Frugtkværn

3

Der er mange danskere, som fejlagtigt tror, at en frugtpresser og en frugtkværn – også kendt som frugtmoser og æblekværn er det samme, men det er ikke helt korrekt. En traditionelt frugtpresser er en mindre, elektronisk køkkenmaskine, som har en begrænset kapacitet. En frugtkværn er derimod en større maskine, som er mest egnet til udendørsbrug. Det vil typisk være en manual maskine, som har en stor kapacitet. Frugtkværnen er derfor egnet til dig, som forventer at presse store mængder frugt.

Jeg formoder, at du er havnet på denne artikel, fordi du leder efter en god frugtkværn. Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel læse videre. Jeg vil nemlig præsentere dig for den bedste kværn til at kværne frugt.

Millarco frugtkværn – 7 liter

frugtkværnProducent: Millarco

Pris: 699 kr. (Vejledende pris: 999 kr.)

Forhandler: 10-4.dk

Efterspørger du den bedste frugtkværn på markedet? Så kan og bør du overveje denne kværn fra Millarco. Det er er en fremragende kværn, som lige nu er sat ned med 30 %. Det er et tilbud, som man højst sandsynligt skal være hurtig til at benytte sig af. Den kan købes hos forhandleren 10-4, hvor den i skrivende stund er på lager. Indtaster du dit postnummer, så vil du kunne få oplyst, hvor lang leveringstid der er i øjeblikket.

Læs også: Æblepresser test

Effektiv æblekværn med god kapacitet

Vi har at gøre med en manual frugtkværn, hvor du skal bruge dine håndkræfter. Det er en stærk og effektiv kværn, som kan presse alverdens frugter. Du kan bl.a. anvende pærer og æbler til produktionen, som er de mest oplagte frugter. Der er selvfølgelig også mulighed for at anvende grøntsager, selvom der er visse begrænsninger, hvad angår grøntsager. Med denne Millarco frugtkværn kan du producere store mængder cider eller frugtsaft – op til 7 liter.

Det er en anerkendt æblekværn, som er TÛV-godkendt. Derudover er den kontrolleret efter LFGB. Den har en relativ høj vægt på 12 kg. Dog er den ikke så tung, at den ikke kan flyttes ved behov.

Størrelse

  • 34,5 x 30,5 cm.

Vi anbefaler at handle på 10-4.dk (fysisk eller online), hvis du vil gøre brug af det gode tilbud. Der er enkelte andre forhandlere af denne æblekværn, hvor prisen muligvis er en anden. Silvan, Jem og Fix, Bilka og Harald Nyborg er blandt de forhandlere, hvor man også kan købe en frugtkværn. Hvis du kan nøjes med en kapacitet på 1-2 liter, kan du naturligvis vælge at købe en traditionel frugtpresser. Bemærk dog at 10-4 har prismatch, så du er altid garanteret den bedste pris. Hvis du finder en forhandler med en billigere pris, vil du kunne få matchet prisen hos 10-4.

Har du frugt i overskud, så lav friskpresset juice: Udeoghjemme.dk – Drik dig sund

3 kommentarer

  1. Dejlig indledning: “Der er mange danskere, som fejlagtigt tror…”

    Ja man havde jo i forvejen en fornemmelse…
    Nemt at uvidenheden begrænser sig til danskere.

    I øvrigt er udstyret udsolgt.

    Jeg spørger sgu en svensker næste gang jeg har brug for korrekt information!

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk