Hurom slow juicer HU-700

0

Så er vi igen klar med en anmeldelse af en Hurom slow juicer – Denne gang kigger vi på modellen HU-700, som har modtaget mange rosende ord fra de danske forbrugere. Den har desuden medvirket i vores slow juicer test med et fremragende resultat. Vi skal først og fremmest kigge nærmere på, hvad der adskiller HU-700 fra sine forgængere. På et senere tidspunkt kan du forvente at læse en anmeldelse af 2nd generation, som er blevet lanceret fornyligt.

HU-700

hurom slow juicer hu-700Pris: 3350 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Du kan nu blive ejer af denne Hurom slow juicer til en overkommelig pris. Saftpresseren, som du ser på billedet er grå, men modellen kan også købes i hvid. Netop denne model har vundet Red Hot Design Award anno 2013 for sit elegante design. Sammenligner man med andre slow juicere i samme prisklasse, så er HU-700 en af de absolut bedste – hvis ikke den allerbedste på markedet.

Større mængder juice

Tromlen er omtrent 40 % større end tidligere modeller, således at du kan lave væsentlig større mængder juice ad gangen. Den indeholder nemlig hele 500 ml.

Praktisk slow juicer

Det er en meget praktisk slow juicer, som har en tilpas størrelse og flot design. Der er desuden et lille håndtag på siden af denne saftpresser, som gør den nem at flytte rundt ved behov. Det er desuden praktisk med et håndtag, når man skal have den sikkert ind og ud af skabet.

Når man køber en frugtpresser, bør man være opmærksom på lydniveauet. En af de store fordele ved en slow juicer er, at støjniveauet generelt er meget lavt. HU-700 er blevet testet på lydniveau med et resultat på 35 dB, hvilket er ganske fremragende. Modsat mange andre juicere, så kan du altså sagtens føre en samtale, imens du laver juice eller smoothie.

Nyudviklet lukkeordning

En af de store nyheder ved Hurom HU-700 er den nyudviklede lukkeordning på juicetuden. Den er designet til at blande juicen hurom-hu700-hvidskånsomt inde i tromlen og lukke den ud senere. På den måde er det muligt at lave smoothies uden at skulle bruge en blender.

Egnet til professionel brug

De fleste vælger at købe Hurom HU-70o slow juicer til privat brug, men den kan rent faktisk også bruges i professionelle sammenhænge. Den er nemlig fremstillet i “Commercial Quality”, således at den både er egnet og godkendt til professionel brug. Dog er den kun egnet til 30 minutters sammenhænge brugstid, hvilket er værd at bemærke. Det giver derfor nogle begrænsninger, hvis man ønsker at bruge den til professionelle formål.

Specifikationer

  • Garanti: 6 år (motor) + 3 år (øvrige dele)
  • Omdrejninger pr. minut: 80
  • Vægt: 6,2 kg.
  • Energiforbrug: 150 W
  • Motor: Enkeltfase induktion

Lignende artikel: Kuvings slow juicer test

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk