Tefal juicepresser

0

Du kender højst sandsynligt til Tefal, men vidste du, at de også producerer juicepressere? I de seneste år er det blevet mere og mere attraktivt at eje en Tefal juicepresser, da der er mange fordele ved deres juicere. I artiklen skal vi kigge på to populære juicere fra Tefal. Der er tale om modellerne ZN655H66 og ZC500H38.

Tefal juicer – ZN655H66

tefal juicepresserPris: 877 kr.

Forhandler: Wupti.com

Denne Tefal juicer er i øjeblikket en af de billigste fra producenten. Det er en forholdsvis ny juicepresser, som sælges med succes hos store danske butikker og webshops.

XXL juicer med høj effektivitet

Takket være den store XXL juicer med stort påfyldningsrør er det ikke længere nødvendigt at skære frugter i mindre stykker. Påfyldningsrøret er udviklet til at kunne håndtere hele frugter og grøntsager. Det er en meget effektiv juicer med en motoreffekt på 1200 watt. Det er dog ikke den mest lydsvage juicer, hvilket man ikke kan forvente, når motoreffekten er så høj.

Der medfølger en stor kande, som kan rumme 1,25 liter. Denne kande har skumseparator, så juicen ikke kommer til at indeholde mere skum end højst nødvendigt. Ligesom de fleste andre saftpressere, så har denne model også 2 hastigheder. Du lærer hurtigt, hvorvidt du skal anvende den lave eller høje hastighed, afhængig af hvilke ingredienser du bruger.

Stor beholder til frugtkød

Der er ligeledes en praktisk beholder, som kan rumme alt det frugtkød, der kan forekomme. Beholderen kan rumme op til 2 liter frugtkød og skal blot tømmes og rengøres efter brug. Juiceren byder desuden på et intelligent sikkerhedssystem, ledningsopbevaring og direkte servering.

Hos Saftpresseren.dk vurderer vi, at det må være en af de bedste juicepressere til prisen. På mange måder minder denne model om en vilkårlig Philips saftpresser. Philips og Tefal har det tilfælles, at de producerer juicere med XXL påfyldningsrør og høj motoreffekt.

Vigtige specifikationer

  • Motoreffekt: 1200 watt
  • Hastigheder: 2

Tefal slow juicer – ZC500H38

tefal juicerPris: 1399 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her er en Tefal juicer, som er lidt dyrere end den første juicer, vi kiggede på. Design- og størrelsesmæssig skiller den sig meget ud fra ZN655H66, og det kan være svært at vide, at juicerne stammer fra samme producent. Ikke desto mindre er dette en Tefal juicepresser i høj kvalitet.

Effektiv og brugervenlig slow juicer

Det er vigtigt at bemærke, at denne model er en slow juicer i modsætning til den forrige model, som er en saftpresser. Med denne Tefal slow juicer bliver saften fra frugter og grøntsager presset langsomt ud. Dermed kan du bevare et højt indhold af vitaminer og antioxidanter. Det er en fordel, da du får den sundest mulige juice. Du får en smagfuld juice, der er propfyldt med vitaminer og andre sunde næringsstoffer.

Masser tilbehør medfølger

Prisen er forholdsvis høj, men du får til gengæld også en masse tilbehør med i prisen. Først og fremmest tefal slow juicerbliver juiceren leveret med 2 kander, som har en kapacitet på 1 liter. Derudover medfølger der en opskriftsbog, som du kan bruge, når du skal lave en lækker omgang friskpresset juice.

Juiceren er udstyret med 2 filtre – en grov og en fin. Der er ikke blot ét påfyldningsrør, men hele 3 af slagsen. Modellen byder desuden på drypstop-funktion og et brugervenligt panel.

Hvis du er hurtig, kan du købe juiceren som outlet-vare. Køber du den i outlettet, koster det kun 1250 kr. På billedet til højre kan du se, at der er to udløbsrør. I det ene udløbsrør kommer frugtkødet ud i én kande, mens selve juicen kommer ud i en anden kande.

Video af denne slow juicer

Vigtigste specifikationer

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Antal hastigheder: 1
  • Medfølgende: 2 stk. (frugtkød og juice)
  • Opskriftsbog: Ja
  • Antal påfyldningsrør: 3 stk.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk