Wilfa saftpresser

0

Vi har før kigget på producenten, Wilfa, hvor vi havde fokus på Wilfa blendere, heriblandt BL1200 og en række andre blendere. Sidenhen har vi fået flere ønsker omkring en test af Wilfa saftpressere, som vi nu har besluttet os for at lave. I denne artikel kan du forvente at blive præsenteret for de to bedste Wilfa saftpressere, som vi har fundet frem til på baggrund af vores test. I den forbindelse er det som altid lykkedes os at finde frem til en dansk webshop, hvor du kan købe de omtalte produkter.

Wilfa saftpressere

wilfa saftpresserModel: SJ-150A

Pris: 989 kr.

Forhandler: Wupti.com

Denne juicemaster SJ-150A er en af de absolut mest populære modeller fra Wilfas kollektion af saftpressere. Der er tale om en slow juicer, som kan udnytte op til 50 % mere af saften i din frugt og grønt sammenlignet med almindelige saftpressere. Det er muligt at udnytte så meget af saften, da den presser væden ud og dermed kun efterlader et minimalt spild.

Denne Wilfa saftpresser kværner frugter og grøntsager ved kun 75 omdrejninger i minuttet, således at stort set alt saften udnyttes, samtidig med at mineraler og vitaminer bevares i saften. En anden væsentlig fordel ved det lave antal omdrejninger er, at saften kan holde sig frisk i op til to dage i køleskabet. Slutteligt kan du forvente, at støjniveauet er på et minimum.

SJ-150A juicemaster er en ganske brugervenlig saftpresser, som kan håndteres af både små og store. Den er helt fri for nogen skarpe kanter, samtidig med at den er nem at rengøre. Dermed bliver det let som en leg at lave hjemmelavet juice med en Wilfa saftpresser. Denne juicer er lavet af rustfrit stål, og vi vil betegne som den mest elegante Wilfa saftpresser i øjeblikket. Det er dog også muligt at købe modellen i hvid plast, som har de samme egenskaber. Den hvide saftpresser vil du blive præsenteret for i det kommende afsnit.

Denne saftpresser er udstyret med en keramisk kværn, som kan kværne alle frugter og grøntsager uden problemer. Derudover er der en seperat holder til affald, som kan indeholde en stor mængde frugtkød. Sidst, men ikke mindst skal det nævnes, at der følger et opskriftshæfte med i prisen, som du med fordel kan benytte dig af.

Specifikationer

Effekt: 150 W

Hastigheder: 1

Wilfa SJ-150W

wilfa saftpressereModel: SJ-150W

Pris: 749 kr.

Forhandler: Wupti.com

Som vi allerede har nævnt, så er det også muligt at få SJ-150A i hvid plast, som blot hedder SJ-150W. Denne saftpresser har akkurat de samme specifikationer som den forrige Wilfa saftpresser og er dermed lige så effektiv som SJ-150A.

Den eneste forskel på de to juicere er designet, da denne er lavet af plast, mens den anden er lavet af rustfrit stål. De fleste danske forbrugere foretrækker saftpresseren i rustfrit stål, da den er mest praktisk i forhold til rengøring og passer ind i de fleste hjem. Dog er det naturligvis værd at bemærke, at der er en prisforskel på 240 kr. Såfremt du kan gå på kompromis med designet, så kan du altså spare mange penge.

Der er foreløbigt blevet skrevet 2 anmeldelser af denne Wilfa saftpresser, som har givet en samlet bedømmelse på 3 ud af 5 stjerner.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk