Frugtpresser test

1

Vi elsker at teste forskellige produkter, og denne gang er turen kommet til frugtpressere. Denne frugtpresser test indeholder de 6 bedste frugtpressere i følge vores vurdering. Da vi skulle finde de bedste frugtpressere lagde vi først og fremmest på funktionalitet og ydeevne. Derudover har vi også kigget på, hvor lang tid rengøringer tager, og om frugtpresseren kan tåle at købe en tur i opvaskemaskinen. Vi har naturligvis også kigget på, hvor hvilke frugter og grøntsager de enkelte frugtpressere kan håndtere. I den anledning har vi også undersøgt, hvor hurtige frugtpresseren er til at presse juice.
Populære frugtpressere / saftpressere:

Frugtpresser bedst i test

Vi har testet en lang række frugtpressere, og nedenfor kan du læse om de 6 bedste. Rækkefølgen er tilfældig, så du ikke kan regne med, at den er øverste er den bedste.

frugtpresserMærke: Bosch

Pris: 999 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her har vi en lækker certrifugal juicer, som er med i vores top 6 i denne frugtpresser test. Modellen hedder MES33500 og er udstyret med en stor motor på 700 W. Med en så kraftig motor kan denne frugtpresser klare alle opgaver – store som små. Den eneste ulempe ved den store motor er, at den godt kan larme en smule under brug. Denne saftpressere kan klare alle typer frugter og grøntsager.

Beholderen har en diameter på 7,5 centimeter, hvilke gør at det er muligt at proppe hele frugter i den. Bruger du store frugter som æbler og appelsiner, så er det ikke nødvendigt at skære dem over i to. Beholderen til frugtkød er rummelig, så det er ikke nødvendigt at tømme den hele tiden. Samtlige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen utrolig nem.

Gastroback 40017

frugtpresser danmarkMærke: Gastroback

Pris: 658 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi har testet endnu en Gastroback frugtpresser, som er denne med modelnummeret 40117. Motoren er en anelse mindre på 700 W, men det er dog også en kraftfuld sag. Maskinen kører med 18500 omdrejninger i minuttet og er dermed lynhurtig til at presse juice ud af frugterne og grøntsagerne. Den er desuden udstyret med et rustfrit stål filter, som både sørger for at udnytte saften og gøre den flydende. Man kan ikke se det på billedet, men der medfølger en kande på 0,5 liter. Dermed har du mulighed for at lave en stor mængde juice. Det er en praktisk frugtpresser til familien, som gerne vil lave lækker juice. I vores frugtpresser test har vi desuden imponeret over denne model, da den er nem at håndtere og giver et fantastisk resultat. Den har kun én hastighed, så man behøves ikke tænke over at finde den rette hastighed.

Derudover er det en meget stilfuld juicer, som man sagtens kan have bekendt at have stående på køkkenbordet. Man kunne godt frygte at så stor en juicer vil være besværlig at rengøre. Det er dog ikke vores indtryk, da den kun tog ganske kort tid at rengøre den.

Gastroback saftpresser

saftpresserMærke: Gastroback

Pris: 1199 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den tredje Gastroback frugtpresser vi testede var denne juicer fra modellen 40119. Vores umiddelbare indtryk var, at den ikke så praktisk på grund af den hvide farve. Om man kan lide designet eller ej er en smagssag, men den er forholdsvis stilren. Motoren er på 450W og kører på 12500 omdrejninger i minuttet. Frugtholderen har en stor kapacitet, hvilket er en stor fordel. Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine på nær selve motoren. Der medfølger desuden en børste, som man kan bruge til rengøring.

Det er en forholdsvis let juicer på 4,2 kg., som ikke fylder alverden i et køkken. Den er desuden udstyret med en rustfrit stål micro mesh kniv, som kan håndtere alle råvarer.

Gastroback frugtpresser

frugtpresser test 2014Mærke: Gastroback

Pris: 1599 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi fik også mulighed for at teste denne Gastroback frugtpresser, som er en meget robust juicer. Den kan umiddelbart godt se lidt stor og klodset ud, men den er derimod meget effektiv. Mundstykket er utrolig stort, hvilket gør at man sagtens kan tage hele æbler i maskinen. På billedet er der et eksempel på, at der kan tage 3 æbler i maskinen på en gang. Motoren er på 750 W, så der ligger en masse kræfter bag. Med denne juice medfølger der en beholder til at opsamle frugtkød. Frugtholderen ser du til venstre for saftpresseren, som kan indeholde en stor mængde frugtkød.

Frugtpresseren har lidt flere dele end mange andre saftpressere, hvilket giver konsekvenser i forhold til rengøring. Dog tager der ikke så lang tid at rengøre maskinen, når man først har skilt delene ad.

Eksklusiv frugtpresser fra Kuvings

test af frugtpressereMærke: Kuvings

Pris: 2995 kr.

Forhandler: Wupti.com

Den sidste vi har kigget på i vores frugtpresser er denne slow juicer fra mærket Kuwings. Da det er en slow juicer kører den kun med 80 omdrejninger i minuttet, mens en almindelig frugtpresser kører på 700 omdreninger i minuttet. Der opbevares en større mængde vitaminer og enzymer, da juicen presses langsomt og koncentreret. Der er kun minimal iltning, hvilket gør juicen mere holdbar. Juicen vil typisk kunne opbevares i 48 timer efter brygning.

I den ene side af maskinen kommer juicen ud, mens frugtkødet kommer ud i den anden side. Såfremt man vil skifte mellem forskellige frugter og grøntsager undervejs, skal man blot hælde en smule vand ned i maskinen. Det er muligt at rengøre maskinen under rindende vand. Det er muligt at skifte kande eller glas undervejs, da der er en drypstop-funktion.

frugtpresser testMærke: Witt

Pris: 2499 kr.

Forhandler: Wupti.com

I vores frugtpresser test kiggede vi også på denne slow juicer fra Witt. Modellen hedder WJPS-1 slowjuicer, og den er kendt for at få optimalt udbytte ud af frugter og grøntsager.

Der er rigtig mange sunde næringsstoffer i frugter og grøntsager, som nødigt skulle gå til spilde. Omkring 68 % af næringsstofferne i frugterne / grøntsager bibeholdes, hvis man bruger denne slow juicer. Bruger man derimod en almindelig saftcentrifuge, vil dette tal i nogen tilfælde være helt nede på 17 %.

Denne juicer har en meget stærk motor, som kan presse hårde grøntsager som gulerødder og endda nødder. Effekten ligger på 150 W, hvilket gør det til en gnaske lydsvag juicer.

Det er en effektiv maskine, som kan presse juice i løbet af ganske kort tid. Den vil derfor være praktisk for dig, der ikke vil vente en evighed for at lave et glas friskpresset juice.

Læs også: Test af Philips saftpressere

1 kommentar

  1. Jan Korsgaard den

    Jeg leder efter en juicer/blender jeg en gang så på en messe, men aner ikke hvad den hedder så jeg håber du kan hjælpe.
    Fidusen med den var at man brugte hele frugter og grøntsager uden at fjerne skralden og jeg mener ikke den delte frugtkødet fra juicen, ved du hvilken maskine der kan være tale om?
    Har du eventuelt et bud på hvilken maskine der vil være god til dette formål?
    På forhånd tak.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk