Slow juicer tilbud

0

Vi har før skrevet en artikel om saftpressere på tilbud. Siden udgivelsen af den artikel har vi fået mange ønsket omkring en lignende artikel om slow juicer tilbud. Derfor har vi naturligvis været ude og lede efter aktuelle tilbud på slow juicere. Artiklen her er således proppet med gode tilbud på juicere hos danske forhandlere. Vi ønsker at dele disse mange gode tilbud med vores læsere, da der er rigtig mange penge at spare på slow juicere.

slow juicere på tilbud

Hurom slow juicer tilbud

hurom slow juicer tilbudFørpris: 3350 kr.

Tilbudspris: 2990 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Ud fra vores mails kunne vi fornemme, at rigtig mange af vores læsere ledte specifikt efter tilbud på Hurom slow juicere. Hurom er i alt almindelighed ikke en af de mærker, hvor man skal forvente at finde ret mange tilbud. Ikke desto mindre lykkedes det os at finde et fristende tilbud på denne Hurom HU-700 slow juicer. Med en førpris på 3350 kr. kan du spare 360 kroner på denne lækre slow juicer, som lige nu kan købes til blot 2990 kroner.

HU-700 bliver  betragtet som en af de bedste slow juicere på markedet. Den har vundet en lang række priser (bl.a. Red Hot Design Award), hvor der blev lagt vægt på design og kvalitet. Den er både godkendt og beregnet til professionel brug, men bliver også brugt flittigt i danske hjem blandt private. Den kan købes i både hvid og grå og har desuden et lækkert gribehåndtag på bagsiden. Den kan som udgangspunkt klare alle frugter og grøntsager. Dog er der enkelte salater (spinat o.l.), som helst skal skæres i mindre stykker.

Omega slow juicer tilbud

slow juicer tilbudFørpris: 3295 kr. 

Tilbudspris: 2995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Der er ligeledes mulighed for at gøre et godt tilbud på denne Omega slow juicer fra modellen “J8228”. Det er en alsidig frugtpresser, som kan lave juice og smoothie af både frugter og grøntsager. Omega benytter sig af et unikt kværnsystem, så du får den maks. mængde saft uden pulp. Derudover får du en ekstra filtersi med i købet, hvis du ikke ønsker så mange fibre i din juice. Sammenligner man med vertikale slowjuicere, vil denne juicer kunne give op til 20 % mere saft.

Benytter du dig af dette slow juicer tilbud, får du ikke mindre end 10 års garanti på motoren og 5 års garanti på alle andre dele.

 

Omega VRT352

slowjuicer tilbudFørpris: 3295 kr. 

Tilbudspris: 2995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Her er endnu et glimrende alternativ til dig, der leder efter slow juicer tilbud. Ligesom det gjorde sig gældende for den forrige saftpresser, så kan du også spare 300 kr. på denne VRT352.

Der er tale om en opretstående slow juicer, som kan købes i flere farver. Den er udstyret med en praktisk juice-prop og er desuden BPA fri. Slow juiceren er nem at rengøre, ligesom at den er nem at opbevare. VRT352 kører blot med 80 omdrejninger i minuttet, hvilket sørger for at bevare flest muligt vitaminer, mineraler og enzymer. Du får 6 års garanti på denne juicer.

 

Anbefaling: Du kan finde endnu flere slow juicer tilbud hos Domotech.dk, som er en af de største forhandlere af juicere i Danmark. Vi håber, at du finder et tilbud efter din smag.

 

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk