Få råd til den bedste saftpresser

Dette blogindlæg er sponsoreret

At eje en saftpresser er blevet en stigende tendens – og med god grund. Flere og flere – både danskere og millioner af andre europæere – er hoppet med på juice- og saftbølgen. Hvis man skal have en saftpresser af god kvalitet, må man være i stand til at lægge nogle penge i investeringen, men hvis man tager et lån hos Santander Consumer Bank, er man sikkert i mål.

Værd at vide om saftpressereJuicer og gulerødder

Inden man investerer i en saftpresser, er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige produkter på markedet for bedst muligt at være i stand til at vurdere, hvilken saftpresser der passer bedst til ens specifikke behov.

En af de saftpressere, der på det seneste har klaret sig bedst i test er saftpresseren HR1894 fra Philips. Den har fået 6 ud af 6 stjerner på saftpresseren.dk, og hjemmesidens grundlag for topkarakteren er, at lige præcis denne juicer tilbyder flest mulige funktioner og udfører dens opgaver til perfektion. Den kan simpelthen presse alt, hvad end det er frugter, grøntsager eller nødder.

Hvad angår selve processen med presningen, så er denne forholdsvis langsom. Dette er fordi, at hvis saften af frugterne og grøntsagerne presses langsomt, bliver alle de sunde næringsstoffer bedre bevaret. Dette resulterer i, at den juice man får ud af sine råvarer, har det højst mulige indhold af gode mineraler, vitaminer og enzymer. Til sidst roses Philips saftpresseren for sit høje niveau af brugervenlighed. Den er nem at finde ud af, og det kræver ikke et helt kursus at sætte sig ind i, hvordan den fungerer. Dette er også et kæmpe plus.

Hvordan får man råd til en saftpresser?

Philips HR1894 koster et par tusinde kroner. Hvis man er studerende og skal overleve på SU, hvis man har prioriteret en billet til Roskilde Festival, eller hvis man lige har fået en lidt for dyr regning fra tandlægen, ligger man måske ikke lige inde med den slags penge, som man frit kan bruge på en saftpresser. Men hos Santander Consumer Bank kan man optage lån til netop det, man har brug for, uanset om det er en saftpresser eller computer.

Santander er et godt sted at låne penge, fordi de tilbyder en meget lav rente, en hurtig ansøgningsproces og et uforpligtende tilbud. Find det her. At Santanders ansøgningsproces er hurtig og enkel betyder, at man med få undtagelser er sikret et lån, hvis man ansøger om det.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk