Kuvings slow juicer

0

Hvis du leder efter ny og funktionel slow juicer kunne en Kuvings slow juicer måske være det rette for dig. Sidst vi testede juicere var mærket Hurom, og vi har efterfølgende glædet os til at kigge på alternativer. Siden du er kommet ind på denne artikel, har du højst sandsynligt allerede overvejet at købe en Kuvings juicer. Vi håber på at give de rette informationer, så du har nemmere ved at finde den rette juicer.

Kuvings

Kuvings

NUC Electronics Co. Ltd står bag Kuvings, som er mest kendt for at producere specialiserede køkkenmaskiner til kræsne forbrugere. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og er i dag primært kendt for deres saftpressere, blendere og foodprocessorer. På verdensplan markedsføres deres produkter under mærket “Kuvings”, som er kendt for fremragende kvalitet, brugervenlighed og innovativt design. Hvis du interesserer dig for fødevarer og madlavning, så er Kuvings helt sikkert et mærke, du bør du kende til.

Besøg producentens hjemmeside her

Kuvings slow juicere

Traditionen tro har vi selvfølgelig været i gang med at teste produkter fra det omtalte mærke. I dette afsnit finder du af, hvilke muligheder du har, hvis du ønsker at købe en Kuvings slow juicer.

kuvings slow juicerBedømmelse: ♥♥♥♥♥

Pris: 3400 kr. (Vejledende udsalgspris: 3495 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Den første og bedste Kuvings slow juicer vi testede var denne “B6000”. Det er en forholdsvis ny model, som allerede er blevet meget populær hos de danske forbrugere.

Den Kuvings slow juicer du ser til venstre er ganske rigtigt sølvgrå, men modellen kan også købes i rød eller hvid. Dens kælenavn er Kuvings Big Mouth, da den har et meget stort påfyldningsrør. Som du kan se på produktbilledet, kan den håndtere hele frugter. Føderøret har en diameter på 3 diameter, så frugter og grøntsager ikke skal skæres i mindre stykker først. Du sparer altså meget forberedelse og kan i stedet gå i gang med din henseende – at lave friskpresset juice. En anden fordel ved det store rør er, at du ikke spilder en masse saft. Ved at skære frugterne ud på et skærebræt, kan man ikke rigtig undgå at spilde lidt saft, som skulle være endt i kanden. Maskinen er udstyret med et skæreblad i røret, som sørger for at skære frugterne i to dele. Derefter tager kværnen over ved at presse ingredienserne, som man kender fra alle andre saftpressere.

Erfaringer viser, at det på trods af det store rør kan være en god idé at skære frugterne i to dele på forhånd. Der er ingen tvivl om, at det er lettere at presse frugterne i gennem det lille skær, hvis frugterne er halveret.

I nedenstående video præsenterer Kuvings selv B6000:

I videoen kan du bl.a. se, at det tager omkring 11 sekunder at lave et glas friskpresset juice med Kuvings slow juicer B6000. Du ser desuden, at det tager 30 sekunder for juice fra en traditionel saftpressere at blive koncentreret. Ved at lave saft med en slow juicer kan du drikke det med det samme, fordi der ikke er noget skum i saften.

kuvings saftpresserBedømmelse: ♥♥♥♥

Pris: 3400 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Kuvings Silent Juicer er en lidt mindre kendt model, men har ligesom B6000 fået mange gode anmeldelser. På mange måder kan den konkurrere mod den kendte Hurom slow juicer. De anvender nemlig den samme kværn-teknologi, som må betegnes som den bedste teknologi indenfor slow juicere.

Med en kraftig motor på 240 W betegnes denne Kuvings slow juicer som den kraftigste slow juicer på det danske marked. Da det er en opretstående juicer, fylder den ikke særlig meget på køkkenbordet. Designmæssigt er det en enkel og stilren juicer, som også kan købes i to andre farver.

Som navnet også antyder har den et meget lavt støjniveau, hvilket de fleste sætter meget pris på. Den kører kun på 80 omdrejninger i minuttet, så juicen bliver så koncentreret som muligt. Den langsomme proces har den klare fordel, at du sker en minimal form for iltning af saften. Modsat saftpressere der arbejder på omkring 12.000 omdrejninger i minuttet, så behøves du ikke bekymre dig for iltning, opvarmning eller skum. Der bevares desuden en større mængde vitaminer og mineraler sammenlignet med traditionelle saftcentrifuger.

Se hvordan denne Kuvings slow juicer NS998 fungerer i videoen nedenfor:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk