Angel juicer

0

Angel er en kendt producent af saftpressere, som vi langt om længe skal se nærmere på. Vi har her at gøre med en forhandler af verdens bedste juicepressere – uden overdrivelse. Der er dog også tale om nogle af de absolut dyreste juicepressere på det danske marked. Vi har besøgt en dansk forhandler af Angel juicere, hvor prisen for en Angel juicer går fra 8295 kr. og op til 108.000 kr. Hvis du er på udkig efter en billig og middelmådig juicer, behøves du altså ikke læse denne artikel. Modsat vil denne artikel være interessant for dig, som leder efter en juicer, hvor kvalitet og brugervenlighed er i verdensklasse. I artiklen ser vi nærmere på Angels topmodeller, som er henholdsvis 5500, 7500 og 8500S.

Angel juicer 5500

angel-juicer-5500Pris: 8295 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Angel juicer 5500 er kendt for at være en af verdens bedste juicere. Den befinder sig i den høje prisende sammenlignet med andre saftpressere, men den er ikke desto producentens billigste model. Angel juicer 5500 er fremstillet i poleret rustfrit stål, som er medvirkende til det elegante design. Modsat de fleste andre saftpressere på markedet, så er ingen dele på denne juicer lavet af plastik.

Modellen er udstyret med “dual-gear” teknologi, hvor det er muligt at behandle råvare meget skånsomt og samtidig bevare høj effektivitet. Teknologien tager udgangspunkt i to valser, som har hver sine funktioner. Den ene vals sørger for at kværne råvarerne groft, mens den anden vals tygger sig igennem råvarerne. Dette er med til at sikre optimal udnyttelse af frugter og grøntsager, ligesom det er med til at sikre den bedste juice uden pulp. Der findes rigtig mange andre juicere på markedet, men der er ikke nogen, der kan slå denne model kvalitetsmæssigt. Det er desuden den eneste juicer, som rent faktisk kan lave juice af hvedegræs.

Specifikationer:

Mål: 26,3 x 19,4 x 48,8 cm. (højde x bredde x dybde)

Strømforbrug: 150 watt

Garanti: 5 / 3 år (motor / øvrige dele)

Omdrejninger i minuttet: 82

Du kan med fordel se nedenstående videopræsentation af Angel juicer 5500

Angel juicer 7500

angel-juicer-7500Pris: 8895 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Nu sidder du måske og spørger dig selv, om denne Angel juicer 7500 ikke ligner 5500 rigtigt meget. Svaret er jo – de er designmæssigt fuldkommen ens. Angel juicer 7500 betrages som 5500’s storebror. Den er en smule dyrere end 5500, men har også en række fordele. Hos mange danske forhandlere er denne juicer en såkaldt bestillingsvare, hvor man skal vente flere uger eller endda måneder for at modtage den. Dog er den på lager hos den anviste forhandler, hvor den kan købes til en fair pris. Det er en halvdyr juicer, men du får trods alt også en saftpresser, som du kan få glæde af mange år fremover.

Angel juicer 8500S

angel-juicer-8500sPris: 10995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Den sidste model vi vil kigge på i denne omgang er Angel juicer 8500S. Her ser vi en professionel juicer, som har samme størrelse og design som både 5500 og 7500. Sammenligner man med 7500, så er der dog en lille forskel kvalitetsmæssigt. Valserne (dual-gearet) og sien er nemlig fremstillet af rustfrit stål, som er i endnu højere kvalitet end tidligere. Der er anvendt kvaliteten “SUS316”, som er noget af det bedste af det bedste indenfor rustfrit stål.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk