Om os

Hjemmesiden blev lanceret i januar 2014, og siden da er der sket rigtigt meget. I sin tid kunne man kun læse vores officielle test af saftpressere. Der er kommet mange nye og bedre saftpressere på markedet siden, og vi har derfor været nødsaget til at opdatere testen løbende. Vi omtaler ikke blot de bedste saftpressere, men henviser også til de bedste forhandlere og nettets bedste priser. Du kan trygt handle hos de forhandlere, vi henviser til på dette website. Vi henviser udelukkende til troværdige, danske forhandlere, som vi har et indgående kendskab til.

I dag har vi udover saftpressere også testet blendere, slow juicere, stavblendere og meget mere i samme kategori. Der er udgivet omkring 100 artikler, som omfatter tests af saftpressere fra en lang række forskellige producenter. Derudover er der også blevet udgivet en lang række juice opskrifter, som du kan få glæde af, hvis du ønsker at lave friskpresset juice.

Det er vigtigt at bemærke, at Saftpresseren.dk ikke sælger saftpressere eller lignende produkter. Dette website fungerer udelukkende som en formidlingstjeneste, hvor vi omtaler produkter og henviser til de bedste tilbud. Det er derfor ikke os, du skal kontakte, hvis du skal have byttet, returneret eller repareret din saftpresser. I stedet vil vi henvise dig til den pågældende forhandler.

Vi har stor interesse i at hjælpe den enkelte besøgende / læser med at finde den rette saftpresser. Har du brug for hjælp, skal du derfor være velkommen til at kontakte os. Vi er nemmest at kontakte via e-mail, hvor vi altid svarer hurtigt på henvendelser.

miljoe-pakning-badge-150x150-1

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk