Man kan ikke drikke sig i form

Det er et faktum, at der findes rigtig mange måder at komme i form på. Du kan løbe, cykle, styrketræne, spille fodbold eller noget helt femte, men man kan altså ikke drikke sig i form. Mange danskere tror fejlagtigt, at jo mere friskpresset juice man drikker i løbet af en dag, desto sundere bliver man. Sådan hænger det desværre ikke sammen. Dermed ikke sagt at det ikke er en god idé at bruge sin saftpresser flere gange om dagen.

Nu hvor vi har slået fast, at kosten ikke kan stå alene, er det relevant at kigge på, hvad man kan gøre for at tilgodese sin krop og sit helbred. I denne guide vil vi omtale nogle af de mest effektive motionsformer i forhold til fedtforbrænding o.l. I guiden vil du også få en række anbefalinger til gode motionsmaskiner til hjemmet.

Sundt liv

En times træning om dagen

Travlhed er ikke en godkendt undskyldning for ikke at motionere og holde sig i gang. Alle kan nemlig finde tid til træning, hvis der blot prioriteres rigtigt. Derfor er vi også overbeviste om, at du kan sætte én time af til træning hver dag. For at spare transporttid råder vi dig til at træne derhjemme.

Sætter du et mål om at træne én time om dagen, så kan du forvente at se resultater allerede inden for få måneder. Dog bør du starte stille ud, hvis du ikke er vant til at træne. Du risikerer nemlig at pådrage dig uheldige skader og overbelastninger, hvis du starter for hårdt ud. Derfor kan du med fordel starte med at træne en halv time om dagen på et moderat niveau.

Disse motionsmaskiner bør du overveje at investere i

Ønsker du at tabe dig, så vil det være oplagt for dig at investere i en motionsmaskine. Spørgsmålet er bare, om du skal købe den ene eller anden maskine? Du har jo næppe plads til flere motionsmaskiner i dit hjem, hvorfor du bør overveje dit valg nøje. Du kan for eksempel købe et løbebånd, hvis du er glad for at løbe og gerne vil kunne løbe uanset årstid og vejrforhold. Løb er for alle – såvel børn som voksne – hvorfor det er en pragtfuld investering til hjemmet. De mest populære løbebånd koster mellem 5.000 og 10.000 kr. Man kan mene, at det er en høj pris, men det er jo også dyrt at være medlem af et dansk fitnesscenter.

Er du ikke så pjattet med løb, så kan du kigge på nogle af de alternative motionsmaskiner, hvor bl.a. romaskinen og motionscyklen er repræsenteret.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk