Sådan sikrer du, at I har noget til fælles på første date

Mange finder kærligheden på en date. For de fleste menneskers vedkommende skal man dog igennem en lang række af dates først, før man finder den helt rigtige. Det er lidt en skam, og mange af de mislykkede dates kunne måske være undgået, hvis man er lidt mere selektiv inden daten.

Prøv nichedating – Så har I i det mindste én ting til fælles

Alle kender efterhånden de helt store spillere på datingmarkedet: scor.dk og dating.dk. Brugermængden er enorm, og det store udvalg gør, at en god partner for dig helt sikkert kan findes i mængden. Ulempen ved det enorme udbud af potentielle datingpartnere er dog også, at det bliver svært at vinde nålen i høstakken.

En god ide kunne være at forsøge sig med nichedating. Nichedating betyder at brugerne altid vil have mindst én ting til fælles, og ofte vil det være en meget grundlæggende ting. Derfor vil du stort set altid have nok at tale om – selv på første date.

Date

Mange forskellige nicher at vælge mellem

Efterhånden som dating er blevet så vigtig en del af det moderne menneskes søgen efter kærligheden er markedet eksploderet. Ikke blot er de store datingsider blevet større, men der er også opstået mange mindre, som har hver sin veldefinerede målgruppe. Se nogle eksempler på nichedating herunder:

  • Truckerdating
  • Farmerdating
  • Sportdating
  • Seniordating

Navnene afslører målgrupperne. Hvis du er landmand og gerne vil finde kærligheden, så er det oplagt at prøve farmerdating. Så kan det næsten ikke undgås, at I har noget at starte samtalen ud med til en start, og det er ofte de første ordvekslinger der er de sværeste. Med seniordating vil du også med det samme få skåret alle folk fra, der ellers vil være for unge.

De nævnte eksempler viser også, at det er meget grundlæggende ting der definerer en niche. At være landmand er en livsstil og på samme måde er en sport date typisk kun interessant for folk der bruger meget tid på sin sport eller sport generelt.

Det ene udelukker ikke det andet

Det skader selvfølgelig aldrig at holde alle muligheder åbne, og samtidig er nichedating langt fra den eneste løsning på at finde partnere med samme interesser. Du kan altid angive på din datingprofil at du kun søger folk med en bestemt interesse. Skulle det vise sig, at dine dates med andre i samme niche generelt ikke fungerer som håbet, så kan du jo altid lukke din profil og i stedet vende tilbage til de større og mere generelle datingsider.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk