Gode råd til at spise og leve sundere

0

I jagten på et sundt liv med masser af overskud er det ikke nok at træne en håndfuld gange om ugen – eller for den sags skyld hver dag. Det er også alfa og omega, at du spiser sundt og varieret. Netop kosten vil vi sætte fokus på i denne guide, der handler om at leve sundere. Vi skal nok give dig et indblik i, hvor du finder inspiration, og hvordan du finder overskud til at spise sundere.

Prøv med sunde måltidskasser

Der er mange undskyldninger for ikke at spise sundt. En af undskyldningerne lyder på, at man ikke har tid til at lave sund mad. I virkeligheden kunne du nok godt finde tid til at kokkerere, men hvis du gerne vil slippe for at skulle lave mad hver dag, så kan du med god grund bestille måltidskasser.

I dag findes der en hel verden af forskellige måltidskasser, så der er selvfølgelig også mulighed for at få leveret sund mad til døren. Du kan bestille måltidskasser ved Kokkens Hverdagsmad, der hovedsageligt består af sunde råvarer – grøntsager. Ønsker du at leve grønnere og sundere, så vælg da Kokkens Grønne Kasse.

Skift kaffen eller sodavanden ud med iskold vand

At leve sundt handler ikke kun om at spise rigtigt, men også om at drikke rigtigt. Det hjælper f.eks. ikke meget at fylde sig med grøntsager, hvis man samtidig drikker 3-5-10 kopper kaffe eller sodavand på daglig basis. Er du derfor mere eller mindre afhængig af sukker- og koffeinholdige drikke, så bør du forsøge at skifte adfærd.

Formår du at skifte kaffe eller sodavand ud med vand, så er vi sikre på, at du både vil få mere overskud i hverdagen, en sundere hud og i det hele taget en sundere krop.

Lad dig ikke friste i supermarkedet

Vil du gerne leve sundere, så er det altafgørende, at du hver uge laver en sund indkøbsliste, som du følger til punkt og prikke. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke lader dig friste af et godt tilbud på f.eks. chips, slik eller chokolade, når du handler.

Har du mere end svært ved at undgå impulskøb, så er der faktisk en løsning. Løsningen er at bestille dagligvarer på nettet. Så får du nemlig kun leveret de varer, du har bestilt.

Find inspiration til kost og livsstil via sociale medier og bøger

Der er masser af gode inspirationskilder, når det kommer til at leve og spise sundt. Du kan f.eks. følge nogle af de mange influencere, der går op i deres kost og træning via sociale medier. Det kunne f.eks. være følgende danskere:

  • Gustav Salinas
  • Tine Grønnemark
  • Maya Lützhøft
  • Mette Lyngholm

Du kan følge ovennævnte og mange andre sundhedsfokuserede influencere via bl.a. Instagram.

Derudover kan vi varmt anbefale at søge inspiration i traditionelle bøger. Mange sundhedsbøger er spækket med gode opskrifter, tips til sunde vaner og gennemgang af lovende slankekure.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk