Saftpresser tilbud

0


Denne artikel er relevant for dig, der leder efter en saftpresser på tilbud. Vi har naturligvis skrevet denne artikel, da vi rent faktisk har fundet nogle gode tilbud på saftpressere. For ja, der er rigtig mange relevante tilbud på frugtpressere i Danmark. Derudover kan du forvente at læse nogle gode tips til, hvordan og hvor du kan finde en frugtpresser på tilbud. Vi kigger både hos online forhandlere samt fysiske butikker.

saftpresser tilbud

Saftpresser tilbud på nettet

Rigtig mange vælger at købe en juicepresser på nettet, og det er slet ikke noget dumt valg. I forhold til at finde tilbud er mit indtryk, at man ofte kan spare mange penge hos online forhandlere. Vi har kigget på saftpressere hos følgende en række kendte forhandlere, som vi vil præsentere dig for i det følgende afsnit

Tilbud på Princess

saftpresser tilbudDet tog ikke lang tid, før jeg fandt den første saftpresser på tilbud. Det er muligt at spare 27 % på denne Princess juicer, som jeg har fundet hos CDON.dk. Det er en rød frugtpresser med en automatisk start-knap.

Hældetuden har en praktisk drypstop-funktion, så du undgår at svine dit køkkenbord til med saft. Den er meget nem at rengøre, og det ikke tager ikke lang tid at skille de forskellige dele ad.

Saftpresseren har desuden en praktisk ledningsopbevaring, så du ikke har ledninger til at genere over det hele.

Det eneste minus ved denne juicepresser er, at den har en meget lille motor på blot 80 W. Modelnavnet er “Red Super Juicer”.

Der er tale om en ældre model, så du kan risikere, at den er udgået fra sortimentet. Dog findes der heldigvis mange gode alternativer, og der er altid gode muligheder for at spare penge på saftpressere fra både kendte og mindre kende producenter.

Vejldende pris og tilbudspris:

Før pris: 549 kr. 

Tilbudspris: 399 kr.

Tilbud på Philips

tilbud saftpresserDernæst har vi fundet et skarpt tilbud på Philips saftpresser HR1869. Tilbuddet er fundet hos Wupti.com, som har et stort udvalg af frugtpressere fra en lang række kendte mærker. Denne saftpresser er kåret som testvinder hos Saftpresseren.dk og en lang række andre hjemmesider.

Det er en frugtpresser, som har fået topkarakter i både ydeevne, rengøring og rummelighed. Den skal bl.a. roses for sin store motor på 700W og et stort påfyldningsrør på 80mm.

Hvis du vil vide mere om denne saftpresser, så vil jeg anbefale dig at læse vores store test af netop dette produkt.

Vejledende pris og tilbudspris:

Vejledende pris: 1299 kr.

Tilbudspris: 999 kr.

Spar penge på saftpressere i butikkerne

Det er naturligvis også muligt at finde gode tilbud på frugtpressere i de fysiske butikker. Hvis man føler sig mest tryg ved at købe en saftpresser i en butik, så kan jeg anbefale, at man holder øje med de mange tilbudsaviser. Hvis man ikke modtager reklamer, kan man også bruge nettet til at søge efter gode tilbud. Du kan bl.a. besøge Tilbudsugen.dk, hvor du kan se de mange tilbudsaviser. Derudover har du rent faktisk muligt for at søge efter specifikke produkter, og se om produktet er på tilbud i øjeblikket.

Bilka er en af de butikker, hvor man tit og ofte kan finde saftpresser tilbud med store besparelser. Der er ofte tale om frugtpressere, som kun er på tilbud i ganske få dage, og antallet er meget begrænset. Man skal derfor være hurtig, hvis man skal købe en juicepresser på tilbud hos Bilka eller en af de andre supermarkeder. Udover Bilka er der også supermarkeder som Føtex og Netto, som af og til har nogle skarpe tilbud på juicere.

Kigger man mod andre fysiske forhandlere, så er Punkt 1 og Merlin også nogle rigtig gode tilbud. Man kan af og til være udenfor, at en saftpresser kun er på tilbud i selve butikken og ikke på nettet – eller omvendt.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk