de forhandlere, vi henviser til på dette website. Vi henviser udelukkende til troværdige, danske forhandlere, som vi har et indgående kendskab til.

I dag har vi udover saftpressere også testet blendere, slow juicere, stavblendere og meget mere i samme kategori. Der er udgivet omkring 100 artikler, som omfatter tests af saftpressere fra en lang række forskellige producenter. Derudover er der også blevet udgivet en lang række juice opskrifter, som du kan få glæde af, hvis du ønsker at lave friskpresset juice.

Det er vigtigt at bemærke, at Saftpresseren.dk ikke sælger saftpressere eller lignende produkter. Dette website fungerer udelukkende som en formidlingstjeneste, hvor vi omtaler produkter og henviser til de bedste tilbud. Det er derfor ikke os, du skal kontakte, hvis du skal have byttet, returneret eller repareret din saftpresser. I stedet vil vi henvise dig til den pågældende forhandler.

Vi har stor interesse i at hjælpe den enkelte besøgende / læser med at finde den rette saftpresser. Har du brug for hjælp, skal du derfor være velkommen til at kontakte os. Vi er nemmest at kontakte via e-mail, hvor vi altid svarer hurtigt på henvendelser.

miljoe-pakning-badge-150x150-1