Hurom HU-500 slow juicer

0

Hvis du har læst vores Hurom slow juicer test, så er du klar over, at Hurom HU-500 slow juicer fik en flot 3. plads i testen. Siden udgivelsen af testresultatet er vi blevet kontaktet af flere læsere, som har et stort ønske om en mere omfattende beskrivelse af Hurom HU-500. Derfor har vi valgt, at dette indlæg skal omhandle Hurom HU-500, hvor vi vil komme ind på alt fra kværnsystem og juice-prop til støjniveau og motorkraft.

Hurom HU-500 test

hurom-hu-500Pris: 2500 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Hurom slow juicere er ikke billige, men du kan til gengæld forvente høj kvalitet og fokus på brugervenlighed. HU-500 er ingen undtagelse, og du kan glæde dig over en slow juicer i høj klasse.

Du kan her investere i en effektiv saftpresser, hvor du får kvalitet for alle pengene. Modellen kom på markedet i 2013 og har i de seneste år været en af topmodellerne fra producenten. Ved lancering var HU-500 topmodellen, da der var foretaget en lang række forbedringer i forhold til de tidligere modeller.

Først og fremmest blev kværnsystemet markant forbedret ved, at man valgte at fjerne tandhjulet fra pulp-udløbet. Formålet med denne ændring var at formindske mængden af pulp i juicen. Dette har resulteret i en mere tyndtflydende og lækker juice. Derudover er saftpresseren blevet udstyret med en juice-prop, som giver dig muligheden for at lave flere spændende safter. Med denne juice-prop kan du lukke for juice-udløbet midlertidligt, så du f.eks. kan lave mælk af bløde og lækre frugter. Proppen har også den fordel, at den sørger for at holde ingredienserne inde i tromlen i længere tid, således at juicen bliver blandet mange gange. Dette giver en juice med mere kraftfuld smag, hvilket mange danske juice-elskere sætter stor pris på. Herefter kan du åbne proppen, hvorefter der vil løbe smagfuld juice ned i kanden.

Senest har Hurom også lanceret Hurom HU-600 og Hurom HU-700, som er blandt de mest populære modeller fra producenten. De nye modeller ændrer dog ikke på, at HU-500 fortsat er en eftertragtet juicer, som prismæssigt står stærkere end de nye modeller.

Hurom slow juicer benytter sig af en moderne teknologi kaldet SSS (Slow Squeezing System). Som du har måske har regnet ud (på baggrund af navnet), er det en teknologi, som har til formål at presse frugter og grøntsager langsomt. Sammenligner man med en almindelig juicer, så kan man forvente et bedre resultat med et højere indhold af vitaminer og enzymer, ligesom farve og smag generelt er bedre.

Hurom HU-500 kører med 70-80 omdrejninger i minuttet, hvilket er meget almindeligt for en slow juicer. Juiceren er yderst lydsvag, ligesom at den giver op til 30 procent mere juice end saftpressere. Det er altså en juicer, som er langt bedre til at udnytte saften i frugter / grøntsager. Kværnen er fremstillet i hårdt GE Ultem materiale, som er omkring 8 gange hårdere end mange andre juicere på markedet.

Når du køber denne juicer, får du to filtersier med i prisen, som består af en grov si med store huller og en standard si. Fordelen ved den grove si er, at den er god til at arbejde med bløde frugter som f.eks. banan. Der medfølger desuden to kander, brugermanual på engelsk og en rengøringsbørste. Du har endda mulighed for at få sendt en brugermanual på dansk, hvis du blot kontakter forhandleren. Hurom HU-500 består kun af ganske få dele, som typisk kan rengøres med rindende vand. Filtersien kan du med fordel rengøre med børsten, da der sidder en masse fibre fast på sien.

Det er en meget alsidig saftpresser, som kan håndtere både bløde og hårde frugter og grøntsager uden problemer. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er en juicer helt uden begrænsninger. Når det kommer til håndtering af spinat og salat, så kan der godt opstå lidt problemer. Hvis du vil undgå problemer, så bør du skære salat og spinat i mindre stykker.

Da der er tale om en opretstående juicer, så fylder den minimalt på køkkenbordet. Designmæssigt er det en flot slow juicer, som man godt kan tillade sig at have stående fremme på køkkenbordet.

Vil du blive klogere på Hurom HU-500, kan du med fordel se nedenstående videopræsentation:

Øvrige facts:

Mål: 40 x 15,5 x 23 (højde, bredde, dybde)

Vægt: 6,2 kilo

Effekt: 150 w

Garanti: 6 år på motor – 3 år på øvrige dele

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk