Hurom slow juicer test

2

Hurom slow juicer


Hvis du ikke er klar over, hvad der adskiller en slow juicer fra en almindelig saftpresser, vil jeg anbefale dig at klikke på “slow juicer” oppe i øverste menupunkt. Vi har nemlig skrevet en lang guide om slow juicere, hvor vi kommer ind på, hvilke fordele (og ulemper) der er ved en slow juicer. I denne artikel er der fokus på vores Hurom slow juicer test, hvor vi desuden kommer ind på pris, tilbud og forhandlere.

slow juicer hurom

Hurom

Hurom er en sydkoreansk virksomhed, der har været på markedet med deres slow juicere i mere end 35 år. Med så mange år på bagen ved Hurom om nogen, hvordan man fremstiller gode- og funktionelle frugtpressere. Hurom saftpressere bliver forhandlet både i Danmark og Sverige, men der er ingen tvivl om, at der er flest forhandlere i Danmark. På Buroms hjemmeside kan du se en liste over autoriserede forhandlere af Borum slow juicere, som både består af fysiske- og online forhandlere. Huroms forhandlere yder 5 års garanti på motor og 3 års garanti på yderdele.

I øjeblikket findes der omkring 11 forskellige modeller af Hurom saftpressere. Indenfor slow juicere er Hurom uden tvivl en af de førende producenter, og det har de været siden 1974. Hurom er kendt for deres unikke system, som presser juicen ved meget lave omdrejninger. Hurom producerer kun et begrænset antal juicere, men kvaliteten er meget høj. Der bliver brugt en special presseteknik, som giver juicen et højt indhold af både mineraler, vitaminer og enzymer. I det følgende afsnit skal vi kigge på de absolut bedste Hurom slow juicere i øjeblikket. Vi har lavet vores top 3 over slow juicere fra mærket Hurom i øjeblikket.

Læs mere her: http://hurom.com/

Hurom slow juicer – Top 3

Vi har taget et kig på de 11 forskellige Hurom slow juicere, som er på markedet lige nu. Disse har vi testet og fundet vores 3 favoritter. Det har været svært, men det er lykkedes os at finde tre slow juicere, som vi mener er en smule bedre end de øvrige saftpressere. Vi har bl.a. vurderet udfra funktionalitet, brugervenlighed, rengøring og kapacitet.

Hurom slow juicer 600 

Model: Hurom Slow juicer HU-600

Pris: 3385 kr.

Forhandler: Domotech.dk

1. pladsen i vores store Hurom slow juicer test går til modellen HU-600,  som uden tvivl er den mest populære slow juicer fra Hurom i øjeblikket. Maskinen har en stor tromle, hvilket gør den meget effektiv. Søstermodellen hedder HF-SBC06, og de to maskiner har bl.a. det elegante, slanke design med børstet stål tilfælles. Ligesom modellen HU-500, så har denne slow juicer også en masse spændende, nye tiltag. En af fordelene ved denne saftpresser er, at den har en juice-prop, som gør det muligt at lave en masse lækre juicer. Med proppen sørger man for at holde ingredienserne inde i tromlen. Maskinen har 2 indbyggede håndtag, som gør maskinen rigtig nem at flytte rundt med. I forhold til isolering er denne maskine et oplagt valg, da den støjer langt mindre end de øvrige Hurom saftpressere. Den kører nemlig kun med omkring 70-80 omdrejninger i minuttet, mens den arbejder ved 30-55db.

Hurom slow juicer anvender en special teknologi, som består af en to-trins proces. Det første trin er at ingredienserne først knuses, mens andet trin er, at ingredienserne langsomt bliver presset i gennem sien i maskinen. Derudover er maskinen meget økonomisk i brug, da man får omkring 30 % mere juice end andre saftpressere. Maskinen er desuden utrolig børnevenlig, da den ikke indeholder skarpe dele. Sidst, men ikke mindst er rengøringsdelen utrolig nem. De forskellige dele skal blot skylles under vand og tørres af, før de igen er klar til brug.

Læs mere: Anmeldelse af Hurom HU-600

Hurom HU-500 slow juicer

Hurom slow juicer 500

Model: Hurom slow juicer 500

Pris: 2500 kr.

Forhandler: Domotech.dk

På en 3. plads i vores test af Hurom slow juicere har vi modellen HU-500 som på mange måder minder om HU-600. Maskinen har et forbedret kværnsystem, hvilket resulteret i mindre pult i juicen. Juicen bliver altså tyndere og mere lækker at drikke af denne grund. Modellen bruger teknikken “SSS”, hvor der igen er fokus på at presse juicen langsomt ud og bibeholde de gode ingredienser.

Det er en meget funktionel juicer, som kan håndtere stort set alle grøntsager og frugter. Den eneste ulempe maskinen har er, at den ikke er så god til at håndtere spinat og forskellige salater. Der er nemlig risiko for at de lange blade vil sætte sig fast i udløbshullet. Dette kan man dog undgå ved at skære grøntsagerne i mindre stykker. Skulle uheldet være ude, så tager det ikke så lang tid at rense maskinen og begynde forfra. Denne maskine er rigtig god til at få presset alt saften ud af frugterne og grøntsagerne, så du får mest muligt for pengene.

Læs mere: Anmeldelse af Hurom HU-500

Hurom HU-100 slow juicer

Hurom slow juicer 100
Model: Hurom slow juicer 100

Pris: 2675 kr.

Forhandler: Domotech.dk

På en 2. plads i vores Hurom slow juicer test er valget faldet på modellen HU-100, som er Huroms grundmodel. Ligesom de øvrige Hurom slow juicere er denne udstyret med den nye si i materialet GE Ultem, som er langt stærkere end de tidligere udgaver.  Denne maskine kan desuden også købes i hvid og chrome, men der er ingen tvivl om at sort er mest praktisk. Hurom slow juicer 100 bruger en teknologi, der hedder LSTS (low speed technology system). Kort sagt handler det om, at man langsomt presset juicen ud, så man får den naturlig gode smag og farve. Maskinen har en højde på 40 cm. og en bredde på 15,5 cm., så den fylder ikke særlig meget i køkkenet. Maskinen kører på 80 omdrejninger i minuttet og bruger 150W.

Philips saftpresser HR1869

2 kommentarer

 1. Flemming Mortensen den

  Hej Martin
  Hvordan vil du vurdere de to Philips maskiner HR1896/70 og HR1894/80 i forhold til prisen kontra andre maskiner i denne klasse?
  Er der et bedre køb man kan gøre eller er det til top?
  Er det bare farven der er til forskel på de to nævnte? Eller er der andet der adskiller dem fra hinanden?

  • Hej Flemming,

   Det er nogle relevante spørgsmål, som du stiller, og jeg vil selvfølgelig forsøge at komme med de bedst mulige svar.

   Philips og Hurom er to forskellige producenter, der begge har stor fokus på kvalitet – dog i lidt forskellige prisklasser. Personligt er jeg meget begejstret for Philips HR1896/70 og Philips HR1894/80, som kommer med nogle særdeles fine kvaliteter. Dog er det ingen hemmelighed, at Philips er mest kendt for saftpressere (saftcentrifuge), mens Hurom er mest kendt for slow juicere. Kigger man på det samlede kvalitetsindtryk, vil jeg mene, at Hurom er et skridt foran Philips – dog er priserne tilsvarerende også højere. Til almindelige behov vil jeg mene, at man kan stille sig tilfreds med en Philips slow juicer – man får nemlig rigtig meget kvalitet for pengene.

   Den eneste forskel på Philips HR1896/70 og Philips HR1896/80 er farven. Du betaler altså et par hundrede ekstra for at få den ene farve frem for den anden.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk