Philips saftpresser HR1871

0

Mange af vores læsere har efterspurgt en anmeldelse af Philips saftpresser HR1871, som er en af producentens mest populære modeller. Sammenlignet med HR1869 er den lidt dyrere, men den har også visse kvaliteter. Formålet med artiklen er at give dig et indtryk af denne saftpresser, så du kan finde ud af, om den er noget for dig. Vi havde tidligere den med i vores saftpresser test, hvor den scorede rigtig mange point og faktisk endte i top 5. For at gøre det ekstra nemt for dig har vi rent faktisk fundet en forhandler, hvor du kan købe produktet til en fin pris.

Philips HR1871

philips hr1871Samlet vurdering: ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ (5 ud af 6)

Pris: 1149 kr. (Vejldende pris: 1179 kr.)

Forhandler: Wupti.com

Designmæssigt minder den utrolig meget om HR1869, og man kan dermed nemt forveksle de to saftpressere. Denne juicer er dog knap 300 kr. dyrere,

og det er der selvfølgelig også nogle gode grunde til.

800 w

Der er tale om en centrifugal juicer, som har en kraftfuld motor på 800 W. Med en så kraftfuld motor er HR1871 bedre til at udnytte alt saftens i frugterne og grøntsagerne sammenlignet med mange andre saftpressere.

2,5 liter juice

Denne saftpresser gør det muligt at lave op til 2,5 liter på én gang, så der er juice nok til hele familien. Du har på den måde mulighed for at gemme juice til senere på dagen. Dog er der selvfølgelig nogle smagsmæssige fordele ved at drikke juicen med det samme. Philips skriver på deres hjemmeside, at HR1871 kan presse 10 % mere juice sammenlignet med HR1861.

Håndterer alle frugter og grøntsager

Motoren kan klare alle frugter og grøntsager, og det samme gælder påfyldningsøret. Som billedet illustrerer kan man uden problemer fylde hele appelsiner i påfyldningsrøret. Det har nemlig en diameter på 8 cm., så man ikke skal til at skære frugterne over i mindre skiver. Den kan tilmed klare spinat og persille, hvilket er en kvalitet i sig selv. Desuden har du mulighed for at proppe mandler ned i din Philips HR1871 saftpresser.

Frugtkødsbeholder

Tilmed er der en frugtkødsbeholder på 1,6 liter, som er en god kapacitet. Fordelen ved den store beholder er, at man ikke behøves tømme den undervejs. Når du er færdig med at lave juice, kan du nemt og hurtigt tømme beholderen.

For at undgå at juicen kommer til at flyde over det hele har Philips valgt at udstyre den med drypstop. Det er i form af en væg, som forhindrer juicen i at droppe.

Rengøring

Rengøringsdelen plejer ikke ligefrem at være det sjoveste arbejde, når det gælder saftpressere og andre køkkenmaskiner i øvrigt. Dog er denne saftpresser så nem at rengøre, at alle kan overkomme det. Den er nemlig udstyret med en praktisk si, samtidig med at den har en stor frugtkødsbeholder. Samtlige overflader på denne si er glatte, så den er dejlig nem at tørre af. På den måde tager rengøringen ikke mere end et par minutter. Producenten skriver, at det endda skulle være muligt at klare rengøringen på 60 sekunder. Denne teknologi kaldes QuickClean.

Det er nemt og hurtigt at samle delene, hvilket gør både brugervenligheden og rengøringen lettere. Alle aftagelige kan komme i opvaskemaskinen, så du ikke skal døje med det.

Hastigheder

På siden af saftpresseren har du mulighed for at justere på hastigheden. Der er to hastigheder, som man bør skifte i mellem ved behov. Skal du f.eks. presse nogle hårde grøntsager, så vil det være en fordel at vælge den hurtigste hastighed.

Opskrifter

Køber du denne Philips saftpresser HR1871, får du et opskriftshætte med i prisen. I dette hæfte finder du en masse lette- og lækre juice opskrifter, som du kan benytte dig af.

Design

Design er ikke det vigtigste, når man vælger en saftpresser. Dog er det alligevel værd at bemærke, da man skal have den stående hjemme i køkkenet. Hvad angår HR1871 kan man godt tillade sig at have den stående fremme, da den er utrolig stilren. Den er lavet i rustfrit stål og udstråler eksklusivitet. Derudover er den udstyret med skridsikre fødder, så den bliver stående på sin plads.

Støjniveau

Med en så kraftfuld motor kunne man godt frygte, at den ville larme meget under brug. Da vi først kom i gang med at teste Philips HR1871 fandt vi hurtigt ud af, at det ikke er tilfældet. Sammenligner man med mange andre saftpressere, så støjer den minimalt. Dog er den selvfølgelig ikke lige så lydsvag som slow juicere, som typisk har en meget mindre motor.

Garanti

Hos forhandleren får du 2 års garanti på denne HR1871. Den store fordel ved at handle ved Wupti er, at du har mulighed for at prøve saftpresseren i op til 60 dage. Hvis du inden de 60 dage finder ud af, at det ikke er den for dig, kan du returnere den igen. Denne service hedder tilfredshedsgaranti og er noget Philips kører med flere af deres produkter. Deres mål er nemlig, at alle kunder skal være 100 % tilfredse. Derfor skal de have mulighed for at prøve deres produkter og returnere dem, hvis de ombestemmer sig. For at returnere HR1871 og få pengene tilbage, skal du gøre følgende:

  • Pak saftpresseren ned i original emballage
  • Vedlæg den originale kvittering / faktura
  • Udfyld formularen på deres hjemmeside
  • Indsend saftpresseren til Philips Moneyback

Hvis du ud fra denne artikel synes godt om Philips saftpresser HR1871, vil du næppe blive skuffet. Vi er positivt overrasket over HR1871 og kan anbefale den til alle, der leder efter en ny saftpresser. Synes du den er lidt for dyr, så anbefaler vi HR1869.

Praktisk info:

Vægt: 5,2 kg

Ledningslængde: 100 cm.

Video med præsentation af HR1871

I nedenstående video har du mulighed for at se HR1871 i aktion. Det er en anmeldelse foretaget af ChooseGreenTV:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk