Slow juicer test

I vores nye slow juicer test vil du blive præsenteret for de bedste slow juicere på markedet. Vi introducerer dig for en række effektive- og prisvenlige juicere, som er egnet til hjemmebrug. Tilmed giver vi dig en lang række gode tips til, hvordan du finder den bedste slow juicer efter dine behov.

Slow juicer test

Efter at læst det første afsnit bør du nu have et god forståelse af hvad en slow juicer er, og hvordan den adskiller sig fra en saftpresser.

Kuvings slow juicer

Slowjuicer test

Model: Kuvings Whole B6100

Pris: 1.978 kr.

Forhandler: KitchenOne.dk

Et godt alternativ til den første slow juicer fra Hurom er denne juicer fra Kuvings. Modellen hedder Kuvings Whole B6100 og er en af de mest populære maskiner inden slow juicere. Det er en kraftig maskine, som sagtens kan klare hele frugter og grøntsager, så du slipper for at skære dem ud. Den slowjuicer du ser på billedet er sølvgrå, men det er også muligt at vælge den hvide- eller metalrøde model Den bliver også kaldt Kuvings Big Mouth, da den har et ekstra stort påfyldningsrør.

Fleksibel juicer fra Kuvings

Påfyldningsrøret er på hele 3 tommer i diameter, hvilket giver plads til hele frugter / grøntsager. Det er en helt ny model, som først er blevet lanceret i uge 12 anno 2015. Maskinen er udstyret med et lille skæreblad i røret, som sørger for at frugterne / grøntsagerne bliver skåret i 2 dele inden selve presningen. Strømforbruget er 240 W, mens maskinen har en vægt på 6,4 kg. Du har desuden 24 reklamationsret, hvis denne slowjuicer mod forventning skulle gå i stykker. I vores store slow juicer test har vi valgt, at denne saftpresser skal have en flot 2. plads.

Lær mere om denne juicer her:

Kitchenaid slow juicer

kitchenaid slow juicerModel: SM1JA

Pris: 1.636 kr.

Forhandler: Wupti.com

Kitchenaid er ligeledes et mærke, som vi har haft gode erfaringer med i vores slow juicer test. Vi har bl.a. testet modellen KitchenAid SM1JA, som har klaret sig bedre end forventet. Prismæssigt forventer man ikke, at det er verdens bedste juicer, men modellen har alligevel overrasket os.

Udviklet til Artisan køkkenmaskinen

Denne fine juicer er udviklet til at passe til Artisan køkkenmaskinen. Ejer du allerede en Artisan køkkenmaskine, så vil denne juicer være et helt oplagt valg. Den lave pris skyldes naturligvis, at der er tale om tilbehør, som kun kan bruges med en køkkenmaskine. Alligevel har vi valgt at teste den, da vi har erfaret, at der er rigtigt mange danskere, der ejer en Artisan køkkenmaskine.

Køber du denne model, får du 2 kander og 3 filtre med i prisen. Der medfølger også en rengøringsbørste, så det bliver endnu nemmere at rengøre din slow juicer.


hurom premiumModel:
Hurom HF2

Pris: 3995 kr. (Vejledende pris:4795 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Testvinderen i vores slow juicer test er uden tvivl denne populære slow juicer fra Hurom. Modellen hedder H2F Premium og er en slow juicer i lækkert design med kabinet i rustfrit stål. Derudover har slow juiceren en stor tromle, som gør den hamrende effektiv. En af  fordelene ved denne slow juicer er, at den har en speciel prop, som midlertidlig kan lukke for juice-udløbet. Det betyder, at ingredienserne bliver inde i tromlen, som giver en mere kraftig smag.

Derfor er denne Hurom slow juicer bedst i test

Generelt er Hurom juicere et stort hit, men denne juicer skiller sig ud ved at være mere støjfri end de øvrige modeller. Hurom slow juicer HF2 Preimium er desuden rigtig økonomisk, da den bruger ca. 30 % mindre strøm  end traditionelle juicepressere. Motoren kører på 150w, og du kan forvente 5 års garanti på motoren samt 3 års garanti på de øvrige dele. På grund af slow juicerens specielle design fylder den kun meget lidt på køkkenbordet, hvilket gør den rigtig praktisk.  Derudover er rengøringsdelen utrolig nem, hvilket er en stor fordel. Maskinen indeholder kun ganske få dele, som blot skal skylles under rindende vand i ganske få minutter.

Du kan se, hvordan den fungerer her:

 

 

Omega slow juicer

Omega slow juicer

Model: Omega VRT352

Pris: 2995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Designmæssigt er denne maskine måske ikke den kønneste, men vi har alligevel valgt at tage den med i vores slow juicer test. Teknologien med den lodrette kværn er med til at give en anelse større udbytte (større mængde juice) end de fleste andre saftpressere.

God slow juicer til prisen

Denne slow juicer kører kun med 80 omdrejninger i sekundet, hvilket gør at alle de vigtige vitaminer, mineraler og enzymer bevares i juicen. Denne slowjuicer kan håndtere stort set alle frugter og grøntsager, men det kan dog blive problematisk med spinat og bladselleri. For at undgå at løbe ind i problemer anbefaler vi, at man skærer grøntsager med lange fibre ud i mindre stykker. Selvom denne maskine har nogle få begrænsninger, fortjener den alligevel en 4. plads i vores slow juicer test. Det er en forholdsvis let slow juicer på blot 5,4 kg med et strømforbrug på 150 W. Læs mere om Omega slow juicere her

Fordele og ulemper ved slow juicere

Vi har allerede været kort inde på, hvad der definerer en slow juicer, og hvilke fordele og ulemper der er ved denne typejuicer. Dog vil vi gerne skrive et lidt mere omfattende afsnit om emnet, så du ikke er i tvivl om, hvorfor det kan være fordelagtigt at købe en slow juicer fremfor en helt almindelig saftpresser.

Fordele

Vi starter ud med fordelene, som der heldigvis er flest af. Først og fremmest har en slow juicer den store fordel, at den er rigtig god til at udnytte alt saften i frugterne. Du får altså mere friskpresset juice for pengene, hvis du bruger en slow juicer til at presse dine frugter. Dernæst vil der kun komme et meget lille indhold af skum i juicen, hvilket gør det muligt at opbevare juicen i længere tid i køleskabet. Frugterne bliver presset langsomt igennem systemet, og du kan derfor forvente en mere lækker og ren juice. Du kan f.eks. prøve at måle næringsindholdet i et glas juice fra en slow juicer kontra en saftpresser. Motoreffekten på en slow juicer er lav, hvilket er en fordel i forhold til støjniveau. Når du bruger din nye juicer, vil du ikke blive generet af nogen larm under brug. Indholdet af enzymer, vitaminer og mineraler vil typisk være højere i en juice, som er lavet med en slow juicer. Sidst, men ikke mindst kan en slow juicer typisk håndtere nogle af de grøntsager, som en saftpresser ikke kan – salat, selleri o.l.

Ulemper

Der er ulemper ved alle forbrugsvarer, og det gælder også slow juicere. Den første ulempe er prisen, som er forholdsvis høj. Du betaler en relativ høj pris, hvis du ønsker en model fra Omega, Hurom eller Kuvings, men der findes naturligvis også billigere mærker. Derudover er det et faktum, at slow juiceren arbejder væsentligt langsommere, hvilket er hele pointen bag den type juicer. Slutteligt fylder slow juicere generelt mere på køkkenbordet og i skabet.

Forskellen på en slow juicer og en saftpresser

Først og fremmest vil det være gavnligt for mange med en lille forklaring på hvad en slow juicer egentlig er, og hvordan en slow juicer adskiller sig fra traditionelle saftpressere. Navnet kan umiddelbart godt udtrykke, at det er en meget langsom maskine, men det er ikke tilfældet. Faktisk er en slow juicer lige så hurtig eller endda hurtigere end en normal frugtpresser. Navnet slow juicer har noget at gøre med, at en slow juicer drives på 80-90 omdrejninger og bruger omkring 150 W. En af fordelene ved en slow juicer er derfor, at den er langt mere økonomisk, da den bruger mindre strøm. Man kan desuden forvente sundere juice, da en slow juicer ofte vil bevare flere vitaminer og mineraler. Derudover vil man oftest kunne få mere saft ud af de enkelte frugter, hvilket også er en økonomisk fordel. En anden godt ting er, at der ikke udvikles skum under processen. Igen er de lave antal omdrejning grunden til, at der ikke bliver produceret skum. Derudover er det muligt at opbevare juicen i længere tid i køleskab i forhold til juice fra en frugtpresser. Som regel kan juicen opbevares i op til 48-72 timer.

Sidst, men ikke mindst larmer en slow juice meget mindre end en traditionel frugtpresser, hvilket skyldes den forholdsvis lille motor. En traditionel slow juicer ligger på omkring 40-50db støjmæssigt, hvilket er væsentligt mindre end de fleste saftpressere. Den eneste ulempe ved slow juicere er, at de er forholdsvis dyrere. Er man typen, der drikker mig juice, vil de penge dog hurtigt kunne blive tjent hjem. Da motoren er forholdsvis lille, vil det være klogt at skære frugterne og / eller grøntsagerne i små stykker. Det gælder især hårde grøntsager som guleroder og kartofler. Du kan læse mere om slow juicere senere i artiklen

Disse mærker kan du med fordel købe

Der findes rigtigt mange kendte og mindre kendte mærker inden for slow juicere. Nedenfor får du en kort liste over de brands, som du med fordel kan gå efter, hvor du vægter kvaltiet højt:

  • Hurom
  • Kuvings
  • Philips
  • Santos
  • VitaMix

Det er naturligvis op til dig, om du vil handle på nettet eller i en fysisk butik. Ser man på, hvor man finder det største udvalg og de bedste priser, så vil det være mest hensigtsmæssigt at handle på nettet.

Læs også: Taenk.dk – Test af juicere

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk