Philips HR1836 test

0

Rigtig mange af vores besøgende og læsere har efterspurgt en anmeldelse / test af Philips HR1836, som vi nu vil komme med. I artiklen vil du forvente at kunne læse alt om forskellige fordele og ulemper ved Philips HR1836. Her vil vi komme ind på både design, effekt, teknologi og øvrige funktioner og muligheder.

Philips juicer HR1836

Philips HR1836Pris: 578 kr.

Forhandler: Wupti.com

Det er ingen hemmelighed, at HR1836 er en af Philips’ ældste modeller. Det er dog ikke desto mindre en saftpresser, som kan opfylde de mest basale behov. Det er en kompakt juicer, som ikke fylder alverden på køkkenbordet og desuden har et moderne og stilrent design.

Takket være den indbyggede motor med en effekt på 500 watt, får du en juicer med optimal juiceudpresning. Med denne saftpresser kan du forkæle dig selv med friskpresset juice hver eneste dag. Når du bruger denne juicer, kan du selv bestemme, om juicen skal hældes over i den tilhørende juicekande eller i dine egne glas. Der medfølger en praktisk juicekande med en kapacitet på 500 ml. Dog kan du også bruge egne glas, som dog maksimalt må have en højde på 12 cm. Philips juicer HR1836 kan lave op til 1,5 liter juicer ad gangen, hvorefter frugtkødsbeholderen skal tømmes. Beholderen kan rumme op til 1 liter frugtkød, så den behøves altså ikke tømmes hele tiden. Den helt store fordel ved denne frugtkødsbeholder er, at den er gennemsigtig. Dermed vil det være muligt altid at følge med i, hvornår beholderen trænger til at blive tømt.

Påfyldningsrøret har en diameter på 5,5 cm., så det er ikke nødvendigt at skære frugter og grøntsager i helt
små skiver. Dog er det ikke muligt at putte hele frugter og grøntsager i maskinen, ligesom man f.eks. kan med HR1869 og HR1871 juicer.

Philips HR1836 er bl.a. designet til at være nem at rengøre, hvor Quick-Clean funktionen er en kæmpe philips juicer hr1836fordel. Det tager ikke mere end et par minutter at rengøre juiceren. Du kan med fordel aktivere drypstop-funktionen, så du slipper for, at juiceren drypper og sviner køkkenbordet. Efter brug kan du med fordel rengøre den aftagelige drypstop-tud i opvaskemaskinen. Drypstop-tuden er nemlig fremstillet af materiale, som tåler en tur i opvaskemaskinen. De fleste dele kan faktisk rengøres nemt med rindende vand. Det skal desuden nævnes, at der er integreret ledningsopbevaring, hvilket er ganske praktisk.

Alt i alt er der tale om en rigtig effektiv juicer til en rigtig skarp pris. Philips juicer HR1836 er ikke perfekt, men den har en lang gode egenskaber. Med juiceren kan du presse langt de fleste frugter og grøntsager med kun få begrænsninger. Den kan nemlig have svært ved at presse diverse salater og spinat. Her anbefaler vi, at man skærer salat i mindre stykker på forhånd.

Vi kan varmt anbefale at købe denne Philips HR1836 saftpresser hos Wupti. Her kan du købe Philips juicer HR1836 til en rigtig skarp pris og desuden få gratis levering.

Øvrig information: 

Produktserie: Viva Collection

Garanti: 2 år

Hastighedstrin: 1

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk