Juice opskrifter

0

Hvis man ønsker at lave friskpresset juice, kan man enten vælge at eksperimentere med forskellige frugter / grøntsager eller også kan man vælge at følge en opskrift. Der er allerede lavet rigtig mange forskellige juice opskrifter, som man kan benytte sig af.

På nettet kan man finde samlinger af juice opskrifter, men der findes også enkelte bøger med smoothies / juice opskrifter. Vi har taget et kig på de mest populære bøger med juice opskrifter fra danske eksperter.

juice opskrift

High on Life

high on juice bogPris: 168 kr.

Forhandler: Helsebixen.dk

Det er ikke så længe siden, at jeg investerede i denne bog, som jeg allerede er blevet rigtig glad for. Bogen hedder High On Juice og er skrevet af juice-kongen Mads Bo Pedersen. Mads mener ikke, at sundhed behøves være kompliceret. For ham betyder sundhed alt, da det er med til at give livsglæde og øget energi i hverdagen. Udover at have skrevet sine egne bøger ejer han også sin egen webshop med  salg af saftpressere og juice opskrifter. Sidst, men ikke mindst tager han rundt i landet og holder foredrag om sundhed og deler ud af hans erfaringer. Mads’ mål med det han laver er at gøre Danmark til en af de førende nationer indenfor friskpresset juice. Man kunne første gang købe bogen tilbage i 2008, og siden hen er bogen blevet solgt i tusindvis.

Bogen består af ikke mindre end 128 sider, som er propfyldt med lækre juice opskrifter til enhver smag. Bogen er letlæselig og overskuelig, samtidig med at opskrifterne er forholdsvis simple. I bogen kommer han også ind på, hvorfor vi bør drikke friskpresset juice, og hvad det kan gøre for vores helbred. I juice opskrifterne anbefaler han kun frugter og grøntsager, som er indeholder de ingredienser, der er med til at holde os smukke og friske.

Der er skrevet rigtig mange anmeldelser af High On Juice, som generelt er meget positive. Bogen er bl.a. anbefalet af Chris MacDonald, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Alene på nettet er der omkring 15-20 forhandlere af denne bog med juice opskrifter, så den er forholdsvis nem at få fat i.

Safter

juice opskrifter bogPris: 235 kr.

Forhandler: Helseplus.dk

Er du allerede ejer af High On Life, eller leder du bare et efter alternativ, så kunne dette være en fin mulighed. De to forfattere hedder Umahro Cadogan og Søren Ejlersen, som har hver deres kompetencer. Søren er grundlægger af Aarstiderne, som leverer friske frugter og grøntsager ud til danskerne. Umahro er uddannet kok og er desuden ernæringsekspert, hvilket skinner i gennem i denne bog. Han har desuden været med til at skrive de populære kogebøger “Køkkenrevolution”.

Formålet med bogen er, at danskerne skal opdage, hvor mange smagfulde og nærende safter, man kan lave ud af de forskellige frugter og grøntsager. I bogen bliver du præsenterer for 140 opskrifter på både safter, juices og smoothies. Derudover indeholder bogen information om de enkeltes frugters / grøntsager forskellige egenskaber og næringsindhold. På den måde kan du få en fornemmelse af, hvilke frugter og grøntsager der er gode at blande sammen, og hvilke der måske kke fungerer så godt sammen. I den anledning vil jeg anbefale jer at se denne video fra Go’morgen Danmark, hvor man møder de to forfattere bag “Safter”. Umahro forklarer b.l.a, hvordan c-vitaminer, peberfrugter og citron kan hjælpe på vores helbred. Søren snakker også om, hvordan man kan starte stille og roligt op med få ingredienser og delvist tilsætte nye frugter og grøntsager. I videoen kan du også se eksempler på forskellige opskrifter, som de laver og smager på i udsendelsen. Se klippet her:

Tab dig i vægt med juicekuren

Juicekur bog

Pris: 199,95 kr.

Forhandler: Helseplus.dk

Den sidste bog med juice opskrifter vi vil komme ind på er denne bog af Christine Bailey. Christine er en af førende ernæringseksperter og er desuden kendt for sine mange bøger om sund kost. Denne bog er både skrevet på dansk og engelsk. I bogen er der to forskellige juice kurer, som er henholdvis weekend-kur og uge-kur. Man skal vælge weekend-kuren, hvis man har en interesse i at tabe sig. Juice-ugen er for dig, der gerne vil være mere slank og ren krop, samtidig med at du ønsker mere energi og livsglæde. Bogen er for dig, der gerne vil lave din livsstil om og fokusere på nærende frugter og grøntsager.

Man bør følge planerne i bogen, samtidig med at man drikker friskpresset juice til sunde måltider, hvilket er med til at øge både stofskifte og vægttab. Derudover gælder det selvfølgelig om at holde sig i form og dyrke så meget motion som muligt. Gør man det, har man det komplette program for slankekur.

Læs også disse artikler:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk