Citruspresser test

0

Nu har vi både anmeldt saftpressere, appelsinpressere, mens turen nu er kommet til en citruspresser test. Vi har testet en masse citruspressere og vil i denne artikel nævne de bedste i testen. Vi tager desuden et kig på, hvilke muligheder du har med en citruspresser.

citruspresser tilbud

Citruspresser

Der findes en lang række forskellige citrusfrugter, som man kan bruge til at lave smagfuld juice med. Af citrusfrugter kan man bl.a. købe appelsiner, citroner, grapefrugter og mandariner, som alt sammen kan købes i et vilkårligt dansk supermarked. Citrusfrugter indeholder generelt en stor mængde C-vitaminer, hvilket bidrager til kroppens immunsystem. De fleste citrusfrugter har en lidt syrlig smag, hvilket er grunden til, at man tit bruger citrus til madlavning. I vores citruspresser test har vi også lagt vægt på, hvilke citrusfrugter produktet kan håndtere.

Der findes ligesom ved appelsinpressere både manuelle- og elektroniske citruspressere. Der er ingen tvivl om, at det er både nemmest og hurtigst at benytte sig af en elektrisk citruspresser. Ulempen er dog, at man kan forvente at skulle give mindst 400-500 kr. Derfor har vi lavet denne citruspresser test, så du får nemmere ved at vælge det rette produkt

WMF Stello citruspresser

citruspresserPris: 354 kr.

Forhandler: Wupti.com

Det første produkt vi har kigget på er denne elektriske citruspresser fra mærket WMF med modelnavnet STELIO. Med denne citruspresser sparer man rigtig meget tit i forhold til en manuel citruspresser. Har du en travl morgen, hvor du gerne vil drikke et friskpresset glas juice, så vil denne citruspresser være det potentielle valg for dig. Kvaliteten er mat stål, og man får et indtryk af god kvalitet alene ud for designet. Produktet er udstyret med en lille motor på 85W, som er forholdsvis lydsvag. I denne citruspresser test var dette en af de absolut bedste elektriske saftpressere bedømt på flere forskellige forhold.

De er muligt at variere mellem to forskellige pressekegler, afhængig af hvilke frugter du skal have presset. Denne citruspresser skal desuden have ros for at have en smart start og stop funktion. I vores citruspresser test havde vi også fokus på rengøring. Både keglen og sien er aftagelig og kan rengøres med rindende vand. Som du kan se på billedet er der en lille tud, hvor du kan presse saft direkte ned i glasset. Produktet har kun én hastighed, så der er ikke noget at tage fejl af. Hos forhandleren har en kunde rost denne WMF citruspresser for at fungere som den skal og nem at rengøre.

Manuel citruspresser

 

manuel citruspresser

Pris: 81,25 kr.

Forhandler: Helseplus.dk

Her har vi et eksempel på en manuel citruspresser, som kan købes til en meget lav pris. Det er en anelse primitiv citruspresser, som er henvendt til dig, der ikke har behov for at presse frugter særlig ofte. Såfremt du har behov for en citruspresser flere gange om ugen, bør du måske kigge på en lidt mere avanceret citruspresser. Til prisen er det dog en ganske fin citruspresser, som har en kande, der kan indeholde op til 400 ml ad gangen.

Selve størrelsen på glasset er 12 x 17 cm., så den fylder ikke særlig meget i skabet. I forhold til rengøring finder man næppe en citruspresser, der er nemmere at gøre rent. Det tager ganske kort tid at vaske den i hånden, men man har også muligheden for at putte den i opvaskemaskinen. Den oprindelige pris er 119 kr., så der er altså mulighed for at spare nogen penge ved at købe den hos Helseplus. I vores citruspresser test har vi også forsøgt at finde tilbud, og det er heldigvis lykkedes med dette produkt.

WMF citruspresser

citruspresser testPris: 384 kr.

Forhandler: Whiteaway.com

Her er endnu et eksempel på en elektrisk citruspresser, som er et glimrende til WMF citruspresseren, som vi kiggede på i starten af artiklen. Denne citruspresser fra mærket Thomson, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Ligesom det første produkt har denne også en motor, som kører på 85 W. Det er en centrifugaljuicer, som er lavet i rustfrit stål. Som du kan se nede i venstre hjørne af billedet er der to forskellige kegler, som kan bruges til henholdsvis grape- og limefrugter.

Juicen bliver presset direkte ned i glasset via udløbet i siden på citruspresseren. Alt i alt er det en rigtig god saftpresser, som vi mente skulle nævnes i vores citruspresser test.

Læs også: Test af Philips saftpressere 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk