Appelsinpresser

0

appelsinpressere

appelsinpresser tilbud

Der er næppe nogen der behøves en forklaring på, hvad en appelsinpresser er, for det siger sig selv. I den billige ende har vi en manuel appelsinpresser, mens man også kan købe en elektronisk appelsinpresser, som dog er lidt dyrere. Enhver der nyder et glas friskpresset appelsinjuice bør købe en appelsinpresser, så man selv kan lave lækker- og frisk juice, når man har lyst og tid. Ikke nok med at et glas friskpresset juice vil slukke tørsten, så er det også utroligt smagfuldt og ikke mindst sundt.

Det er en rigtig god idé at starte dagen ud med at drikke et glas friskpresset appelsinjuice. Det kan dog også være lækkert på alle andre tidspunkter på dagen, hvor du har lyst til noget godt og sundt at drikke. Fordelen ved at lave sin egen appelsinjuice er, at du ikke går glip af de mange vitaminer og mineraler, som findes i appelsiner. Hvis du blot køber en færdiglavet juice i et supermarked, vil der være mindre næringsstoffer, og juicen vil derfor ikke være lige så sund. Det færdiglavede juice i butikkerne består udover saft fra appelsiner en stor mængde koncentrater og ikke mindst sukker.

appelsinpresser tilbud

Man kan dog sagtens købe en saftpresser i stedet for en såkaldt appelsinpresser, da der er mange saftpressere, der kan klare den samme opgave. Dog kræver det at saftpresseren har et stort påfyldningsrør, som Philips juicere f.eks. har.

Manuel

appelsinpresserPris: 449 kr.

Forhandler: Wupti.com

Spørger du os, så er dette den bedste manuelle appelsinpresser i øjeblikket. Den er godt nok ikke billig, men den er rigtig effektiv. Det er en citruspresser fra Kenwood med modelnavnet AT312, som er blevet solgt i tusindvis. Selvom det rent principielt er en citruspresser er den oplagt at bruge som appelsinpresser, da den passer perfekt i formen.

På billedet ser denne Kenwood appelsinpresser måske ikke så stor ud, men den har rent faktisk en kapacitet på 600ml. Der er altså mulighed for at lave friskpresset juice til hele familien. Kvaliteten er rustfrit stål, og det skinner tydeligt i gennem, at kvaliteten er i orden. Det er desuden værd at nævne, at denne juicer er utrolig nem at rengøre. Du skal blot skille de få dele ad og smide dem i opvaskemaskinen. Der er desuden et lille håndtag og en hældetud på siden af denne appelsinpresser.

Det er selvfølgelig muligt at finde et billigere alternativ, men går du ind for kvalitet, så er dette produkt det oplagte valg.

Elektronisk

Philips appelsinjuicerPris: 432 kr.

Forhandler: Redcoon.dk

Vi har selvfølgelig også udvalgt en elektrisk appelsinjuicer, som rent faktisk koster mindre end den manuelle appelsinpresser. Til den pris skulle man måske tro, at der er tale om discount, men denne frugtpresser er fra Philips og er lavet af materialer i høj kvalitet. Modellen hedder HR2752/90 og er en af de mest populære indenfor elektriske citruspressere. Det er en praktisk juicer i sort, hvor du kan lave masser lækker appelsinjuice. Motoren kører på 85 W, hvilket gør den meget lydsvag.

Der er et direkte saftudløb, som du kan se på siden af maskinen. Derudover er der en drypfri tud, så du ikke spilder appelsinjuice over hele køkkenbordet. Denne appelsinpresser behøves ikke en tur i opvaskemaskinen, da den kan nøjes med en tur under rindende vand.

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk