Kenwood saftpresser

0

Kenwood

Indtil har vi kigget på både Philips, Gastroback, OBH, Hurom, Magimix og Omega, mens tiden nu er kommet til Kenwood. Vi skal selvfølgelig kigge på Kenwood saftpressere, hvor vi vil fokusere på design og funktioner. Til at starte ud med skal vi naturligvis have en lille introduktion til Kenwood.

Kenwood saftpresser tilbud

Kenwood er et firma, der har eksisteret siden 1947. Stiferen hed Kenneth Wood, som har formået at skabe et verdenskendt brand. Omkring 75 % af produktionen bliver eksporteret til omkring 80 forskellige lande. Kenwood har fabrikker i både England, Kina og Italien, mens hovedkontoret er placeret i Hampshire, Havant og England. Selve produktionen foretages i Hong Kong, Kina. Nogle af nøgleordene for Kenwoods succes innovation og kvalitet, som bl.a. kommer til udtryk i gennem deres saftpressere. Køber man en Kenwood saftpresser, så kan man være sikker på, at det er et produkt der holder. Kenwood gør desuden en stor dyd i at opfylde kundernes behov og ønsker.

Kenwood saftpresser test

Kigger man på Kenwoods sortiment af saftpressere, så er det desværre meget begrænset. Der findes kun ganske få modeller, hvor JE 850 er den absolut mest populære sammen med AT 641. Derfor er det selvfølgelig disse frugtpressere, vi skal prøve at gå i dybden.

Kenwood AT 641
kenwood at146 saftpresser

Pris: 1099 kr.

Forhandler: Kitchenone.dk

Dette må være den mest populære Kenwood saftcentrifuge i øjeblikket. Det er den Kenwood juicer, der er blevet søgt flest gange efter på Google. Med denen saftpresser AT 641 har du alle muligheder for at lave lækre juices og smoothies. Vi har testet denne saftpresser og blev først og fremmest positivt overrasket over, hvor nem den var montere og afmontere. Da vi puttede frugter i, fandt vi hurtigt ud af, at det ikke var nødvendigt at skære frugterne over. Denne Kenwood juicer har nemlig et stort påfyldningsrør, som er plads til hele frugter og grøntsager.

Kanden som du kan se på billedet kan indeholde 1 liter juice. Den har desuden et praktisk filter, der gør at der ikke kommer frugtkød ned i glasset. Man skal heller ikke glemme frugtkødsbeholderen, som er en stor hjælp. Selve designet er rustfrit stål og vil pynte i køkkkenet.

Selve rengøringen var heller ikke noget problemer. Det tager kun nogle få minutter at skille maskinen ad og få rengjort de forskellige dele. Alt i alt er det altså en rigtig god saftpresser, og jeg derfor anbefale at købe Kenwood juicer AT 641.

Kenwood JE850

Kenwood JE850Pris: 1299 kr.

Forhandler: Wupti.com

Som jeg fik nævnt tidligere i artiklen har vi også kigget på Kenwood JE850, som ligeledes er en ganske fremragende juicer. Den ligger dog i den lidt dyrere ende med en prisforskel på omkring 200 kr. sammenlignet med AT 641. Den lidt højere pris skyldes bl.a. den massive motor på 1500 W, som kan klare alle frugter og grøntsager – hårde som bløde. JE850 har ligesom den forrige Kenwood saftcentrifuge også et stort påfyldningsrør.

Beholderen kan indeholde 1,5 liter, mens man kan vælge mellem 2 forskellige hastigheder ved brug. Der er tilkoblet et smart system, som kan opsamle op til 3 kg. frugtkød, inden den skal tømmes. Den eneste lille ulempe er, at den store motor godt kan give lidt støj.
Er du blevet yderligere nysgerrig, så tag et kig på deres officielle hjemmeside: http://www.kenwoodworld.com/uk

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk