Omega Sana juicer

0

Vi har før kigget på slow juicere fra Omega, men vi fik desværre ikke mulighed for at kigge på Sana juicere. Derfor har vi nu valgt at tage emnet op til glæde for dig, som overvejer at købe en Sana juicer. Vi har udvalgt modellerne 606 og 707, som er de to mest populære juicere fra Omega. Derudover vil vi komme med en kort beskrivelse af 808, som også er et spændende alternativ.

Sana juicer 707

sana juicerPris: 3395 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Selvom Omega har lanceret rigtig mange juicere, så har Sana juicer 707 alligevel formået at skille sig ud. Kigger man på salgstallene, så viser det et tydeligt billede af, at 707 er en meget populær juicer. Forhandleren, vi linker til er eneforhandler af produktet i Danmark og kan med stolthed udbyde den til en skarp pris. Det er endda deres mest populære slow juicer i øjeblikket.

Det er en forholdsvis ny juicer på markedet, som har gennemgået en lang række forbedringer – sammenlignet med ældre Omega juicere. Der er først og fremmest sket en del forbedringer i forhold til selve påfyldningsrøret, som har en meget praktisk størrelse. Med denne Sana juicer behøves du ikke bruge tid på at skære frugter og grøntsagerne i helt små stykker.

Køber du 707, så får du et tilbehørsprogram, hvor der medfølger 3 filtersier (fin, grov og blank). Dermed kan maskinen sagtens håndtere grøntsager som spinat, selleri o.l. samt hvedegræs. Derudover er alle delene BPA fri, hvilket langt fra er en selvfølge for juicere generelt.

Omega producerer udelukkende saftpressere i høj kvalitet og kan derfor tilbyde 10 års garanti på selve motoren og 5 år på de andre dele.

  • 200 watt
  • 65-75 omdrejninger pr. minut
  • 32 x 18,7 x 42 cm. (højde x bredde x dybde)

Sana 606

sana juicer 606Pris: 3195 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Til en lidt lavere pris kan du også vælge at blive ejer af denne Sana juicer 606, som er en anmelderrost saftpresser. Denne 606 minder på mange måder om 707 og betegnes derfor ligeledes som en af de bedste juicere på det danske marked.

Påfyldningsrøret er på 40 x 45 cm, så man ligesom 707 slipper for at skulle bruge tid på at skære helt tynde stykker af frugter / grøntsager. Derudover har juiceren en justerbar ring med hele 5 forskellige indstillinger. Det er muligt at regulere hvor meget fiber, man ønsker at have i sin juice. Bruger du citrusfrugter, så bør du vælge trin 1, mens trin 5 er praktisk til hvedegræs og lignende.

Med Sana juicer 606 med hånden har du rigtig mange muligheder. Du har f.eks. mulighed for at lave spaghetti, babymos, sojamælk og meget, meget mere. I den anledning kan du med fordel benytte dig af de to medfølgende sier (blank og standard). Slowjuiceren leveres i et lækkert og kompakt design, og du kan glæde dig til en juicer, som er meget nem at rengøre. Der medfølger en rensebørste, som vil være fordelagtig at bruge.

  • 200 W
  • 65-75 omdrejninger i minuttet
  • 32 x 18,3 x 48,4 cm. (højde, bredde, dybde)

Sana 808

sana juicer 808Pris: 3895 kr.

Forhandler: Domotech.dk

I den lidt dyrere ende har vi endnu en Omega Sana juicer, som er en opretstående saftpresser i modsætning til 606 og 707. Denne juicer skiller sig ud med sit 2. generations kværnsystem. Dette nye kværnsystem blev første gang lanceret i foråret i forbindelse med udgivelsen af Hurom HU-702. Dog har Omega valgt ikke at bruge funktionen med variable culp-control, som man kender fra de fleste Hurom juicere.

Den er anderledes end de to andre slow juicere, da den kører med et lavere antal omdrejninger. Med kun 43 omdrejninger i minuttet får man endnu større udbytte af sine frugter og grøntsager. Derudover er kværnen fremstillet med endnu større præcision end tidligere, således at fibrene bliver presset endnu mere effektivt.

  • 150 watt
  • 43 omdrejninger pr. minut
  • 39,8 x 24 x 23,6 cm. (højde, bredde, dybde)

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk