Dette skal en god sommerfest indeholde

0

Sommeren og det gode vejr er den perfekte undskyldning for at holde nogle gode sommerfester, men for at sommerfesten skal blive ekstra god, skal den indeholde en række ting.

Hygge og god stemning

En god sommerfest skal selvfølgelig byde på rigtig god stemning og masser af hygge. Det er oplagt at rykke festen udenfor, når vejret for en gangs skyld er til det. I takt med at mørket falder på, kan man for alvor sætte gang i den hyggelige stemning. Hæng nogle lanterner eller andre små lamper op og lav et bål, som I både kan varme jer ved og lave skumfiduser over. Det skal nok lægge bunden for en hyggelig stemning, som vil vare ved hele aftenen og skabe en rigtig god sommerfest. Det er selvfølgelig også vigtigt at have en højtaler og noget god musik klar. Musikken løfter stemningen og holder gang i den gode stemning hele aftenen og natten, så den kan man absolut ikke være foruden.

Friske drinks og lækker mad

Med til enhver sommerfest hører selvfølgelig nogle friske og kolde drinks. Medbring lidt forskellige ingredienser til at lave nogle gode drinks og sørg for at have masser af det. Man kommer selvfølgelig heller ikke udenom at servere noget mad i en eller anden form. Alt efter sommerfestens formål og gæster er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at sørge for et helt måltid, men som minimum skal der altid være nogle snacks, som gæsterne kan gå og spise af i løbet af aftenen.

Vær pæn i tøjet

Skal du holde eller deltage i en sommerfest, hvor der er lagt op til en festlig aften, hvor alting er planlagt ned til mindste detalje, er det selvfølgelig kun passende at dukke op i noget festligt tøj. Pæne skjorter til mændene og cocktailkjoler til kvinderne kan være passende. Er der lagt op til en mere afslappet aften, skal man selvfølgelig klæde sig efter dette.

Pep sommerfesten ekstra meget op med et sjovt tema

En temafest er altid sjov både at planlægge og at deltage i, og hvis aftenens tema er gennemført og sidder lige i skabet, er det garanteret, at der nok skal komme rigtig god stemning til sommerfesten. Pynt op med pynt, der passer til temaet og bed gæsterne om at komme udklædt – så skaber den gode stemning næsten sig selv. Med temafester er det vigtigt, at temaet er velgennemført, så det er tydeligt, at der er tale om en temafest.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk