Juice dig til en sundere livsstil

0

Juice og grøntsagssaft er blevet det helt store hit. Det er en rigtig smart måde at få de 6 stykker grønt om dagen, som det anbefales at få. Hvis du derudover kommer de rigtige ingredienser i, så kan forbedre dit helbred og også styrke dit immunforsvar, hvilket er særlig godt, når det bliver mørkt og koldt.

 

3 gode råd når du laver juice

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du presser juice og gerne vil have en sund udgave, det er nemlig ikke lige meget, hvilke frugter du bruger, da nogle frugter er meget søde, og derfor er tæt på at være lige så usunde som rent sukker.

 

  1. Valg af udstyr – køb det rigtige

Du kan måske være fristet til at gå ud at købe den dyreste maskine, der er på markedet, men det er der ikke nogen grund til. Først og fremmest skal du lige vænne dig til det at juice, og hvis det ikke er dig, så kan det være en dyr fornøjelse at investere i en maskine, som du aldrig får brugt. Når det er sagt, skal du heller ikke købe den billigste, hvis du gerne vil have en god oplevelse. Er du derimod juiceentusiast, så kan det være godt givet ud at købe en dyrere maskine, som er i en højere kvalitet. Få råd til din nye juicer her.

 

  1. Brug årstidens grøntsager

Juice har en klar effekt på dit helbred. Både grøntsager og frugter vil styrke dit immunforsvar. Den har også en effekt på infektioner i kroppen og sågar også kræft, kan den påvirke positivt. Du skal være kritisk, når det kommer til frugt og grønt – brug helts så frisk frugt og grønt som muligt, så er der mere næring og vitaminer i.

 

  1. Pas på med de søde frugter

Ren appelsin- eller æblejuice er ikke sundt, da din juice vil komme til at indeholde meget frugtsukker.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk