Nyttige køkkenmaskiner foruden saftpresseren

Betalt indhold

Der er gennem årene blevet opfundet og produceret så mange køkkenmaskiner, at du umuligt kan finde plads til alle eksisterende maskiner i dit køkken, men det er nu heller ikke strengt nødvendigt.

I stedet for at præsentere dig for alle verdens køkkenmaskiner, vil vi hellere introducere dig for tre nyttige maskiner til det danske køkken. Vi forestiller os, at du allerede ejer en saftpresser, hvorfor vi ikke vil bruge krudt på at beskrive og anbefale den maskine her.

Minihakker

En minihakker er ganske vist en lille køkkenmaskine, men man bør ikke undervurdere dens egenskaber og funktionalitet. Du kan nemlig få glæde af en minihakker i rigtig mange madlavningssituationer. Det kommer næppe som et chok for dig, at maskines vigtigste evne er evnen til at hakke. Du kan med en minihakker hakke både nødder, grøntsager og meget andet.

Minihakkeren er mindre og mere enkelt bygget op end blenderen og er derfor nemmere at anvende og rengøre. Du kan finde en prisvenlig minihakker på nettet.

Pastamaskine

Vi danskere er mildest talt meget glade for at bruge pasta i vores madlavning. Pastasalat, pasta carbonara og pasta med kødsovs er blot nogle af de mange pastaretter, der bliver nydt af tusindvis af danskere hver eneste dag.

Elsker du også at spise pasta i din hverdag, så skal du investere i en pastamaskine, så du kan tilberede frisk pasta på få minutter. En pastamaskine er guld værd for dig, som sætter pris på hjemmelavet pasta, men ikke har tid til at tilberede pasta uden hjælpemidler.

Pålægsmaskine

Ja, det er muligt at købe skiveskåret pålæg i alle danske supermarkeder, men hvorfor ikke skære pålægget selv? Investerer du i en pålægsmaskine, så kan du skære pålæg, brød og ost til hele familien. Den helt store fordel ved at skære pålægget selv er, at du er herre over, hvilken tykkelse pålægget skal have. Det er med andre ord op til dig, om dit pålæg skal være silketyndt, eller om du vil skære pålægget i tykke skiver, så du kan være sikker på at blive mæt.

Du forbinder måske pålægsmaskiner med lokale slagtere og supermarkeder, men denne type maskine forhandles rent faktisk også til private forbrugere. Gennemsøger du markedet, vil du opdage, at der findes mange kompakte pålægsmaskiner til private. Disse maskiner kan købes til overkommelige priser, og du er desuden garanteret nem betjening og høj sikkerhed.

Er der børn i huset, så køb en robust maskine med gummifødder, sikkerhedsspærre og andet, der er med til at højne sikkerheden.

Læs også denne artikel

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk