Philips HR1894/80 slow juicer

0

philips hr1894 slow juicer

Philips HR1894/80 er en ny slow juicer på det danske marked, som vi har glædet os til at teste. I denne artikel kan du læse alt om, hvad der karakteriserer denne nye slow juicer fra Philips. Vi har testet den på alle de vigtigste punkter, der bl.a. omfatter brugervenlighed, sikkerhed, funktionalitet og meget mere.

Vi kommer med en samlet bedømmelse af denne juicer, ligesom vi præsenterer dig for både fordele og ulemper. Ydermere bliver du henvist til en forhandler, hvor du kan erhverve den omtale juicer.

Test og anmeldelse: Philips HR1894/80 juicer

Philips HR1894/80 slow juicerProducent / model: Philips / HR1894/80 (Philips Micro juicer)

Pris: 2288 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi har længe ventet – og nu er den her endelig. Danske forbrugere har i årevis efterspurgt en opdateret model, og det har Philips taget affære på. Vi er stolte over at være nogle af de første til at teste denne slow juicer, som vi har haft store forventninger til. Som altid vil vi give dig det fulde overblik over, hvad du kan forvente af den omtalte juicer.

Elegant og optimeret design

Det vil være naturligt at starte med at kigge på designet, der er det første, der sprænger i øjnene. Vi er meget imponerede over det elegant og optimerede design, der er svært at komme med kritik af. Juiceren har en bredde på blot 11 cm., hvilket gør den praktisk at opbevare. Den optager nemlig kun minimalt plads, så du oplever næppe pladsproblemer med denne slow juicer.

Denne type juicer kan købes i to farver – henholdsvis sort og hvid. Philips HR1894/80 er den hvide philips HR1894version, der vil passe ind i enhver bolig uanset indretning. I forhold til designet er det bl.a. værd at lægge mærke til de glatte, runde og designede dele, der er med til at give juiceren et unikt udtryk. Designmæssigt kan man ikke andet end at være begejstret for denne juicer, hvor der er fokus på selv de mindste detaljer.

Philips HR1894/80 kommer med en ny og innovativ teknologi

Modellen kommer med en innovativ til slowjuicing – kaldet Micro Masticating Technology. For at forstå denne teknologi skal man først og fremmest vide, at frugter og grøntsager består af utallige celler med et højt indhold af antioxidanter, vitaminer, fibre og andre sunde næringsstoffer. Takket være denne nye teknologi er det muligt at lukke op for disse celler og presse så meget saft ud som muligt. Du kan dermed maksimere mængden af sunde næringsstoffer, så du får den sundeste juice som muligt.

Presser langsomt alt frugt og grønt

philips hr1894 juicerVil du lave en sund og lækker juice, så kan du glæde dig over, at Philips HR1894/80 kan presses alle former for frugt og grøntsager – hårde som bløde. Der er endda mulighed for at presse frugter og grøntsager, som andre slow juicere har svært ved at håndtere. Det gælder bl.a. bananer, mangofrugter, nødder, grønkål og hvedegræs.

Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan lave med denne slow juicer. Du kan f.eks. bruge mandler, hvis du ønsker at lave en smagfuld mandeldrink. Ligesom du kender fra tilsvarende slow juicere, så bliver ingredienserne presset langsomt og skånsomt.

Juiceren er udstyret med en effektiv og holdbar motor, der arbejder på 200 watt. Du kan dermed glæde dig over et lavt strømforbrug, når du brygger juice.

Det anslås, at du kan få op til 90 % saft ud af dine ingredienser.

Forrengøring-funktion

Forrengøring-funktion er en unik funktion, som de færreste har hørt om før. Ikke desto mindre er det en funktion, som Philips HR1894/80 kommer med, og som uden tvivl vil blive et stort hit. Det er nemlig en funktion, der sørger for, at de sidste dråber bliver presset ud af slow juiceren. Dermed går der ingen juice tabt, og maskinen er nemmere at rengøre – altså en win-win situation.

Læs også: Philips HR1855 juicer

QuickClean – Rengøring på 60 sekunderPhilips juicer 1894 80

Alle delene på denne slow juicer er designet til at være så nemmere at rengøre som muligt. Det er i den anledning, at det vil være relevant at fremhæve QuickClean, der giver dig mulighed for at klare rengøringen på 60 sekunder. I stedet for at implementere en metalsi, så har producenten valgt at montere en plastdel, der er væsentlig nemmere at rengøre. Det er tvivlsomt, at man kan finde en juicer, der er nemmere at rengøre end denne.

Tilmed er det en stor fordel, at de fleste dele kan puttes direkte i opvaskemaskinen. Dermed skal du ikke kæmpe med en besværlig opvask.

Integreret drypstop-funktion og praktisk tud

Tilbageværende saft fra presningen vil aldrig dryppe fra din juicer takket være den integrerede drypstop-funktion. Ydermere skal du heller ikke bruge tid på at rengøre dit køkkenbord, da saften vil blive i juiceren. Dermed vil Philips HR1894/80 slow juicer være ideel til presning af et glas ad gangen. Det er en funktion, der vil kunne spare dig for meget tid og besvær i hverdagen.

Med denne praktiske tud kan du presse juicen direkte ned i et større eller mindre glas. Således behøves du ikke nødvendigvis bruge beholdere og kander, da det blot vil føre til ekstra rengøring.

Læs også: Philips HR1871 juicer

Øvrige fordele med Philips HR1894/80

Der er også en række øvrige fordele med Philips HR1894/80, hvilket du vil blive kort introduceret for nedenfor:

 • Integreret opbevaring – Alle udtagelige og mindre dele kan let og elegant opbevares i frugtkødsbeholderen. Det gælder bl.a. indgangsrøret, bakke og juicebeholder. Således kan du altid holde styr på de forskellige dele, og du skal ikke bruge unødig opbevaringsplads.
 • Opskriftsbog – Der medfølger også en gratis opskriftsbog, der byder på 20 spændende opskrifter. Du kan tilmed læse alt om, hvilke næringsstoffer forskellige ingredienser indeholder.
 • Skridsikre fødder – Du behøves ikke bekymre dig for, hvorvidt din slow juicer vil stå stille på køkkenbordet under brug. Den er nemlig udstyret med skridsikre fødder, hvilket sikrer optimal stabilitet.

Samlet bedømmelse og vurdering

“Philips HR1894/80 er en fremragende slow juicer, der kommer med alle de specifikationer og brugerfunktioner, som man har brug for. Den høje kvalitet, nemme rengøring og enestående design har været medvirkende til, at det er en af de bedste juicere på markedet. Man får kvalitet for alle pengene, og det skinner tydeligt igennem, at Philips har vægtet selv de mindste detaljer højt ved design, udvikling og fremstilling af denne juicer”Saftpresseren.dk

 • Kvalitet – ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6 stjerner)
 • Brugervenlighed – ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6 stjerner)
 • Rengøring – ♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner)
 • Sikkerhed – ♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner)
 • Funktionalitet – ♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner)
 • Design – ♦♦♦♦♦♦ (6 ud af 6 stjerner:

Gennemsnitlig vurdering: 5,67 ud af 6 stjerner

Video

Specifikationer

 • Motoreffekt: 200 watt
 • Kapacitet – Glas: 1 liter
 • Kapacitet – Beholder: 1 liter
 • Ledningslængde: 1 meter
 • Frekvens: 50-60 Hz
 • Materialer: Plastik og metal
 • Drypstop: Ja
 • Sikkerhedslås: Ja
 • Fremstillingsland: Kina

Producent: http://www.philips.dk/c-p/HR1894_80/avance-collection-saftpresser

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk