Omega slow juicer

0

Omega

Omega

Når der bliver snakket om slow juicer, er det oftest mærker som Omega og Hurom der bliver omtalt. Et godt alternativ til Hurom er Omega slow juicere, som imponerer på rigtig mange faktorer. Vi har kort nævnt Omega før, men vi synes at mærket fortjener en artikel for sig selv. I denne artikel kan du forvente at blive på Omega som virksomhed, hvad der er specielt ved deres slow juicere, hvor du kan købe en Omega slow juicer og meget andet.

Om Omega

Robert Leo er skaberen af Omega, som har mere end 20 års erfaring med saftpresning. Hans vison var at lytte til kunderne og producere saftpressere ud fra deres ønsker. Med en masse brancheerfaring havde lancerede han sit eget firma tilbage i 1985. Hurtig hovedregning siger altså, at Omega har mere end 29 år på bagen. Det oprindelige navn var Olympic Products, men det blev senere hen omdøbt til Omega Products. I 2009 blev virksomheden overtaget af Legacy Companies, som nu er ejeren af virksomheden.

Branchen har rykket sig rigtig meget siden lanceringen i 1985, og det samme har Omega gjort. Der er bl.a. blevet arbejdet på at udnytte endnu mere af frugternes / grøntsagernes saft. De nye Omega slow juicere kan udnytte op til 20-30 % mere saft end tidligere. Der er meget der taler for at købe en Omega slow juicer, da brugertilfredsheden er rigtig høj. Deres saftpressere er blevet kåret som testvindere hos flere store nyhedssider.

Omega slow juicer test

Selvom Omegas produkter er rigtig gode alle sammen, er der nogle forskelle fra slow juicer til slow juicer. Vi har udvalgt de to bedste saftpressere fra Omega i øjeblikket, som vi har testet fra top til tå. Vi har listet dem i rækkefølge, så den bedste bliver præsenteret først.

Omega VRT402

slow juicer

Pris: 3695 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Omega VRT402 vil hurtigt blive din bedste ven i køkkenet, da den kan klare rigtig mange forskellige opgaver. Der er tale om en vaskeægte bestseller, som også er vinderen af vores Omega slow juicer test. Denne slow juicer har nærmest ingen begrænsninger, da den kan presse alle slags frugter, grøntsager og nødder. Frugterne / grøntsagerne bliver presset langsomt i gennem maskinen, så der ikke går vitaminer, mineraler og enzymer til spilde. Det lille tandhjul er fjernet fra udløbet, hvilket har forbedret kværnsystemet. Formålet med dette var at undgå at klumper, så juicen blev så tynd og lækker som overhovedet mulig. Er der stadig lidt klumper i, kan man bruge den tilhørende si til at fjerne de sidste kødrester.

Ønsker du at din juice skal have en kraftigere smag, så kan du blot sætte juice-proppen på. Ved at gøre det lukker du af for afløbet, så juicen bliver blandet rundt flere gange. Denne Omega slow juicer kører kun med 70-80 omdrejninger i minuttet, som bedre betyder at juicen bliver meget koncentreret, samtidig med at maskinen er meget lydsvag. Der er undersøgelser, der viser at denne Omega slow juicer giver 30 % mere juice end de tradtionelle saftpressere.

Med i pakken får du desuden praktisk børste, som du skal bruge til rengøringen af maskinen. Denne slow juicer indeholder ganske få dele, som er en fordel, når man kommer til rengøringen. Langt de fleste dele kan rengøres med rindende vand, men der er enkelt dele, der skal rengøres med børsten.

Er der overhovedet noget negativt at sige om denne slow juicer? Hvis jeg skulle sige noget negativt om maskinen, skulle det måske være prisen. Du skal nemlig af med 3695 kr., hvis du skal være ejer af denne slow juicer fra Omega. På trods af det fik dette produkt en sikker første plads i vores Omega slow juicer test.

Se en fysisk præsentation af produktet her:

VRT352F

Omega slow juicer test

 

Pris: 2995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Et godt alternativ til vores testvinder er denne Omega slow juicer VRT352F, som også er blevet nævnt i rigtig mange sammenhænge. Der er tale om en vertical juicer, som med andre ord er en opretstående juicer. Selve kvaliteten og designet adskiller sig ikke fra de andre Omega juicer, men det gør kværnen derimod. Kværnen er nemlig lodret, hvilket giver et større udbytte af saft end de fleste andre modeller. Der medfølger to forskellige sier, som er henholdsvis fin og grov. Antal omdrejninger kan variere, men det ligger på omkring 80 omdrejninger i minuttet. Udover at bevare det gode indhold er de lave omdrejninger også med til at undgå skum i saften.

Farven er sølvgrå, men det er også muligt at købe denne Omega slow juicer i både i hvid og rød. Det der adskiller denne slow juicer fra testvinderen er, at den har visse begrænsninger. Den kan klare alle frugter og de fleste grøntsager, men den har et problem med at klare grøntsager med lange fibre som bladselleri. Dette kan dog nemt løses ved at skære grøntsagerne i små stykker, inden du putter dem i påfyldningsrøret.

Forhandleren giver 6 års garanti på motor og andre dele på Omegas produkter.

Se produktet i aktion her:

Kilde: https://www.omegajuicers.com

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk