Hurom HU-600 slow juicer

0

Der er ingen tvivl om, at Hurom slow juicer er et kæmpe hit, og det gælder især HU-600. Vi har lavet en anmeldelse af  HU-600, som du kan læse om i det følgende afsnit. Målet med anmeldelsen er at finde ud af, om denne Hurom slow juicer er pengene værd, eller om der findes et bedre alternativ til prisen. Hvis du allerede er overbevist om, at Hurom slow juicer er den rette juicer for dig, kan du gå direkte til forhandleren. Nedenfor linker vi til Wupti, som vi har rigtig gode erfaringer med.

hurom slow juicer

Hurom slow juicer HU-600

hurom hu-600Pris: 3385 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Til venstre ser du HU-600, som er en af de absolut mest solgte slow juicere på det danske marked. Den vejledende udsalgspris er 3585 kr., så der er mulighed for at spare 200 kr. hos forhandleren lige nu. Vi har kigget nærmere på, hvorfor denne slow juicer har opnået så stor en popularitet.

Elegant design

Vi har efterhånden testet et utal af saftpressere, men vi har sjældent oplevet så elegant en saftpresser som denne model fra Hurom. I skrivende stund er HU-600 den næstnyeste model, men den er designmæssigt den bedst bedømte slow juicer designmæssigt. Den er lavet i et eksklusivt design med kabinet af børstet stål. Selvom Hurom juicere generelt er meget elegante er denne model en anelse mere kompakt og stilren. For mange danskere er det netop vigtigt, at en juicepresser passer ind i køkkenet i forhold til designet.

Nye tiltag

Det er ikke kun designet, der differentiere sig fra de øvrige Hurom slow juicere. For det første er det lille tandhjul fjernet fra udløbet, hvilket har resulteret i markant mindre pulp i juicen. På den måde kan man glæde sig over mere lækker- og tyndtflydende juice.
hurom slow juicer hu-600Mens tandhjulet er fjernet, så er der derimod tilføjet en juice-prop. Ved at bruge proppen kan man stoppe for juiceudløbet, således at man f.eks. kan lave mælk af bløde frugter eller en frisk nøddemælk. Selvom det i princippet er meget enkelt med en juice-prop, så giver det faktisk en masse nye muligheder for at lave juice og smoothie. Den anden fordel ved denne prop er, at den sørger for at ingredienserne bliver inde i tromlen, hvilket er med til at give en kraftigere smag.

Lavt lydniveau

Der er ikke noget mere irriterende end at køkkenskab, der overdøver alle ens tanker. Det er heldigvis ikke tilfældet med HU-600, som har et imponerende lavt lydniveau. Hurom HU-600 har bedre isolering end de øvrige modeller, hvilket har været medvirkende til det lave støjniveau. Generelt for slow juicere kan man forvente et lavere støjniveau, da motorerne ikke er så store. Lydniveauet ligger på 30-55 dB, hvor en almindelig saftpresser vil ligge på omkring 75-90 dB.

Holdbarhed i særklasse

Nej, det er ikke verdens billigste slow juicer, men den er derimod enormt slidstærk. Selve kværnen er lavet af materialet, GE Ultem, som er 8 gange kraftigere end de fleste traditionelle saftpressere. Du får desuden 5 års garanti på den kraftige 150 W motor, så du kan bruge din nye slow juicer i mange år fremadrettet.

Øvrige facts

  • Den benytter sig af to-trinsprocessen (ingredienserne knuses først og bliver efterfølgende presset gennem filtersien)
  • HU-600 kan uden problemer bruges af børn (ingen skarpe genstande og fokus på høj brugervenlighed)
  • Den er nem at rengøre (De få dele kan skyldes under rindende vand)
  • Der er tale om en økonomisk slow juicer (Op til 30 % mere udnyttelse af frugtsaften i forhold til centrifugale juicere.

Se en kort videopræsentation her:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk