Hurom HF2 Premium slow juicer

0

Hurom HF2 Premium slow juicer er en model, som vi har været rigtig glade for her på redaktionen. Det har været en fornøjelse af teste denne slow juicer fra Hurom, som vi ser frem til at skrive en anmeldelse af. I denne artikel kan du læse vores oplevelse af juiceren, hvor vi kommer ind på forhold omkring motoren, kværnen og meget mere.

Anmeldelse af Hurom HF2

Hurom HF2 Premium slow juicerBedømmelse: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 5 stjerner)

Pris: 3895 kr. (Vejledende salgspris: 4795 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Hurom HF2 er foreløbigt den eneste slow juicer på markedet, som er fremstillet i rustfrit stål. Med HF2 kan du opleve den nye 2. generationskværn, som har fået stor ros af flere medier. De nye kværne ( 2. generation) blev første gang præsenteret på markedet i 2014 og er kendt for at arbejde med en nydesignet filtersi. Problemet med de gamle kværne var, at de havde svært ved at håndtere lange fibre. De nye kværne har væsentligt nemmere ved at håndtere langfibrede grøntsager, hvilket er en stor fordel. Med den nye forbedrede kværn slipper du desuden for at skulle døje med tilstopning. Tidligere har man oplevet, at selleri, spinat og ananas har sat sig fast i maskinen og forårsaget tilstopning. Kværnsystemet er fuldkommen redesignet, hvilket har vist sig også at være en fordel i forhold til rengøring efter brug.

Ny, forbedret induktionsmotor

Hurom HF2 Premium slow juicer kommer også med en forbedret induktionsmotor, som kun roterer med 45 omdrejninger pr. minut. Til sammenligning kørte den gamle motor med 70-80 omdrejninger i minuttet. Der er to markante fordele ved, at motoren roterer med færre omdrejninger end tidligere. Takket være de lave omdrejninger får man en slow juicer, som er mere økonomisk end tidligere. Derudover er juiceren markant mere lydsvag, end man tidligere har været vant til for en Hurom slow juicer.

Regulær mængden af pulp og fibre i din juice

Med i pakken får du både en fin- og en grov si, ligesom der medfølger et lufttæg låg og et støvlåg til juiceren. Som du kan se på produktbilledet af Hurom HF2 slowjuicer til venstre, så er juiceren udstyret med et lille praktisk håndtag. Der er tale om et skydehåndtag, som du kan bruge til at regulere mængden af pulp og fibre i din juice. Dermed får du frihed til at vælge, hvor fiberrig og fyldig din juice skal være. Dog er det vigtigt at nævne, at man ikke har mulighed for at lukke helt af for pulp-udløbet.

Alternativer slow juicere

Derudover er denne slow juicer udstyret med et behageligt gribehåndtag. Den store tromle har en kapacitet på 500 ml., når juice proppen er lukket. Hvis du ikke har brug for en slow juicer i rustfrit stål, så kan du spare mange penge ved at købe f.eks. Hurom HU-500 eller Hurom HU-600, som koster betydeligt mindre.

Tilbud – Spar 900 kr. på HF2

Måske har du bemærket, at Domotech.dk fører en pris, som er betydeligt under den vejledende udsalgspris. Det er sjældent, man finder et så godt tilbud på Hurom HF2, så du kan med fordel slå til nu, hvor du kan spare 900 kr. Vi kan varmt anbefale dig at handle hos forhandleren, hvor du får gratis fragt ved køb af HF2.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk