Philips HR1855 saftpresser

0

Selvom Philips HR1855 er en forholdsvis gammel model, så fortjener den alligevel en informationsside for sig selv. Vi har testet HR1855 på en række forskellige faktorer og sammenlignet den med de øvrige Philips saftpressere. Sidst, men ikke mindst har vi fundet en dansk forhandler, hvor du kan købe denne juicer til en skarp pris.

Philips HR1855

philips hr1855Pris: 736 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi har kigget på denne centrifugal juicer fra Philips. Med en kraftig motor på 700 W er det blevet muligt at udnytte mere juicesaft fra frugter og grøntsager end hidtil. Det unikke mesh-filter er ligeledes med til at udnytte endnu mere saft. Designmæssigt er der ikke en finger at sætte på, da det er en moderne og elegant saftpresser. Størstedelen af juiceren er gennemsigtig, således at du kan følge med i processen.

Høj kvalitet og nem rengøring

Når du køber en juicer fra Philips, kan du forvente høj kvalitet, og det gælder selvfølgelig også denne model. Selvom prisen er så lav som den er, så har Philips valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Philips er bl.a. kendt for deres store påfyldningsrør, hvor der er plads til hele frugter. Ønsker du f.eks. at lave en lækker æblejuice eller appelsinjuice, så kan du blot putte hele appelsiner eller æbler i. Påfyldningsrøret har nemlig en diameter på 7,5 cm., hvilket er væsentlig større end de fleste andre juicere. Dermed er det et glimrende valg, hvis du leder efter en æblepresser eller appelsinpresser.

Philips saftpresser HR1855Sammenligner man med Philips juicere, så er det en af de mindre modeller. Dog er det ikke desto mindre en glimrende frugtpresser til både familier og par. Det er nemlig muligt at lave op til 2 liter juice på én gang, så der er nok juice til en hel familie. Det er muligt med QUICKClean-teknologi, som gør, at man kan lave rigtig meget juice, før frugtkødsbeholderen skal tømmes. Frugtkødsbeholderen kan nemlig indeholde op til 1,2 liter, hvilket også er en fordel i forhold til rengøring. Beholderen til frugtkødet er gennemsigtig, hvilket gør, at du kan se, når beholderen er fuld.

Philips HR1855 består kun af ganske få dele, som alle kan tåle at komme en tur i vaskemaskinen. Udvendigt har HR1855 glatte overflader, som man hurtigt og nemt kan tørre af efter brug. I følge producenten er det muligt at rengøre den rent på blot 1 minut.

Nedenfor kan du se Philips HR1855 blive testet:

Øvrige Philips saftpressere:

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk