Wilfa blender

0

Da vi lancerede vores blender test blev testvinderen en Wilfa blender, og det var ikke nogen tilfældighed. Efterfølgende har vi mærket en stor interesse for en decideret test af Wilfa blendere. Derfor udvalgte vi de mest solgte blendere fra Wilfa, som vi nu har haft tid til at teste. I den forbindelse har vi selvfølgelig også forsøgt at finde de involverede blendere til de billigste priser online.

wilfa blender tilbud

Wilfa blender test

wilfa blenderModel: BL1200

Pris: 539 kr.

Forhandler: Wupti.com

Ligesom Wilfa BL1200 blev vinder af vores blender test, gør det samme sig gældende her. Lidt research har vist, at vi ikke er det eneste medie, der har kåret den som testvinder. Hos Wupti er der foreløbigt blevet skrevet 15 anmeldelser af denne blender, som har givet en gennemsnitlig bedømmelse på 3,9 ud af 5 stjerner. Denne Wilfa blender er også blevet kåret som testvinder i følgende medier:

 

  •  Hus&Hem (2013)
  • Søndagsavisen (2012)
  • Jyllandposten (2011)
  • Politiken (2010)

Denne blender har en robust motor på 1200 W, som er en optimal størrelse til en blender. I selve glaskanden kan der være op til 1,8 liter. Som du kan se på billedet, har den også måleangivelse, hvilket gør det hele lidt lettere.  Den har sit eget isknusningsprogram, samtidig med at den er udstyret med specielle knive til isknusning. Derudover har den smoothieprogram og en praktisk rengøringsfunktion. Modsat mange andre blendere er påfyldning muligt, mens blenderen er i gang. Der er nemlig et mindre låg i selve gummilåget, hvor man putte ingredienser ned.

Denne Wilfa BL1200 blender er udstyret med gummifødder som sørger for, at blenderen står stabilt selv ved den højeste hastighed. I vores Wilfa blender test erfarede vi også, at den både er nem at håndtere, demontere og rengøre. Blenderglasset kan gå i vaskemaskinen, men det er vigtigt, at man tørrer det ordentligt af efterfølgende. På siden af blenderen kan man hurtigt justere hastighed afhængig af, hvad man putter i blenderen.

OBS: Du har også mulighed for at købe denne blender i sort

Materiale: Stål

 

Wilfa BLB-1400S blender

wilfa blender testModel: BLB-1400S

Pris: 1199 kr.

Forhandler: Wupti.com

Der er tale om en nyhed fra Wilfa, som naturligvis også afspejler prisen. Da der er tale om en ny model, har vi glædet os rigtig meget til at teste denne blender. Den har en lidt mere robust motor på hele 1400 W. Glaskanden er ligesom BL 1200 på 1,8 liter, hvilket er en ganske fin størrelse. Denne kande er lavet af borosilicateglas og kan tåle varme op til 90 grader. Forhandleren beskriver den som storebror til BL 1200, da både motor og glas er forbedret.

Udover de nævnte ting minder denne blender meget om BL1200, både i forhold til designet og diverse specifikationer.

Det er en blender i den høje prisende, men det er også værd at bemærke, at man får 7 års motorgaranti. Det er altså en blender, som du kan bruge mange år i fremtiden.

Kilde: http://www.wilfa.dk/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk