Disse vingadgets skal enhver vinelsker have fingrene i

0

Uanset om man går op i biler, camping, mountainbiking eller vin, så er der altid noget grej, der bare gør det hele meget federe. Det er lige netop grej, eller gadgets, til vinelskeren, som vi sætter fokus på her i artiklen.

Nedenfor har vi nemlig samlet en oversigt over nogle af de fedeste vingadgets, som du bare ikke kan eller må undvære, hvis du går op i vin. Og nej, det er ikke kun for de vildeste vin-connaisseurer – der er også grej til dig, der nyder en god flaske vin fra tid til anden.

Coravin: Drik vin uden at åbne flasken

Først på listen over vingadgets har vi Coravin. Ved første øjekast kan man forveksle den med en smart vinoplukker, og det er det på sin vis også – og så alligevel ikke. Det er nemlig et værktøj, der giver dig mulighed for at trække vin ud af en flaske uden at åbne den.

Det fungerer sådan, at din Coravin placeres oven på den vin, som du gerne vil smage. Den skyder herefter en spids kanyle ned gennem skruelåget eller kortproppen, og trækker vin ud af flasken. Herefter lukkes hullet med en gaspatron, så det er som om, at vinflasken aldrig har været åben.

Det betyder reelt set, at du kan få hvidvin til forretten, rødvin til hovedretten og en sød vin til desserten, uden at du har tre forskellige flasker vin stående åben, og som derfor skal drikkes i løbet af meget kort tid, hvis ikke de skal blive dårlige.

Nysgerrig? Så kan du med fordel kigge forbi Kokkens Vinhus, der er en dansk forhandler af Coravin.

Vinkøleskab: Opbevár dine vine ved den helt rette temperatur

En vin skal typisk serveres ved en helt bestemt temperatur, hvis den skal leve op til sit fulde potentiale. Det er sjældent en temperatur, som den kan få i køleskabet eller ved at sætte den ud på terrassen. Hvis du sætter pris på, at dine vine rent faktisk er lige præcis dér, hvor de skal være temperaturmæssigt, når de bliver hældt op, så kan du overveje at investere i et vinkøleskab.

Her vil du meget nøjagtigt kunne indstille præcist, hvor mange grader der skal være i skabet. Samtidig er vinkøleskabet naturligvis indrettet med hylder, der er lavet til at have vin liggende. I nogle tilfælde vil man også kunne købe et sådan skab med to eller flere zoner, der sikrer, at du både kan servere hvidvine, rødvine og dessertvine ved lige de temperaturer, som de hver især kræver.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk