Juicecocktailen er tilbage: fem friske opskrifter

0

En god cocktail starter med gode ingredienser. Så hvorfor ikke udnyttes af du med en saftpresser har muligheden for at få nogle af de bedste ingredienser der findes, nemlig friskpresset juice. Her er fem hurtige cocktail der vækkes til live af din friskpressede juice.

De frugter og grønsager, der skal presses, dem har du sikkert allerede liggende derhjemme. Men står du og mangler de resterende ingredienser, så hop ind på Gpris.dk og få resten af ingredienserne til tilbudspris.

Tequila Sunrise til de lange nætter

Hæld 4 cl Tequila og10 cl friskpresset appelsinjuice i en shaker med isterninger, shake i ca. 30 sekunder og strain derefter blanding over i et glas med isterninger. Hæld ca. 1 cl grenadine ned langs siden af glasset, så det lægger sig i bunden og giver en flot kontrast til appelsinjuicen. Top eventuelt cocktailen af med en skive frisk appelsin som pynt og voila så er drinken klar.

Pina Colada til at sætte stemningen

Hæld 4 cl lys rom (alternativt en kokosrom), 10 cl friskpresset ananasjuice, 1 ½ cl friskpresset limejuice og 3cl kokosmælk i en shaker med et par isterninger og shake i ca. 30-40 sekunder. Derefter straines cocktailen over i et stort glas med isterninger og der pyntes med en skive ananas på kanten.

Bloody Mary til at starte morgenen

Hæld 5 cl vodka, 9 cl friskpresset tomatjuice, 1 cl friskpresset citronjuice, en sjat worcestershire sauce, en sjat tabasco, ½ tsk. salt og peber i en shaker og shake i ca. 30 – 60 sekunder. Derefter hælder du blandingen over i et glas med isterninger og pynter med en stilk bladselleri.

Passionsfrugt Martini til før festen

Hæld 4 cl vodka, 3 cl vanilje sirup, 3 cl friskepresset passionsfrugtjuice og 2 cl friskpresset limejuice i en shaker og shake blandingen i ca. 30 sekunder. Derefter straines blandingen over i et Martini glas og der placeres en halv passionsfrugt på toppen som pynt.

Blåbær Mimosa til champagnetanden

Hæld 4 cl friskpresset blåbær juice i et afkølet champagneglas. Fyld resten af glasset med champagne, men gør plads til at kunne toppe af med lidt friske blåbær.

Fyldt med inspiration, så er det tid til at inviterer vennerne over og finde shakeren frem fra skabet. Husk at du kan finde tonsvis af forskellige slags alkohol og sirupper inde hos Gpris.dk. Her sparer du penge både på den billige vodka og den dyre rom.

Comments are closed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk